naduvko написа:Повечето хора тук май само дебнат да излезе каква да е тема за да почнат да плюят по Бербатов.
Юнайтед имат проблем, и проблема не се казва Бербатов. Юнайтед няма халфове. И това беше първото нещо, което написах.
Нямаме ни един класен играч в халфовата линия! Върховите години на Юнайтед са с играчи като Бекъм, Гигс, Скоулс... Кой сега е от тяхната класа? Как въобще сравняваме нападатели в други отбори, като другите отбори са далеч по-балансирани. Кой в Юнайтед отговаря на класата на Лампард или на Джерард? Кой може да се сравнява със Снайдер, Шави, Иниеста, Ваарт? Кой?
Да ти кажа честно аз от 3 години виждам ,че Юнайтед нямат халф освен Скоулс и Гигс ...Тук и Съра е много виновен ,щото Ван дер Ваарт направо му се предлагаше ...
За самия мач - сър Алекс беше излязъл с възможно най - грешния състав според мен .Беше излязъл с този състав ,за да не загуби . Астън Вила разчиташе на изостряне на играта и бързите си футболисти . Ако искаше да се води по играта на Астън Вила ,то сър Алекс трябваше още от самото начало да заложи на бързи футболисти . Ако искаше да бие с надхитряне - трябваше просто да се задържа топката и да се диктува темпото на игра /става с кадърни и мислещи халфове /.
За Бербатов - играеше ролята на халфа - разиграваше топката ,задържаше и смея да твърдя : единствен той знаеше за какво е на терена .Изключвам положението ,което изпусна . Наистина беше фрапантно ,че не успя да уцели вратата - обаче се е случвало и на други нападатели ...
За Нани и Парк - нямам какво да добавя ... Много пъти съм говорил за тях . Ялови играчи...