smoothc написа:"Ливърпул" от години е умишлено мачкан за ваша сметка, което е изключително грозно и нахално. В Европа обаче спечели също най - голямото отличие, и то в период на огромна криза.[
Имам чувството,че страдаш от раздвоение на личността или някаква степен на шизофрения
Със сигурност знам,че един човек пренаписа историята на Английския футбол,мачкайки ви в продължение на 20 години,така както никой друг-сър Алекс Фъргюсън
"Ще сваля Ливърпул от ши***я връх"(сър Алекс 1986г)....и успя официално да стори това,през месец май 2011г!
Дали е грозно-едва ли,нахално-19 пъти "НЕ"...Величествено-Историята говори затова

Александре, хората помнят. Недей така! Какво значи "връх"? В Европа трудно ще се получат нещата. Там е съвсем друго. Не е като в първенството.
"Левски" и "Манчестър" за съжаление в последните доста години си приличат, което е жалко. Повече беше редно "Левски" да прилича на "Ливърпул", но така било писано. И двата отбора са ми любими и знам, че не съм единствен.
Вече днес ви беше честитено първото място в крайното класиране. Лошото е, че не беше нормално да е така, но така или иначе всичко е въпрос на време. ФА и съдиите ще помагат, докато постигнат целта си. Комшиите единствено могат да ви развалят кефа с многото пари, като започнат да плащат още повече, за да се застраховат, но дали ще искат? Дали ще им позволят? По - скоро не.
Слагай си подписа за юбилейната титла!