Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PETZI

Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?

Мнениеот PETZI » 06 мар 2011 23:35

Прав си! Има двоен стандарт към Манчестър Юн този и миналия сезон! Миналия сезон съдиите ви подпираха най-безочливо, а този не го правят чак толкова и това ви прави впечатление. Вие ако не получите поне една дузпа и не бъде изгонен поне един противников играч не можете да биете!! И като не получите обичайната съдийска подкрепа - плачете като ранен носорог!! Хайде малко слезте на земята и си вижте смешното отборче. Най-добрите са ви пенсионерите Гигс и Скоулс!! Може би днес съдията ви е виновен? Без удар във вратата???

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2011 23:36

Андрейчо като гледам кви ги бръщулевиш кви свети Димитровци кви пет лева :mrgreen: Значи според тебе халфовата линия била много слаба и прочие :) добре дай да вземем на Уигън халвовата линия и да видим как ще е с нея :lol: кво ще кажеш може и да е по-добре м?? кво ще кажеш а?? другите отбори имат по-силна халвова линия и са на средно 10-15 точки от нас пък ние със слабите халфове сме първи !! бре чудо?? !!:mrgreen: май още не си разрбал за кво става въпрос

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:38

smoothc написа:Извинявайте но Манчестър Ю не е загубил само от Челси и Ливърпул че точно тези примери току виж са ми хрумнали!!
Загубихме и от Улвс загубихме и от Уест Хем загубихе от Ливърпул 1-4 после 2-0 загубихме и от Байрен 2-1 загубихме и от Фулъм 3-0 и от Барса на финала 2-0 преди загубихме и от Бърнли и от Евертън 3-1 но забележете че във всички тези мачове просто отборът не е бил достатъчно добър малшанс е имало но футбола за това е интересен че понякога може и да си по слаб да те мажат дори но с едно положение да победиш!! Но не е задължително винаги по-силния да побеждава защото това е игра на ситуации реално от всякъде дебне опасност щом сме виждали и вратаря от другата врата да вкара....гола си е гол това е!!

Аз не споря че сме загубили а че губим по такъв начин че ни ощетяват дори и да не сме по-добрите точно в този мач и момент.
Факта че Челси ни биха с измислена дузпа е лошото в случая факт беше че второто бяха по-добри дори съм съгласен с гол в 91 минута да ни бяхте били но не чрез такава дузпа измислена!!
Днес с Ливърпул факт че не бяхме добри колкот се очакваше но съгласен съм пак да е 3-1 или 4-0 5-0 но такива брутални влизания да не се наказват това е лошото за мен!!

Може да звучи грозно това, което ще кажа, но Манчестър Юнайтед заслужава това, което се случи днес. Защото така не може да се държи мениджърът на един ужким голям отбор. Няма право. Днес Алекс Фъргюсън доста хора забравиха, че не трябваше изобщо да стои на резервната скамейка. Това не е ли поредното подпиране?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

PETZI

Мнениеот PETZI » 06 мар 2011 23:39

smoothc написа:Андрейчо като гледам кви ги бръщулевиш кви свети Димитровци кви пет лева :mrgreen: Значи според тебе халфовата линия била много слаба и прочие :) добре дай да вземем на Уигън халвовата линия и да видим как ще е с нея :lol: кво ще кажеш може и да е по-добре м?? кво ще кажеш а?? другите отбори имат по-силна халвова линия и са на средно 10-15 точки от нас пък ние със слабите халфове сме първи !! бре чудо?? !!:mrgreen: май още не си разрбал за кво става въпрос

Кои са ви креативните халфове - Карик и Флечър??? :o

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Просто недопустимо!!!!

Мнениеот CTAHKO » 06 мар 2011 23:41

smoothc написа:Приятелю гола на Дрогба решава мача той е свършен факт ти ми говориш като съм махнел головете кво ставало :mrgreen: :
туй да не е аритметика да махаме и изваждаме голове смешки ми говориш! това което го говориш са фенски пристрастия приятел ако...махнем тоз гол добре махаме головете на Дрогба и Македа ама добявам гол за 1-1 в 89 и 2-1 в продължинието искаш ли :mrgreen:
Ето според твойте приказки за махане на голове някви ..аз пък ще добавя голове...Възможно ли е позволяваш ли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти говориш за гола на Дрогба,а в същия момент не виждаш гола на Македа :?: :?: :?: Иначе наистина си безпристрастен :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2011 23:42

PETZI ще ме прощаваш ама като казваш някво мнение по добре се изказвай по-потготвен брато защото за 29 кръга противникови играчи са гонени точно 2 пъти а дузпите в наша полза са точно 6 :) лека нощ ти желая

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 мар 2011 23:44

А за двата червени картона, които Гари Невил трябваше да получи какво ще кажете. И те ли са двоен стандарт ?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:44

Привържениците на големите отбори, истинските такива виждат проблемите далеч от някакъв си съдия. Защото съдиите винаги са били много силен фактор в историята на спорта изобщо. Истината е по - далеч от тях. Те винаги могат да бъдат спечелени на твоя страна ако подхождаш по - внимателно. Това е. 11 титли за 18 години не ви ли стигат? Оставете другите отбори. Казах го няколко пъти и сега ще го кажа - ако не бяха съдиите, Манчестър щяха да са в зона УЕФА. Това е истината. На който не му изнася, значи не вижда нещата реално. Мен, момчета, изобщо не ме вълнува какво мислят ултрафеновете. Важно е да съм обективен доколкото мога и това е. А тези, които казват нещо против комунизма, в смисъл са родени след 1960 година, са много зле.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2011 23:46

СТАНКО сбъркал си форума тук е Манчестър Ю ...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 мар 2011 23:47

[quote="smoothc"][/quote]
Пич , няма смисъл да продължаваш спора . И мен ме е яд за мача " под моста " и за червения картон на Карагар , но какво от това . Сега нас ни режат , другия път тях . Те така е във живота :) Продължаваме напред и пак ще се надяваме на 19тата титла . Пък и няма смисъл да спориш със разни хора , нито ти ще им промениш мнението , нито те на теб .

[center]Манчестър Юнайтед не се коментира , Манчестър Юнайтед не се критикува , Манчестър Юнайтед се обича и подкрепя ! ВИНАГИ !
ВЯРВАМ ВЪВ 19 ТИТЛА !
[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”