За мен Куадрадо би бил страхотен трансфер. Следя го от тоя сезон с Фиорентина, но определено ме впечатли. От доста време говоря тук за него и ще се радвам, ако го привлечем.
От друга страна, според мен, не ни трябват крила.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- t0bl3ro_bg
vasilnv написа:За мен Куадрадо би бил страхотен трансфер. Следя го от тоя сезон с Фиорентина, но определено ме впечатли. От доста време говоря тук за него и ще се радвам, ако го привлечем.
Защото ние имаме ?
t0bl3ro_bg написа:vasilnv написа:За мен Куадрадо би бил страхотен трансфер. Следя го от тоя сезон с Фиорентина, но определено ме впечатли. От доста време говоря тук за него и ще се радвам, ако го привлечем.
Защото ние имаме ?
Да. И докато не напусне някой, очаквам да е така. В защита има нужда от промяна.
- t0bl3ro_bg
Аз явно не разбирам от футбол 
Може ли да ми кажеш кои са ни качествените крила ?
[/center]Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
Rofles написа:Може ли да ми кажеш кои са ни качествените крила ?
Не съм казал, че са качествени. Но имаме Йънг, Уелбек, Валенсия, Янузай, Заха, Нани. Това са 6 човека. Няма смисъл да купуваме още един, при положение, че не продадем поне един от тези шестимата. От тук аз сигурно най-много искам да привлечем Куадрадо, но дайте да си говорим истината. В момента нови лица в защита са по-наложителни, защото в момента там имаме Смоулинг, Джоунс и Евънс. Майкъл Кийн я ЛвГ го наложи, я не. С тия 4-мата мислиш ли, че ще изкараме цял сезон.
Кои са ни крилата ли?:Нани,Йънг,Янузай,Валенсия,Заха + Уелбек(които не е крило,но се справя най-добре на тази позиция).
На хартия всичките са играчи над средното ниво,но на практика тяхното развитие и ефективност(основно на Нани,Йънг и Валенсия) не са такива каквито трябва/ше да бъдат.Отделно вече,че мощта и класата на фланговите ни футболисти,винаги е била еталон и запазена марка за Манчестър Юнайтед!
Мен лично най-много ме е яд за Нани,който има доста висок потенциал и футболен талант,но поради куп причини(и футболни и личностни) той просто си пропиля времето и таланта в Манчестър Юнайтед.
На този етап ни е нужен класен футболист,който автоматично да вдигне класата в тази зона,да внесе конкуренция и креативност,които със сигурност ще повлияят благоприятно не само на отбора,но и на развитието на по-младите футболисти-Заха,Янузай,Янко.
Говори се за Ди Мария,ами просто перфектно
Страхотно разчупване ще настъпи по фланговете,ще бъде истински спектакъл да наблюдаваме развитието и еволюцията на атакуващата мощ на Манчестър Юнайтед!
Но преди това е доста по-важно да се изгради едно ново ядро и класа в защитното звено.
На хартия всичките са играчи над средното ниво,но на практика тяхното развитие и ефективност(основно на Нани,Йънг и Валенсия) не са такива каквито трябва/ше да бъдат.Отделно вече,че мощта и класата на фланговите ни футболисти,винаги е била еталон и запазена марка за Манчестър Юнайтед!
Мен лично най-много ме е яд за Нани,който има доста висок потенциал и футболен талант,но поради куп причини(и футболни и личностни) той просто си пропиля времето и таланта в Манчестър Юнайтед.
На този етап ни е нужен класен футболист,който автоматично да вдигне класата в тази зона,да внесе конкуренция и креативност,които със сигурност ще повлияят благоприятно не само на отбора,но и на развитието на по-младите футболисти-Заха,Янузай,Янко.
Говори се за Ди Мария,ами просто перфектно
Но преди това е доста по-важно да се изгради едно ново ядро и класа в защитното звено.
vasilnv написа:Rofles написа:Може ли да ми кажеш кои са ни качествените крила ?
Не съм казал, че са качествени. Но имаме Йънг, Уелбек, Валенсия, Янузай, Заха, Нани. Това са 6 човека. Няма смисъл да купуваме още един, при положение, че не продадем поне един от тези шестимата. От тук аз сигурно най-много искам да привлечем Куадрадо, но дайте да си говорим истината. В момента нови лица в защита са по-наложителни, защото в момента там имаме Смоулинг, Джоунс и Евънс. Майкъл Кийн я ЛвГ го наложи, я не. С тия 4-мата мислиш ли, че ще изкараме цял сезон.
Говорим за качествени крила, говорим, че на тази позиция ни трябва спешно "топ-куалити" играч.. Йънг, Валенсия, Нани, Уелбек са толкова изхабени, че просто.. нямам думи. Заха я го наложи, я не. Остава само 19 годишния Янузай.. добре
[/center]Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
Rofles написа:vasilnv написа:Rofles написа:Може ли да ми кажеш кои са ни качествените крила ?
Говорим за качествени крила, говорим, че на тази позиция ни трябва спешно "топ-куалити" играч.. Йънг, Валенсия, Нани, Уелбек са толкова изхабени, че просто.. нямам думи. Заха я го наложи, я не. Остава само 19 годишния Янузай.. добре
Така е, аз това не го оспорвам. Ама няма как да вземем Куадрадо или който и да било, а другите да седят вечно пейка. 7 играча за два поста са си много, както и да го погледнеш, колкото и ротации да правиш. И аз искам да разкараме ненужната плява, да вземем играчите, които аз искам и да си гледам отбора, ама това става само на ФМ-а. В реалния живот нещата стават много по-трудно и много по-бавно, колкото и да не ни се харесва. Не вярвам ЛвГ да купи крило, без някое друго да напусне. Куадрадо го следя почти от началото на сезона, бях първия писал за него тук и сигурно най-много от всички тук искам да го вземем.
Не казвам, че такъв трансфер е невъзможен, но съм почти сигурен, че няма как да вземем ново крило, без да продадем друго такова.
Juventus will accept €40m bid from Manchester United for Arturo Vidal. (Gazzetta dello Sport) #MUFC
Офтопик:
Офтопик: