ShtrudeL написа:lrlazarov_19 написа:smoothc написа:Апелирам към всички,които все още продължават да коментират дузпите/та за Юнайтед:1.Първата дузпа беше абсолютна и правилно отсъдена от рефера!
2.Втората дузпа,беше грешно отсъждане от страна на рефера!..но:Припомнете си ситуацията,когато Аткинсън отсъди дузпа при Жирков-аналогична с тази на Юнайтед,в този двубой!
Важното е,че се получи един страхотен двубой,с марка Английска висша лига!
Погледни още един път ситуацията за втората дузпа. Реферът имаше много лоша гледна точка, видя падането на Уелбек, но не и самият контакт. Реши да се застрахова и да отсъди наказателен удар и сгреши. Това е всичко, което се случи. Но за първичните и разбиращи от футбол "фенове" това е поредният удобен повод да си попсуват на воля и да засипват Юнайтед с обиди. Видяхме по какъв начин Сити победиха Тотнъм, но на никой не му на прави впечатление. Аз не съм се оплаквал от съдийството тогава, а сега всички са ревнали как подпират Юнайтед и как FA едва ли не стои зад нас... Но в крайна сметка - you show no respect, you get no respect...
[offtopic]Дано човекът от аватара ти играе следващия мач че не ми се мисли![/offtopic]
[offtopic]Човече, от кога го чакам да се върне... Пф.. направо нямам търпение вече