Астън Вила - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Астън Вила - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Btovfan80 » 13 ное 2010 19:15

Frankie Lampard написа:Я пак,я пак.А защо не казваш нищо за това,че Ернандес и Нани трябваше да получат поне по 2 жълти картона,а за Ернандес те са дори 4.А
''Кукичката'' на Ернандес в 80 и някоя минута при контра атака на Вила,за нея нищо не казваш.

Ако Банан беше изгонен, нямаше да се стигне до тези ситуации, които ти споменаваш. За кой жълт картон на Нани споменаваш, при измисленият удар с лакът, айде моля ти се! :evil: А Чичарито влезе опасно в единоборството със защитника на Вила, спор няма, но не го докосна, за каква кукичка говориш?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 ное 2010 19:25

Btovfan80 написа:
Frankie Lampard написа:Я пак,я пак.А защо не казваш нищо за това,че Ернандес и Нани трябваше да получат поне по 2 жълти картона,а за Ернандес те са дори 4.А
''Кукичката'' на Ернандес в 80 и някоя минута при контра атака на Вила,за нея нищо не казваш.

Ако Банан беше изгонен, нямаше да се стигне до тези ситуации, които ти споменаваш. За кой жълт картон на Нани споменаваш, при измисленият удар с лакът, айде моля ти се! :evil: А Чичарито влезе опасно в единоборството със защитника на Вила, спор няма, но не го докосна, за каква кукичка говориш?

Честно да ти кажа удара с лакът на Нани си беше 100 % червен картон.Абсолютно нарочно удари противников играч с лакът.А Есиен как получи директен червен картон без да докоснe противников играч ? Ако това на Есиен е червен картон,то това на Ернандес си е направо за черен...

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g9O7E1JGNzo[/youtube][/center]
Последна промяна от Frankie Lampard на 13 ное 2010 19:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 13 ное 2010 19:34

Не знам на колко години си момче, но това на Есиен е за 5 мача наказание минимум.
Та той скача трупешката, ако беше уцелил краката на Демпси, поне един счупен крак щеше да има.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 ное 2010 19:39

Vojdek написа:Не знам на колко години си момче, но това на Есиен е за 5 мача наказание минимум.
Та той скача трупешката,
ако беше уцелил краката на Демпси, поне един счупен крак щеше да има.

Какви 5 мача бе човек,та той дори не го ДОКОСНА !!! Поул Скоул примерно прави почти всеки мач много по-груби нарушения,ама на него рядко му дават и жълти картони и на всичко отгоре играе първо с топката...може да прочетеш коментарите в британските сайтове-примерно Goal.com да видиш,че дори фенове на Пуул и МЮ признават,че тоя картон е меко казано пресилен и смешен.На Де Йонг за счупения крак на Бен Арфа не дадоха дори жълт картон,а щом е играч на Челси трябва да получи червен картон без дори да е докоснал противника !!!
Последна промяна от Frankie Lampard на 13 ное 2010 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 13 ное 2010 19:41

Да ви напомня само, че това е форум на Юнайтед!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 ное 2010 19:42

naduvko написа:Да ви напомня само, че това е форум на Юнайтед!

Прав си.Да се надяваме модератора да пренесе спора ни в темата за Висшата Лига.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 14 ное 2010 10:15

Е товаси бе няква подигравка,да пуска Смолинг като полузащитник-той горкия не знаеше къде е .Бербата да взема да играе,че уж това бил неговия сеозн-нищо против,ама той всеки сезон се очертава да е негов,ама...Изобщо не ми хареса играта и СЪР-а сериозно трябва да се замисли за зимата,щото без креативен халф,нападател и крило работата не изглежда хию добре

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2010 10:22

Абсолютно закономерен и справедлив резултат !
Въпреки, че Вила играха по добре, по силно като цяло ... Юнайтед си заслужиха точката с финалния натиск в края на мача.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 14 ное 2010 10:53

naduvko написа:Повечето хора тук май само дебнат да излезе каква да е тема за да почнат да плюят по Бербатов.
Юнайтед имат проблем, и проблема не се казва Бербатов. Юнайтед няма халфове. И това беше първото нещо, което написах.
Нямаме ни един класен играч в халфовата линия! Върховите години на Юнайтед са с играчи като Бекъм, Гигс, Скоулс... Кой сега е от тяхната класа? Как въобще сравняваме нападатели в други отбори, като другите отбори са далеч по-балансирани. Кой в Юнайтед отговаря на класата на Лампард или на Джерард? Кой може да се сравнява със Снайдер, Шави, Иниеста, Ваарт? Кой?

Да ти кажа честно аз от 3 години виждам ,че Юнайтед нямат халф освен Скоулс и Гигс ...Тук и Съра е много виновен ,щото Ван дер Ваарт направо му се предлагаше ...

За самия мач - сър Алекс беше излязъл с възможно най - грешния състав според мен .Беше излязъл с този състав ,за да не загуби . Астън Вила разчиташе на изостряне на играта и бързите си футболисти . Ако искаше да се води по играта на Астън Вила ,то сър Алекс трябваше още от самото начало да заложи на бързи футболисти . Ако искаше да бие с надхитряне - трябваше просто да се задържа топката и да се диктува темпото на игра /става с кадърни и мислещи халфове /.

За Бербатов - играеше ролята на халфа - разиграваше топката ,задържаше и смея да твърдя : единствен той знаеше за какво е на терена .Изключвам положението ,което изпусна . Наистина беше фрапантно ,че не успя да уцели вратата - обаче се е случвало и на други нападатели ...

За Нани и Парк - нямам какво да добавя ... Много пъти съм говорил за тях . Ялови играчи...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 15 ное 2010 12:00

Докато Бербатов стои безучастен и наблюдава събитията на терена отблизо,когато противника отнеме топката,все ще са такива оценките и отзивите за играта му.Просто трябва да му се каже,че всеки мач трябва да прави минимум 3 фала,при опити да отнеме топката,от които поне 2 да са със шпагат.Тогава съм сигурен ,че отношението към него ще се промени коренно.В Англия обичат мъжката игра и себераздаване.Впрочем това се харесва навсякъде,но в много първенства точките са по важни от атрактивността и джентълменството.За това пък Висшата лига е най-гледаното първенство на света!
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”