Жалко,че няма как да се случи
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
Нека ходи Даунинг(2)
The local press in Germany is reporting that Manchester United are interested in signing Vfl Wolfsburg and Switzerland international left back Ricardo Rodriguez, according to a tweet by former footballer and current journalist Jan Aage Fjortoft.
От което следва, че Евра отива в Юве. Тоя е латинос, но се води швейцарец
Daily Express: Manchester United are ready to double their opening £6m bid for Arsenal defender Thomas Vermaelen.
Daily Express: Barcelona have joined Manchester United in the race for Germany's World Cup star Mats Hummels.
Daily Express: Barcelona have joined Manchester United in the race for Germany's World Cup star Mats Hummels.
Vidal to Manchester United is well underway, with his agent set to meet United's clients over a proposed fee. [Gazzetta dello Sport]
Газета не се спрЕха
Офтопик:
Офтопик:
Гадзетката са си калитковци като Мейл, Сън и другите от Англия......
Thomas Vermaelen is set to meet with Arsenal to finalise his future, with ManUtd poised to step up their interest. [SkySports]
Graham Hunter: "Angel Di Maria is tired of being loose change at Real Madrid and has a very serious chance of joining ManUtd".
Офтопик:
Офтопик:
Laleff написа:Значи взимаме Видал, Вермаелен, ди Мария и Хумелс?![]()
![]()
![]()
Леле това звучи като приказка бе,ама дано стане тея вземем ли ги,ще дерем кожи.

Да си призная честно,Вермален нещо ми прилича на един такъв болнав,анемичен,блед...доста скептично съм настроен за евентуално негово привличане.
Изобщо не може да се каже,че този футболист/защитник е в топ форма и физическо състояние!
Погледнете един Хумелс примерно-мощ и непоколебимост лъхат отвсякъде,топ играч в топ форма-какъвто трябва на Манчестър Юнайтед
Защото ми писна(вече стана поне едно 3-4 сезона) нашите защитници да са буквално едни от най-кекавите във Висшата лига!
Не стига,че и Де Хея е колеблив и често неадекватен,но и защитата да е постоянно изпоконтузена и в слаба форма....то и това ни яде главата като цяло,не толкова проблемите в халфовата линия!
Смешните голове,които допускаме са отражение на цялата тази ситуация...Кажете ми,има ли топ отбор,който да допуска по-баламски голове от нас?
Рикошети,паника,хаос,неразчетени излизания,липса на комуникация,постоянно напрежение...35+(допуснати) ср/голове в последните три сезона във Висшата лига,за какво си говорим!?
Изобщо не може да се каже,че този футболист/защитник е в топ форма и физическо състояние!
Погледнете един Хумелс примерно-мощ и непоколебимост лъхат отвсякъде,топ играч в топ форма-какъвто трябва на Манчестър Юнайтед
Защото ми писна(вече стана поне едно 3-4 сезона) нашите защитници да са буквално едни от най-кекавите във Висшата лига!
Не стига,че и Де Хея е колеблив и често неадекватен,но и защитата да е постоянно изпоконтузена и в слаба форма....то и това ни яде главата като цяло,не толкова проблемите в халфовата линия!
Смешните голове,които допускаме са отражение на цялата тази ситуация...Кажете ми,има ли топ отбор,който да допуска по-баламски голове от нас?
Рикошети,паника,хаос,неразчетени излизания,липса на комуникация,постоянно напрежение...35+(допуснати) ср/голове в последните три сезона във Висшата лига,за какво си говорим!?
Евроспорт
Real accept United bid for Di Maria