Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 00:29

Понеже искаш статистически да си говорим заради тая 1 купица дето я имате повече в тоя турнир, през останалото всички тия отбори дето са 1 титла повече в тоя турнир са били и са унижавани в собствените си страни, няма доминация, няма 14 титли за 20 години и 6 купи на страната, иначе 1тата титла я дръж здраво, защото скоро и единственото ви предимство няма да го има.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 00:32

Lord of memory написа:Понеже искап статистически да си говорим заради тая 1 купица дето я имате повече в тоя турнир, през останалото всички тия отбори дето са 1 титла повече в тоя турнир са били и са унижавани в собствените си страни, няма доминация, няма 13 титли за 20 години и 6 купи на страната, иначе 1тата титла я дръж здраво, защото скоро и единственото ви предимство няма да го има.

[offtopic]Лорде,Байерн за 40г. е спечелил 21 титли,това ако е унижение в собствента ни страна :)...Иначе купата ще си я дЪржа,а нищо чудно скоро да сложим и 5 звезди на фланелките си ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 00:35

След 50 години може, при положение че първенството ви е било силно към 10 години в цялата история на футбола и нямате никакъв конкурент, тва не е никъв рекорд...първенство 40 години :lol: :lol: , верно преди тва сте били заети със завладяването на света.
Хаха 5 точки в повече при 30 изиграни мача повече, гордей се пък се пръсни, това е достатъчно, още тоя сезон ви минаваме в тая статистика.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 00:40

Lord of memory написа:След 50 години може, при положение че първенството ви е било силно към 10 години в цялата история на футбола и нямате никакъв конкурент, тва не е никъв рекорд...първенство 40 години :lol: :lol: , верно преди тва сте били заети със завладяването на света.
Хаха 5 точки в повече при 30 изиграни мача повече, гордей се пък се пръсни, това е достатъчно, още тоя сезон ви минаваме в тая статистика.

[offtopic]Еми да-гордея се любимия ми чуждестранен отбор е един от 5-те най-успели в Европа за всички времена ;) ...Аз няма да ти пожелавам да се пръсваш...Бъди жив и здрав ;) ...[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 00:42

За след втората световна война може и да са най-успели...с 5 точки. Айде лека и си стискай купата, щото и тва няма да го имаш.
GGMU

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 12 фев 2010 09:22

Alex, и аз не знам защо ми изтриха темата!? Явно на някои от модераторите, Бербатов им е неудобен! А към тебе една забележка - оправи си словореда, защото не става ясно, че искаш Бербо да играе, а точно обратното. Трябваха ми няколко прочита, за да те разбера.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 12 фев 2010 12:49

Lord of memory написа:За след втората световна война може и да са най-успели...с 5 точки. Айде лека и си стискай купата, щото и тва няма да го имаш.

Какво се карате Милан имат купите на двата отбора взети заедно в ШЛ......Даааа както се изрази един фен на Манчестър "бахти жалкия отбор" .
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 фев 2010 12:54

maldin1 написа:
Lord of memory написа:За след втората световна война може и да са най-успели...с 5 точки. Айде лека и си стискай купата, щото и тва няма да го имаш.

Какво се карате Милан имат купите на двата отбора взети заедно в ШЛ......Даааа както се изрази един фен на Манчестър "бахти жалкия отбор" .

Просто на човека му е терсене,че Ман Ю в 3-те европейски турнира има толкова купи,колкото Байерн в КЕШ :lol: ......
......Пожелавам успех на Милан срещу Ман Ю,дано елиминират англичаните!!!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 фев 2010 13:15

Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.
GGMU

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 фев 2010 13:19

[offtopic]Има само един отбор в Европа, който може да бъде наречен силен.И това е Рапид Виена. :mrgreen:
По простата причина, че може да няма КЕШ, ама има две шампионски титли от две различни държави... :mrgreen:[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Манчестър Ю”