Евертън : Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евертън : Манчестър Юнайтед
Въпреки,че беше на гюме гола,браво на Димитър...А пък на тоя Валенсия кой му е казал,че може да центрира,не знам...От 3 такива,и трите по зема,тип "Търкулналааааааааааа се питчицата" 
1:1 да му се невиди 
1:1,на това му викам аз левачка
Жалко,сега всичко почва отначало 
- Ticha
- Контакти:
Хубав мач се получава. Евъртън трябва да се възползват от умората в Юнайтед.
Май ще се наложи съра да пуска сешоара на почивката.
Определено играем с 10 човека. Рууни няма едно точно отиграване....
- Ticha
- Контакти:
MuFc1878 написа:Определено играем с 10 човека. Рууни няма едно точно отиграване....
Явно любовта му към родния му клуб е голяма.
Втората част трябва да се стегнем,че загубим ли сега точки,нещата отиват на кино 
- Lord of memory
- Контакти:
По-точно явно смотаните скаузъри му влият, не го очаквах от тея олигофрени, клубовете винаги са били "приятелски".
След късметлийския и НЕзаслужен гол на Евертън мача стана равен, а не беше предназначено така да бъде.
Няма значение защото сме по-добрия отбори и като счетем че второто полувреме често ни е по-силното, очаквам да бием.
Говориш простотии и половина, това е МоМ за сега в мача, от 15 опита за центриране несполучливи бяха 3-4. Заедно с Бербатов естествено.
Защитата иначе ясно - осакатена и "неефективна", както целия сезон.
След късметлийския и НЕзаслужен гол на Евертън мача стана равен, а не беше предназначено така да бъде.
Няма значение защото сме по-добрия отбори и като счетем че второто полувреме често ни е по-силното, очаквам да бием.
Въпреки,че беше на гюме гола,браво на Димитър...А пък на тоя Валенсия кой му е казал,че може да центрира,не знам...От 3 такива,и трите по зема,тип "Търкулналааааааааааа се питчицата"
Говориш простотии и половина, това е МоМ за сега в мача, от 15 опита за центриране несполучливи бяха 3-4. Заедно с Бербатов естествено.
Защитата иначе ясно - осакатена и "неефективна", както целия сезон.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Загубим ли сега точки, става изключително трудно!