Tobacco написа:Кои са тия ''Спорт''?
Не е ли ВВС или Скай, няма смисъл да се задълбочаваш

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tobacco написа:Кои са тия ''Спорт''?
Manchester United, Vidal à tout prix. Les Red Devils préparent une offre de 54 M€ pour recruter le Chilien. #Mercato
CECO_1981 написа:Лично аз смятам,че ще вземем Видал и Хумелс.
MuFc1878 написа:Еди може и да ни е пуснал по пързалката. Не си спомням скоро да сме взимали 4-5 човека за едно лято. Зимата взехме Мата, а сега Шоу и Ерера. Стига толкова за календарната 2014 година
Юнайтед с конкретна оферта за Видал
„Червените дяволи” готови да платят 42,5 милиона паунда за чилиеца
Goal.com: Юнайтед вади 42.5 млн. за Видал
Манчесър Юнайтед е готов да извади 42.5 милиона паунда за Артуро Видал от Ювентус, пише Goal.com. Тимът от "Олд Трафорд" не крие интереса си към 27-годишния полузащитник от началото на трансферния прозорец и като че ли сагата идва към своя край.
Има възможност Нани също да бъде включен в сделката, като по-рано слуховете бяха, че цената на Видал е 45 милиона + Нани.
Луис ван Гаал е фен на чилийския полузащитник, като още през 2011 година се е опитал да го вземе в Байерн (Мюнхен). Изглежда, че холандският мениджър най-накрая ще постигне целта си.
Видал не спира с изказванията си, че иска да остане в Ювентус. Директорът Павел Недвед също заяви, че нито Видал, нито Пол Погба ще напуснат клуба, но си остави вратичка, като добави, че "бианконерите" не биха устояли на "по-апетитна" оферта.
В същото време пък изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд призна, че ще има още нови попълнения на "Олд Трафорд".
spiffer написа:Тва с Видал става като сагата със Снайдер..Ебати разточителното чакане.Да напъваме за Матс, там е истината.
GGMU_forever написа:spiffer написа:Тва с Видал става като сагата със Снайдер..Ебати разточителното чакане.Да напъваме за Матс, там е истината.
Само аз ли все още мисля, че има надежда този трансфер да се осъществи?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Beloev и 5 госта