Santiago Munezz написа:Neftochimic1892 написа:daredevil , май ти стана тъпо ? А ?
Ами като няма кой да му отговаря на провокациите му е тъпичко на него.
Недейте така

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Neftochimic1892 написа:daredevil , май ти стана тъпо ? А ?
Ами като няма кой да му отговаря на провокациите му е тъпичко на него.
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
daredevil написа:всичко освен челси да вкара гол с най-слабата атака срещу най-добрата защита в лигата ще е изненада, 1-0.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
daniel875 написа:Този мач е твърда двойка. Челси ще продължи, защото е несъмнено по - качественият отбор.
STAMFORD написа:VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
Оле майко![]()
![]()
0007 написа:daredevil написа:всичко освен челси да вкара гол с най-слабата атака срещу най-добрата защита в лигата ще е изненада, 1-0.
Челси - 16:5
Манчо - 10:2...каква разлика...Нещод а споменеш за засадата днес
daredevil написа:Има едно нещо което се казва вечеря и едно друго дето се казва no life, вие второто със сигурност го притежавате, не разбрах за какво да ми е тъпо след като в момента Юнайтед е най-силния отбор в Европа.
При положение че аз имам второто ще "ми стане тъпо" и няма да отговоря тая вечер а утре.
ае лапета до другата ви порция нареждане.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта