Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 01 мар 2011 21:46

Челси
29
35%
Манчестър Юнайтед
41
50%
равен
12
15%

Общо гласове: 82

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед 01.03.2011

Мнениеот nikita33 » 28 фев 2011 22:41

Gary Shaw написа:
nikita33 написа:Манчестър бие колкото и да не им се иска на някои, и три гола на Бербо!!!!!

Смешко Бербо ти дори няма да играе , той голове щял да вкара дори и да играе Тери и Иванович си знаят работа. Надеждата ви е да удържите натиска на Челси първото полувреме и след това да се надявате от някое статично положе както стана в мача миналият сезон в който Тери донесе победата на Челси.

Тоя филм се излъчва на 10 години веднъж , така че това няма как да стане!!!!!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 28 фев 2011 22:42

nikita33 написа:
Gary Shaw написа:
nikita33 написа:Манчестър бие колкото и да не им се иска на някои, и три гола на Бербо!!!!!

Смешко Бербо ти дори няма да играе , той голове щял да вкара дори и да играе Тери и Иванович си знаят работа. Надеждата ви е да удържите натиска на Челси първото полувреме и след това да се надявате от някое статично положе както стана в мача миналият сезон в който Тери донесе победата на Челси.

Тоя филм се излъчва на 10 години веднъж , така че това няма как да стане!!!!!!!

Прав си няма как Бербо да вкара гол защото просто няма да играе ,а ако играе ще знаем какво ще направи ,пак топката ще му е прекалено неудобна . 8-)

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 28 фев 2011 22:47

Gary Shaw написа:Прав си няма как Бербо да вкара гол защото просто няма да играе ,а ако играе ще знаем какво ще направи ,пак топката ще му е прекалено неудобна . 8-)

Прав си- толкова неудобни са му, че чак по 3 и по 5 голчета ги мушка, докато някои други футболисти от "световна класа" нямаха гол от 10тина месеца. Айде да изчакаме и да видим какво ще стане. Момчето просто си изказа мнението като човек, който подкрепя България и българското, а ти го нападаш. Мача се играе на терена, а не във форума. Какво ще стане никой не знае все още. :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 28 фев 2011 22:52

AndreyBG написа:
Gary Shaw написа:Прав си няма как Бербо да вкара гол защото просто няма да играе ,а ако играе ще знаем какво ще направи ,пак топката ще му е прекалено неудобна . 8-)

Прав си- толкова неудобни са му, че чак по 3 и по 5 голчета ги мушка, докато някои други футболисти от "световна класа" нямаха гол от 10тина месеца. Айде да изчакаме и да видим какво ще стане. Момчето просто си изказа мнението като човек, който подкрепя България и българското, а ти го нападаш. Мача се играе на терена, а не във форума. Какво ще стане никой не знае все още. :)

Аз съм го бил нападал, просто му казвам ,че Юнайтед няма как да спечели защото на този стадион е адски трудно особено за Юнайтед който последните години биван мачкан от Челси.А въпроса тук е на кого ги вкарва тези ''от 3 до 5 голчета'' !

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 28 фев 2011 22:57

Gary Shaw написа:
AndreyBG написа:

Аз съм го бил нападал, просто му казвам ,че Юнайтед няма как да спечели защото на този стадион е адски трудно особено за Юнайтед който последните години биван мачкан от Челси.А въпроса тук е на кого ги вкарва тези ''от 3 до 5 голчета'' !

Затова, че играем трудно на "Моста" си прав. Но невъзможни неща няма. Не отричам, че ще е тежък мач за Ман, но ако бием какво ще ми кажеш утре? Нали все някога всичко свършва, защо да не е утре? А за голчетата - 3 гола на най-големия съперник на Юнайтед в Англия малко ли са? Момчето стана първия футболист на Ман от 64 години, който прави хеттрик в тоя мач. Много хора естествено се опитват да му омаловажат постижението - все пак е българин и трябва да го плюем колкото се може повече - като казват, че Ливърпул били слаби. Но в дербитата няма силни или слаби. Левски съм сигурен, че ще могат да го потвърдят това. :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 28 фев 2011 22:57

Mourinio написа:Дрогба ако е титуляр - 2:0, Торес не знае къде се намира от както е в Челси,по-комичен дори от Шева :lol:

Е,айде сега,Шева не беше толкова трагичен и в Челси,просто не успя да се адаптира към обстановката в Англия,явно футбола не му пасваше,стила на игра и т.н.Иначе се надявам Челси да бие здраво,защото е време за една важна победа срещу класен съперник.Какво по хубаво за излизане от кризата от успех над Юнайтед.Въпреки че честно казано не ми се вярва много и си мисля че ще бъде Х.Дано покажат футбол и стане хубаво дерби с много голове.3:2 за Челси.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 28 фев 2011 22:59

Време е Торес да вкара :twisted: :twisted: 2:0

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 28 фев 2011 23:07

Смешко Бербо ти дори няма да играе , той голове щял да вкара дори и да играе Тери и Иванович си знаят работа. Надеждата ви е да удържите натиска на Челси първото полувреме и след това да се надявате от някое статично положе както стана в мача миналият сезон в който Тери донесе победата на Челси.[/quote]
Тоя филм се излъчва на 10 години веднъж , така че това няма как да стане!!!!!!![/quote]

Прав си няма как Бербо да вкара гол защото просто няма да играе ,а ако играе ще знаем какво ще направи ,пак топката ще му е прекалено неудобна . 8-)[/quote]
Той и за това случайно е и голмайстор
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 фев 2011 23:34

Като гледам на Челси феновете как са се разпенили.... :) :lol: :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 фев 2011 23:41

Ще стискам палци на Челси , но Х-са ми изглежда най-вероятен.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”