В прав текст,Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Re: В прав текст,Юнайтед!

Мнениеот cokeman » 05 яну 2012 18:47

Според мен трябват няколко нови имена .. Снайдер задължително( трябват хора в средата на терена организатори на играта , Гигс е стар Карик не може да намери себе си този сезон ) , имаше доста липславащи в някой важни мачове които бяха загубени . Но като цяло има много време до края на сезона , а и основния конкурент все още няма достатъчно опит за титлата , това си е лично мое мнение .
Като цяло виждам МАН Ю пак шампион в края на годината с 20та титла :mrgreen:

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 05 яну 2012 19:05

Проблемите са два,от игови план нямаме качествени вътрешни халфове,дефанзивен и офанзивен,както бяха Скоус и Кийн.На крилата не са Бекам Гигс от добрите му години или Роналдо.Нани не е от тяхната класа.Трябват ни спешно поне 4 нови играча,медокоито Гарет Бейл,Габи Агбонлахор,Весли Снайдер и един дефанзивен халф.Тук вече идва големия проблем и той се казва Глейзър или по точно не се дават пари за трансфери.Само ще спомена че парите от продажбата на Роналдо още не са похарчени.

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 05 яну 2012 20:07

Браво за анализа!
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 яну 2012 20:46

megan fox написа:
smoothc написа:
Ти как си обясняваш нехарактерно многото грешки, които допуска шотландеца последните 2-3 сезона?

Ест може и да бъркам, но в крайна сметка всяко нещо си има начало и край. И поне според мен САФ вече е в края на приказката наречена Манчестър Юнайтед.

Първо:Всеки допуска грешки,сър Алекс също,но на фона на всичко останало,което е постигнал с Манчестър Юнайтед...те просто бледнеят.
Второ:Ключът към всичките успехи през годините,е една единствена дума-Постоянство!
Трето:За сър Алекс,Манчестър Юнайтед е неговият живот,а относно приказката-тя ще продължи вечно ;)

Не се обиждай, ама звучиш така сякаш се взираш в миналото. А миналото си е минало! Да, всеки допуска грешки, безгрешни хора няма! Но виж колко грешки допускаше средно на сезон САФ преди 10 години и колко допуска сега! Не виждаш ли, че разликата е огромна и от мач на мач тези грешки стават все повече? Какво ти говори това на теб? Или САФ вече е изчерпан за големият футбол, или както казах го е хванала старческата деменция. :( Никой не му отрича успехите, той е велик и в това спор няма, но помисли за бъдещето при сегашната тенденция САФ да греши все повече...

Това , че Юнайтед загуби 2 мача подред не означава , че САФ трябва да си ходи . Просто Юнайтед влязоха в кофти серия , която е характерно за всеки един отбор , характерно дори и за най-големите шампиони . Освен това , не виждам как с "нехарактерно много грешки" се играят 2 финала на ШЛ за 4 г. Всяка година отборът е фаворит за титлата , разбит бе рекордът на Пуул .Дори сега Юнайтед са основен фаворит за титлата и ти ми казваш , че трябва да се сменя САФ ?
...още нещо относно финалът през 2009г. Какво ли щеше да стане , ако Парк бе вкарал в 3 мин. ? :?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 05 яну 2012 22:38

САФ според мен докато не преглътне егото и ината си няма да направи нищо с този отбор на Юнайтед. Виждаме го сами на мачове как като губим гледа, сякаш някой го е ударил с тиган през лицето. Истината боли! Истината е, че както Smoothc е казал - трябват ни нови играчи. Трябват ни поне според 2 двама халфа един дефанзивен и един креативен. Аз искам да видя Родуел с червената фланелка и някой креативен халф, но не и Снайдер, с който всички ни свързват. Не искам Снайдер поради една простичка причина - не ни трябва още една дупка в отбора. Снайдер през настоящия сезон показва, че зенитът в кариерата му мина, а той беше 2010. Сега сме 2012. Тук виждам обаче още по-дълбок проблем, който и при Давид Силва го имаше, че Силва, Снайдер и Ван дер Ваарт бях открито заявили, че искат в Юнайтед, но САФ не ги пожела. Когато започна изграждането на второто ел Галактико, 2 холандци можеха спокойно да си търсят клуб и Реал буквално ги подаряваха. В не едно-две интервюта казаха, че им се идва в Юнайтед, но САФ не ги пожела. Видяхме какво направи Снайдер в Интер, виждаме какво прави Ван дер Ваарт в Тотнъм. Друга грешка на Съра поне според мен беше, че когато ни напуснаха двама изключително класни играчи като Тевез и Роналдо на тяхно място не бяха взети същите лидери, които да ни дърпат. Взехме Валенсия и Чича, които са добри играчи, ама не са като Роналдо и Тевез. Тези неща се отразяват върху отбора. Сега не очаквам нови имена в отбора през зимата, ако купим някого ще е цяло чудо. В една друга тема бях заявил "Ако ЕДИНСТВЕНИЯ начин да си купим качествени играчи е да не спечелим титлата, по-добре е Сити да вземат титлата, а ние да се подсилим с качествени играчи и да мачкаме. Предпочитам да мачкаме, който и да е стъпил на нашия терен, отколкото да треперим дали 20 Блекбърн ще ни вкара трети гол на Олд Трафорд или Нюкасъл няма да ни разгроми на свой терен. Та това е в общи линии от мен.
П.С. Smoothc забелязах, че си изтървал Македа в анализа си. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 05 яну 2012 23:57

smoothc: пич, изглеждаш интелигентен, ама тва е голяма глупост... сега като е направил много за Юнайтед, ми дайте да му сложим една тоалетна до съблекалните, едно легло и да го тикаме до 100 години там. Може да спи на стадиона. Да му вземат и две три мед сестри да го обслужват... Наистина е несериозно. Някой от вас има ли изобщо контакти с хора на над 65-70 годишна възраст? И то работили в такива нечовешки условия? Просто е коренно различно мисленето там... Не го е хванала деменцията, ами направо го тресе, мен ако питаш! Време му е да се пенсионира. За три години може да е съсипал съвсем отбора!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 яну 2012 00:46

blues_10 написа:
Rofles написа:
blues_10 написа:Phil Jones не е ли млад талант ?! :o

Да на 19 години е ..

Аз ли те разбирам грешно или мислиш,че на 19 години не е млад .

Аз точно това казвам, - че е млад и има голямо бъдеще, с екипа на Манчестър Юнайтед да се надяваме
Изображение[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 06 яну 2012 11:55

Сър Алекс прави много грешки, които не са характерни за човек, който е бил толкова време треньор. Като почнем от Шампионската лига - защо трябва всяка година да я подценяваш, бии си 6-те мача, продължаваш без проблем и взимаш 800 000 евро ли е колко е за победа. Срещу сити, защо трябваше да се пуска Джони Евънс, защо разруши синхрона между защитата. Как може да оставиш Руни извън състава, остави го резерва, но не и извън състава. Блекбърн беше подценен, както и много други отбори. Вярвам, че ще станем шампиони въпреки тези грешки, защото тепърва сити ще почнат да губят точки.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 06 яну 2012 12:16

Той от няколко години прави все повече грешки, ти говориш само за сега...
Аз пак ще повторя, не очаквайте 70 годишен човек, да разполага със здрав разум и фантазия, с която да може да се противопоставя на младоците...
Представяте ли си 70 годишен учител как би изглеждал? Ситуацията не е много по-различна.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 06 яну 2012 17:31

Аз не съм фен на Манчестър Юнайтед, но наблюдавам отбора и мога да заявя, че Манчестър Юнайтед е Сър Алекс, и Сър Алекс е Манчестър Юнайтед... поне последните 25 години е точно така. Той е водач, ментор на отбора, създател на играчи като Роналдо и Бекъм, Скоус и Гигс, постигнал за тези 25 години непостижими неща. Това, че Манчестър Юнайтед е в топ отборите на Европа се дължи САМО и ЕДИНСТВЕНО на него. Някои казват, че той бил жива легенда, според мен е много повече от това. Ако бъде сменен, независимо кой ще го наследи, отборът ще се промени драстично, ще започне да се лута търсейки себе си, ще започне да търси лицето от миналото си, духът си, но няма да го намери, защото духът на Юнайтед е самият САФ, и е много прав Шмайхел в това, което е казал.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Манчестър Ю”