Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015

Мнениеот MuFc1878 » 03 юли 2014 13:09

stanislava_ написа:ОК, няма да пускам.

Няма проблем, ама да са положителни за клуба :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юли 2014 14:02

Bayern Munich have matched Manchester United's opening offer of €40m for Colombian wing wizard Juan Cuadrado.

40млн за Карвальо,40млн за Куадрадо...та това са абсолютно недоказани в дългосрочен план футболисти,отделно че що се касае за таланти в развитие и потенциал,то с Уилфи Заха и Аднан Янузай сме си решили до голяма степен този въпрос!
Ако ще говорим за крила,то на нас ни трябват утвърдени и класни футболисти,защото на теория нивото на фланговите ни футболисти е доста над средното.
Защитата,защитата-там трябва да се съсредоточат основните усилия и стратегии за изграждане на стабилност и класа в отбора.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 юли 2014 14:07

Алекс, Куадрадо е на 26 години...не е в графа обещаващ/недоказан талант :) Но и цената ми се вижда абсурдна. За португалеца няма какво да се коментира. Имаме си Фелайни. Ван Гаал веднага след Мондиала ще развършее баданарката :twisted:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юли 2014 14:27

MuFc1878 написа:Алекс, Куадрадо е на 26 години...не е в графа обещаващ/недоказан талант :) Но и цената ми се вижда абсурдна. За португалеца няма какво да се коментира. Имаме си Фелайни.

Изглежда по-млад :) Серия А изобщо не е лакмус за стабилност(особено на флангови футболисти,докато за защитници ...виж,това вече е друг въпрос),особено и факта че играе за Фиорентина.Помниш ли Асамоа от Удинезе(сега е в Ювентус)? Елхеро Елия? Тези тримцата са талантливи и доста еднотипни играчи,но просто не са доказали развитието си в дългосрочен план,а това за Манчестър Юнайтед е от ключово значение.
А колкото до трансферните цели(реални/спекулации),винаги ме е дразнило това,че Юнайтед си "вре носа" към комерсиалните футболисти.
Не разбраха ли ръководството за толкова време,че най-комерсиалните футболисти(таланти тип Азар,Бейл,Неймар от този род) винаги предпочитат Реал или Барселона,а в последните години Манчестър Сити и Челси,а и сега заради Гуардиола(поради популярността му от Барса и сред по-младите) ще се насочат и към проекта му с Байерн Мюнхен.
Ние трябва да сме образно казано като глиган търсещ трюфели :) Да душим,да ровим към златните минички(които се срещат във всеки топ отбор и такъв с висок ранг),чийто статус е несигурен в текущия му клуб или поради някакви други причини не се чувства щастлив там!
С адекватни преговори и достатъчно настоятелност,такива сделки могат да се направят,че бедна ни е фантазията.
От Иско до Робен ;) Ама нека да се състезаваме за разни Куадрадовци и Карвальовци,че и за 40млн(парчето)...Кажете ми не е ли абсурдно!?
Последна промяна от smoothc на 03 юли 2014 14:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 юли 2014 14:28

Куадрадо прави силно световно,мисля че е първи по асистенции.Нормално е след силен Мондиал цената ти да се вдига двойно,а понякога и тройно,но точно нашия герой Карвальо не направи нищо запомнящо се на тва СП.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юли 2014 14:36

Нормално е след силен Мондиал цената ти да се вдига двойно...

То именно и поради тази причина след Мондиали се правят страшно много комерсиални сделки,които впоследствие се оказват и пълен провал(с малки изключения).
За мен лично подобни инвестиции са доста рисковани,просто защото 4-5 перфектни мача....абсолютно нищо не доказват ;)
Виж,ако в последните 1-2 сезона футболистът в действителност бележи прогрес,може и да се направи някакъв компромис,но ей така от нищото,еди кой си направил няколко силни мача и давай вече купувайте го,купувайте го,той вече е "звезда"...изобщо не го възприемам!
Последна промяна от smoothc на 03 юли 2014 14:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 юли 2014 14:39

smoothc написа:
Нормално е след силен Мондиал цената ти да се вдига двойно...

То именно и поради тази причина след Мондиали се правят страшно много комерсиални сделки,които впоследствие се оказват пълен провал(с малки изключения).

Добре, че англиканците отпаднаха бързо и Шоу не бе титуляр :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юли 2014 14:47

Като цяло за Люк Шоу нещата бяха доста отадвна в наша полза,така че въпросът бе просто да се финализира официално сделката :)

пп:Сетих се за вратаря на Мексико-Очоа...Един Райс Мболи е класа над него и в спортно-технически качества,и като поведение!
Да видим сега кой шаран ще се набута с неговите услуги :)
Иначе,ако си говорим за вратари,аз лично съм впечатлен от Орестис Карнезис(това е така да се каже "мой тип" вратар),много ми хареса.
Ето и клипче с някои негови изяви:
Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BGXPP6k7zk8[/youtube]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 03 юли 2014 15:03

Тея от Спортинг хич не са лакоми 46мил. тея да не са пили спирт бе хахахаха за тея пари Видал можем да вземем.
Изображение

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 03 юли 2014 15:59

Super agent Jorge Mendes has been tasked with sorting out a transfer and El Confidencial say he's sending Di Maria to Manchester United.
Di Maria to Manchester United is 'Todo solucionado' or 'All fixed', and would allow Perez to get James Rodriguez.
Despite saying that, El Confidencial also mention the interest of AS Monaco but say that club doesn't have the pull of Manchester United. Juventus have also been linked but if they couldn't scrape together €25m for Alexis Sanchez then it's a wonder how they'll get anywhere near to Real Madrid's asking price of €50m.
El Confidencial.

Върни се в “Манчестър Ю”