Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес

Мнениеот garfild8 » 19 яну 2010 13:30

А бе вие противниците на Бербо и такива като Йън Райт,на по-големи разбирачи от Алекс Фъргюсън,ли се имате? :) Защо тогава не му заемете мястото и да решавате съдбата на Бербатов и Ман.Юнайтед?
Само Черно море.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 яну 2010 13:35

Бьорн Борг има една много вярна сентенция как се постигат успехите - не е важното да можеш да отиграеш правилно сложните и трудни топки, важното е да отиграваш без грешка леките и безпроблемните. Та и при Бербатов(респективно Манчестър) важи същото - какво като Бербо не е вкарвал на преките конкуренти? Какво ще се случи, ако Манчестър бият Челси и Ливърпул, но се дънят с Бърнли, Уулвс, Уест Хям и подобните, тоест ако не показват постоянство? Миналия сезон Ливърпул като отнесе Манчестър с 4:1 на Олд Трафорд какво стана? Ми накривиха им калпака, това стана! Точно Ливърпул е типичният пример, че не е важно да биеш в трудните мачове, много по-важно е да си постоянен и да не се дъниш в лесните такива!
Бербатов има 7 гола, но колко още гола е изработил чрез директни асистенции или решаващо участие в дадена атака? Това някой отчита ли го? Добре, че го отчита точно който трябва - СЪР.
Йън Райт беше приличен играч, но очевидно не става за треньор. И не защото критикува Бербатов, а просто защото...не е треньор и едва ли някога ще бъде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 19 яну 2010 13:35

Ама разбира се,че Тевес е с класа над Бербатов,затова преди останах доста учуден,когато съра го изгони.Неговото вече е от възрастта,време е да сдаде поста.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 яну 2010 13:39

Голям малоумник си ако си го мислиш тва наистина.
То и при вас е от възрастa, колко по-млади тинейджъри толкова по-тъпи сте.
Последна промяна от Lord of memory на 19 яну 2010 13:48, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 яну 2010 13:40

Факт е, че от Бербатов с очаква повече особено в мачовете с основните конкуренти. За повече от половин сезон не стигат 7 гола и 4-5 хитри паса от футболист струваш 32 милиона.

Странно ми е как от тази история пак се вадят теории за световни конспирации срещу България и Бербатов. За съжаление и журналист като Томислав се излага с подобни истории.

Absent
Контакти:

Мнениеот Absent » 19 яну 2010 13:41

Btovfan80 написа:
Absent написа:Подкрепям мнението на Райт. Определено Тевес е по-удачен вариант за Юнайтед или поне
беше. Аз съм далеч от почина да се защитава Бербатов от патриотични подбуди тъй като би трябвало да оценим професионализма на играча преди всичко. Феновете на Юнайтед искат играчите в отбора им да си оставят сърцето на игрището, да горят в играта. Истина е че да бъдеш закупен от такъв отбор е по-лесно от колкото да се докажеш след това и да се утвърдиш. Иска се характер за това, много воля и труд. Замислете си и кажете кой би оставил това незабелязано!? Така правеше Стоичков. Имам чувството че ние българите умираме да се изкарваме жертви на нечий заговор в случая английските медии. Просто хората не търпят самодейци а искат професионализъм и ако утре Бербатов избухне ще му ръкопляскат. 30 милиона са си тежка отговорност а и не е леко да се вдига тежко, но с характер на победител е постижимо. Така мисля аз. Така ми се иска ама....... .

Искам да те питам тебе - колко пъти си бил зад граница? Знаеш ли какво означава думата патриотизъм? Знаеш ли, че заради такива като тебе страната ни е на този хал?

И тази дъвка отдавна я дъвчем.Но нека ти отговоря. Ако тук при нас нещо не върви то е заради всички нас. Такива като мен си плащат данъците, спазват законите и не си хвърлят хартийките и фасовете по улицата. Не знам за теб какво е патриотизъм но за мен определено не е на принципа "що е маке все е юнак". Световния професионален футбол отдавна е глобализиран и никой не съди за играчите според националността им. Там има такива които могат и такива които по-малко могат. Аз съм фен на Манчестър Юнайтед още преди Бербатов да е бил роден. Взискателен съм към продукцията им и когато някой на пасва на тима имам свободата и смелостта да го кажа ако ще това и да е сина ми например. Е, това прави ли ме лош баща!? Все пак уважавам правото на всеки да има свое мненеие. Не приемам само отговорността за вината че ти не живееш добре заради мен и такива като мен.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 яну 2010 13:43

Иначе за тоя мач няма какво много да се каже.
http://www.youtube.com/watch?v=v0VhD1YDNSM
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 яну 2010 13:49

Lord of memory написа:Иначе за тоя мач няма какво много да се каже.

Напротив има - добре помня че даденото продължение беше 4 мин, гола е почти в 97 минута. Това просто е един отфрапиращите случаи на подпиране на Манчестър. Което си е истина, истина е...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 яну 2010 13:52

vaskonti написа:
Lord of memory написа:Иначе за тоя мач няма какво много да се каже.

Напротив има - добре помня че даденото продължение беше 4 мин, гола е почти в 97 минута. Това просто е един отфрапиращите случаи на подпиране на Манчестър. Което си е истина, истина е...

Продължението беше 5 минути а гола пада в 5,30 секунда като в 91-вата Сити изравняват, тоест може да се удължи по преценка на рефера.
Не че ми пука какво мислиш де. Тоя мач заслужавахме да го спечелим защото бяхме далеч по-добрия отбор на терена, същото което ще се случи и тая вечер. Оуен също ще си повтори упражнението от предния и ще разреве Сити...пак.
Иначе гола пада почти в 132-рата минута на мача направо.
Последна промяна от Lord of memory на 19 яну 2010 13:59, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 яну 2010 13:58

Бербатов е креативен футболист. На него топката трудно ще му я вземат. На мач прави по три-четири страхотни паса. Това, че няма кой да ги оползотвори е друг въпрос. Съра превърна Митко в черноработник, а тях никой не ги забелязва на терена. Никой не помни кой е подал паса на голмайстора, помни се този, който е вкарал гола! Тевез беше като муха без глава. Наляво, надясно, назад, напред. От пет топки, които достигнат към него, той една ще овладее, както трябва. А и беше егоист. С Роналдо си бяха лика-прилика само 'дето португалеца се скъса да вкарва. Не мога да си обясня това, което прави в Сити и това, което в Юнайтед. Понякога даден футболист просто не е за този отбор. Малко абстрактен пример, но ... Георги Христов.
Последна промяна от metodito на 19 яну 2010 14:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”