Дербито на Манчестър.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Дербито на Манчестър.

Мнениеот Frankie Lampard » 11 ное 2010 00:01

Какво е направил Нани ?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 ное 2010 00:23

Много слаб мач направиха,такава скука одавна не бях гледал иначе перфектен резултат за Челси
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 11 ное 2010 00:27

Не знам от колко време следиш играта на Манчестър, но аз не съм виждал по - голям егоист от Нани(даже и съотборниците си не поздравява , ако вкара).
Играе супер самостоятелно, с тиква забита в земята. Очевадно е, че никак не се разбира с Бербатов, за сметка на Валенсия, който едва ли ще се завърне скоро.
Вместо да е някакъв ъпгрейд на Роналдо(макар, че според мен никога няма да стигне и 1/10 от това, което беше гея), е взел само най-лошите му черти - симулации, егоизъм и най-вече, ултранекомбинативен футболист, заради което играта на Юнайтед изобщо не върви. Преди изветсно време в redcafe.net се пусна една тема, че едва ли не Нани бил най-добрия на поста си.Много се смях.Днес беше дупка, пълна дупка... и въпреки всичко САФ не го смени.Между другото този футболист струва на Юнайтед почти 18 млн., и не съм го запомнил с почти нищо(два мача срещу Тотнъм, един срещу Арсенал...май това е). Мисълта ми е, че може би има качества и потенциал, просто не е полезен за отбора.
Юнайтед спешно имат нужда от халф.Днес, ако забеляза Бербатов задържаше топката...и гледаше в перспектива, а в последните мачове халфовете играят най-често с вратаря.
Феновете на Челси да не бързат да се радват, още не е минала и 1/2 от сезона.

Потребителски аватар
GazzaTheKing
Контакти:

Мнениеот GazzaTheKing » 11 ное 2010 00:32

Много скучен мач..все едно гледах серия А-дефанзивна тактика с цел подсигуряване само и само да не се допусне гол
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 11 ное 2010 21:56

nqkoisitam написа:Не знам от колко време следиш играта на Манчестър, но аз не съм виждал по - голям егоист от Нани(даже и съотборниците си не поздравява , ако вкара).
Играе супер самостоятелно, с тиква забита в земята. Очевадно е, че никак не се разбира с Бербатов, за сметка на Валенсия, който едва ли ще се завърне скоро.
Вместо да е някакъв ъпгрейд на Роналдо(макар, че според мен никога няма да стигне и 1/10 от това, което беше гея), е взел само най-лошите му черти - симулации, егоизъм и най-вече, ултранекомбинативен футболист, заради което играта на Юнайтед изобщо не върви. Преди изветсно време в redcafe.net се пусна една тема, че едва ли не Нани бил най-добрия на поста си.Много се смях.Днес беше дупка, пълна дупка....

Мога да ти кажа даже коя точно дупка е, и къде му е мястото в човешката анатомия...
Отвратителен! И даже не разбрах защо дъвката не го смени... тоя сигурно нямаше един точен пас... центрирания в ръцете на вратаря... Пълна трагедия.
А жълтуркото? Бербатов тръгва на скорост, подава му за двоен пас, а дръпнатия тръгна наобратно с топката... Е няма такива малоумници. С такива егоисти колективна игра трудно може да има успех.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 13 ное 2010 06:42

хахах на каква снимка попандах :lol: :lol: :lol: И по някаква ирония на съдбата в последните коментари се говори за дупки и човешка анатомия ааа не е истина какъв смяхх :lol: :mrgreen:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... -year.html
/снимката е със запазени прва - изришно подчертано, затова поствам директен линк/

п.п. Валенсия за последно казаха, че ще е на линия февруари. И дано! Видя се, че няма достоен заместник.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 ное 2010 13:41

GazzaTheKing написа:Много скучен мач..все едно гледах серия А-дефанзивна тактика с цел подсигуряване само и само да не се допусне гол

Не е все едно!По същото време Милан и Палермо си вкараха 4 гола!

Върни се в “Манчестър Ю”