smoothc написа:Долу ръцете от Крис...
Крис "О'Шей" СмолингНека да е в кюпа,не се знае как ще се развият нещата по десния бек :mrgreen:
Хич не ми харесва на мен там
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Долу ръцете от Крис...
Крис "О'Шей" СмолингНека да е в кюпа,не се знае как ще се развият нещата по десния бек :mrgreen:
Tobacco написа:Пелето е по-класен от Смолинг бе![]()
П.П Тва за Еврицата е възможно само ако вземем Блинд.
stanislava_ написа:smoothc написа:Долу ръцете от Крис...
Хич не ми харесва на мен там
Tobacco написа:Warren Haughton on Vermaelen to #MUFC: "Deal would cost £10-11m, my understanding is personal terms been agreed, clubs need to agree a fee."
smoothc написа:Tobacco написа:Пелето е по-класен от Смолинг бе![]()
П.П Тва за Еврицата е възможно само ако вземем Блинд.
Бях му набрал доста на Еврицата,но след тола срещу Байерн ми дожаля...Мамка му,какъв гол! В такава миша ситуация бяхме и да вкараш на "Алианц Арена" подобен гол и след това да отпаднеш...както винаги срещу Байерн се случват извънредни неща
Tobacco написа:П.П Абе нас възможно ли е да ни удари финансовия феърплей?
According to the Express, Barcelona and Bayern Munich are negotiating a swap deal involving Alexis Sanchez and Toni Kroos.
stanislava_ написа:Tobacco написа:П.П Абе нас възможно ли е да ни удари финансовия феърплей?
Четох, че не. Поне не и до споменаваната сума.
Various Dutch media are reporting that FC Porto will soon announce the transfer of Bruno Martins Indi from Feyenoord.
stanislava_ написа:Various Dutch media are reporting that FC Porto will soon announce the transfer of Bruno Martins Indi from Feyenoord.
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 6 госта