Челси-Манчестър Юнайтед 28-10-2012

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Челси-Манчестър Юнайтед 28-10-2012

Мнениеот clever_ » 28 окт 2012 23:27

Само Сините! написа:ше го кажа отново,и тук.

А който не му харесва как сме били спечелили да сменя отбора,нищо не са разбрали явно некои от тоя клуб,какъв е смисъла да му симпатизират при тва положение? 100 пъти повече предпочитам такава победа срещу орките и анти-хора от моста или л-п,отктолкото примерно убедително 3-0.

неслучайно по трибуните се пее често...

We're Man Utd аnd we'll do what we want

Да сменят отбора,да стават от Фулъм. Ние играеме гадно и грозно,печелиме шано и съдиите ни подпират срещу челсей и скаузършит :twisted:

++++++++++++++++++++++1878.

дасмсадфмяимяовл дояведяокв Ае честита победа!
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 окт 2012 23:27

ILovePussyJuice написа:Като сте ебати майсторите,защо не коментирате играта с ръка на Луиз в наказателното при центрирането на Валенсия?

Никаква дузпа! И тази ситуация може да я сложат в учебниците, за да покажат кога не трябва да се свири нарушение, въпреки че има игра с ръка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 28 окт 2012 23:28

Фен съм на Юнайтед от 1991ва година когато гледах първият техен мач по ТВ - финала с Барселона за КНК. Легендарната победа с двата дола на Марк Хюз сложила началото на хегемонията на този Юнайтед.
Ще препоръчам на фенчетата на отбора (90% от пишещите тук) за които имена като Инс, Брус, Палисър, Шарп, МакАлистър, Канчелскис звучат непонятно да спрaт да църкат като мишлета. Това което се случи днес в Лондон наистина беше грозно и нямаше нищо общо с футбола. Не мога да разбера защо са тези съдийски тесли в полза на Юнайтед... Кой печели от това? Мен лично подобни победи като тази с Челси и предната с Ливърпул ме отвращават

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 28 окт 2012 23:30

Tommi написа:
ILovePussyJuice написа:Като сте ебати майсторите,защо не коментирате играта с ръка на Луиз в наказателното при центрирането на Валенсия?

Никаква дузпа! И тази ситуация може да я сложат в учебниците, за да покажат кога не трябва да се свири нарушение, въпреки че има игра с ръка.

Ти наистина май си футболен съдия. Нямаш грешка в преценката. Ако не си станал, е жалко. Макар че при толкова много пари днес, е трудно да свириш обективно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 окт 2012 23:32

hrclspr12 написа:
Tommi написа:Малко преувеличавате нещата. Картонът на Иванович е като по учебник. Първият жълт на Торес всъщност трябва да е червен. Вторият жълт също може да се даде. Даже на повторение е трудно да е прецени дали има контакт, а в реално време си изглежда като симулация. Засадата е от много трудна за преценка ситуация и не трябва да се обвинява асистента.

Принципно си прав, но този съдия ощети "Ливърпул" в мач за купата преди време. Каква дузпа даде за "Юнайтед" тогава, много хора могат да завидят.

За онзи мач не мога да кажа, защото не съм го гледал, но сега по-скоро нямаше умишлени грешки в полза на единия или във вреда на другия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 28 окт 2012 23:33

football.total написа:Фен съм на Юнайтед от 1991ва година когато гледах първият техен мач по ТВ - финала с Барселона за КНК. Легендарната победа с двата дола на Марк Хюз сложила началото на хегемонията на този Юнайтед.
Ще препоръчам на фенчетата на отбора (90% от пишещите тук) за които имена като Инс, Брус, Палисър, Шарп, МакАлистър, Канчелскис звучат непонятно да спрaт да църкат като мишлета. Това което се случи днес в Лондон наистина беше грозно и нямаше нищо общо с футбола. Не мога да разбера защо са тези съдийски тесли в полза на Юнайтед... Кой печели от това? Мен лично подобни победи като тази с Челси и предната с Ливърпул ме отвращават

Коректно казано... :idea:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 28 окт 2012 23:33

Tommi написа:Малко преувеличавате нещата. Картонът на Иванович е като по учебник. Първият жълт на Торес всъщност трябва да е червен. Вторият жълт също може да се даде. Даже на повторение е трудно да е прецени дали има контакт, а в реално време си изглежда като симулация. Засадата е от много трудна за преценка ситуация и не трябва да се обвинява асистента.

Евала че си обективен за разлика от повечето тук!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 окт 2012 23:37

hrclspr12 написа:
Tommi написа:

Ти наистина май си футболен съдия. Нямаш грешка в преценката. Ако не си станал, е жалко. Макар че при толкова много пари днес, е трудно да свириш обективно.

Нямам грешка в преценката, затова не съм станал съдия. :lol: :mrgreen: Това е в кръга на шегата, знам, че има съдии във форума, някой да не се обиди. ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 окт 2012 23:42

"Ливърпул" от години е умишлено мачкан за ваша сметка, което е изключително грозно и нахално. В Европа обаче спечели също най - голямото отличие, и то в период на огромна криза.[

Имам чувството,че страдаш от раздвоение на личността или някаква степен на шизофрения :oops:
Със сигурност знам,че един човек пренаписа историята на Английския футбол,мачкайки ви в продължение на 20 години,така както никой друг-сър Алекс Фъргюсън ;)
"Ще сваля Ливърпул от ши***я връх"(сър Алекс 1986г)....и успя официално да стори това,през месец май 2011г!
Дали е грозно-едва ли,нахално-19 пъти "НЕ"...Величествено-Историята говори затова ;)

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 28 окт 2012 23:47

smoothc написа:
"Ливърпул" от години е умишлено мачкан за ваша сметка, което е изключително грозно и нахално. В Европа обаче спечели също най - голямото отличие, и то в период на огромна криза.[

Имам чувството,че страдаш от раздвоение на личността или някаква степен на шизофрения :oops:
Със сигурност знам,че един човек пренаписа историята на Английския футбол,мачкайки ви в продължение на 20 години,така както никой друг-сър Алекс Фъргюсън ;)
"Ще сваля Ливърпул от ши***я връх"(сър Алекс 1986г)....и успя официално да стори това,през месец май 2011г!
Дали е грозно-едва ли,нахално-19 пъти "НЕ"...Величествено-Историята говори затова ;)

Александре, хората помнят. Недей така! Какво значи "връх"? В Европа трудно ще се получат нещата. Там е съвсем друго. Не е като в първенството.
"Левски" и "Манчестър" за съжаление в последните доста години си приличат, което е жалко. Повече беше редно "Левски" да прилича на "Ливърпул", но така било писано. И двата отбора са ми любими и знам, че не съм единствен.
Вече днес ви беше честитено първото място в крайното класиране. Лошото е, че не беше нормално да е така, но така или иначе всичко е въпрос на време. ФА и съдиите ще помагат, докато постигнат целта си. Комшиите единствено могат да ви развалят кефа с многото пари, като започнат да плащат още повече, за да се застраховат, но дали ще искат? Дали ще им позволят? По - скоро не.
Слагай си подписа за юбилейната титла!

Върни се в “Манчестър Ю”