Мнениеот Scholesy93 » 08 дек 2020 22:59
Това просто е грозно. Това е срамно. Оле е най-големият късметлия на този свят. Една късметлийска победа му осигури договор, едно късметлийско класиране в топ 4 с 66точков актив му опази крехкото място, най-късметлийската победа, която някога съм виждал, срещу Брайтън му осигури първата победа на сезона, сега е тотално надигран, а гредата някак си ни държи в мача. Но тук вече нямаме шанс. Това не е Мойс, това е Нагелсман. На тоя треньор му продаваш най-важният играч и половината отбор се тръшва с ковид, той пак те прави за смях. Имаме единадесет играча на терена, които не знаят каква им е ролята. Не знаят какво целят, къде да подадат, къде да застанат, какво се иска от тях. Тактиката ни не е 3-5-2. Тактиката от една година насам е Бруно. Ама днес португалското динамо няма да го спаси това пеленаче. Този долен егоист, който и сам осъзнава, че няма място начело на такъв клуб и на такова ниво, ама получава 6 милиона на година и се хвали на родата в тундрата, че е треньор на най-великия футболен клуб, та не си подава оставката. Като Жозето сега ще си чака неустойката.А през това време Почетино е без работа...
От какъв зор му дадохме постоянен договор и си продънихме 2 сезона. Защо този псевдотреньор му даваме да излиза на сцената срещу качествени треньори и да става за смях. Чудим се защо се проваляме в надпреварата във Формула 1, а докато покрай нас прелитат Фетел, Хамилтън и Алонсо, нашият болид го кара петгодишно дете и вика "Бруууум, Брууум, аз съм шофьор като тате Алекс...".
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.