ВЛ | 35-кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 0-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: ВЛ | 35-кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 24.04

Мнениеот Тони » 24 апр 2019 23:24

Toва ще е един от най-болезнените сезони за феновете на Ливърпул.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 24 апр 2019 23:29

Ами сори пичове, някой друг ще трябва да ви върши работата. Нашият отбор явно е супер лимитиран и изостава доста от челниците, не само по точки.
Не искам да го помислям, но някой действия на играчи ми се струваха леко симулативни, дано просто така ми се е сторило, а не са загубили нарочно, много ще е тъжно... :oops:

А ние другия сезон ще си цъкаме четвъртък/неделя, няма проблем. Разнебитиха го тоя клуб! :evil: :oops:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 апр 2019 23:44

Не се ядосвай, я да видим Оле дали е тренирал "фъргитайма"... Можеше да пусне Марсиал и Санчес в 89-тата обаче, прибързва малко сякаш...

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 апр 2019 23:47

Тони написа:Toва ще е един от най-болезнените сезони за феновете на Ливърпул.

Що? Щото стигнахме 1/2 в ШЛ и не сме отпаднали от борбата за титлата преди Коледа, както в повечето от последните 30-тина сезона? На мен сезонът ми хареса, независимо как ще завърши.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 апр 2019 23:51

Koйто е очаквал някакъв друг резултат, то той е бил или много заблуден, или фен на Ливърпул.
За реалистите като мен нищо странно и нелогично се получи.
По-добрите играчи, съответно по-добрият отбор спечели напълно заслужено.
Сбъркан състав, закъснели смени, играчи, които са пълни катили и нямат място изобщо в град Манчестър, а какво остава на Олд Трафорд, просто до това води.
Изводите са за ОГС.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 24 апр 2019 23:53

Real написа:
Тони написа:Toва ще е един от най-болезнените сезони за феновете на Ливърпул.

Що? Щото стигнахме 1/2 в ШЛ и не сме отпаднали от борбата за титлата преди Коледа, както в повечето от последните 30-тина сезона? На мен сезонът ми хареса, независимо как ще завърши.

Щото ще приберете калъфките накрая. Тъпо.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 24 апр 2019 23:57

MapTo_D написа:Ами сори пичове, някой друг ще трябва да ви върши работата. Нашият отбор явно е супер лимитиран и изостава доста от челниците, не само по точки.
Не искам да го помислям, но някой действия на играчи ми се струваха леко симулативни, дано просто така ми се е сторило, а не са загубили нарочно, много ще е тъжно... :oops:

Не е нарочно, толкова си могат.То не знам кое е по-жалко-да играеш така, за да паднеш, или това дето го играеш ти е максимума.
Но Оле кредита на доверие почва да го губи-Дармиан?В смисъл юноши нещо имахме май.United Way нещо?Много им се доверяваше уж.Как пак до такъв сакат играч опряхме?Ние дарителска кампания станахме-DMS Darmian, DMS Sanchez, DMS Ashley....Големи пари и играят минути, а юношите кучетата ги яли.Окей, играем кирливо с тия хубостници.Поне юношите да трупат минути, а не пети пореден проклет сезон да ги гледам тия инвалиди как срамят фланелката, а след това взимат тлъстия чек.Че и нови договори подписват.
На лятото цяла реновация-директори, треньорски щаб, играчи.Явно и стадион.Просто всеки следващ сезон продължаваме да дълбаем, за да видим къде е дъното.Ама тоя постоянен договор за Оле беше поредното брилянтно решение на Уудуърд.Още една неустойка се задава.След два добри месеца и големи емоции абсолютно необмислено решение беше взето.Сега след 2 мизерни месеца дано да се вземе пак прибързано решение и половината състав да си събере партакешите.Тия треньори все ги сменяме, ама Филката, Майк, Ашлито, Дармиан и Мата нямат мърдане просто.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 25 апр 2019 00:30

MapTo_D написа:Ами сори пичове, някой друг ще трябва да ви върши работата. Нашият отбор явно е супер лимитиран и изостава доста от челниците, не само по точки.

А ние другия сезон ще си цъкаме четвъртък/неделя, няма проблем. Разнебитиха го тоя клуб! :evil: :oops:

Жалко наистина, а бе голям гранд ! Докъде ви бе издигнал САФ направо не е за вярване .... ВЪВ ВИСИНИТЕ !!! Дано само не ви се наложи да чакате и вие като нас "голямата слава" с десетилетия след това ... КОЕТО СЕГА СТАВА !!!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 апр 2019 03:07

KOPScousers написа:Маааачкай! Айде днес всички сме с вас, нещо, което не съм предполагал, че някога ще кажа. :mrgreen: Тия им треперят крачетата след отпадането от ШЛ и картофите имаха достатъчно шансове да си тръгнат с нещо от Етихад, а вие от друга страна едва ли ще паднете от тях 2 поредни сезона на Олд Трафорд. Играчи, треньори и всичко живо, свързано с отбора обеща след резила в неделя да скочите с всички сили, за да се реванширате на феновете си и да се борите за целите си. Дано не са празни приказки и наистина успеете! Иска ми се 2-1!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Добре де, ти кво очакваше да си признаят, че ще легнат ли, честно ???
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 апр 2019 08:36

kingofpop написа:
KOPScousers написа:Маааачкай! Айде днес всички сме с вас, нещо, което не съм предполагал, че някога ще кажа. :mrgreen: Тия им треперят крачетата след отпадането от ШЛ и картофите имаха достатъчно шансове да си тръгнат с нещо от Етихад, а вие от друга страна едва ли ще паднете от тях 2 поредни сезона на Олд Трафорд. Играчи, треньори и всичко живо, свързано с отбора обеща след резила в неделя да скочите с всички сили, за да се реванширате на феновете си и да се борите за целите си. Дано не са празни приказки и наистина успеете! Иска ми се 2-1!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Добре де, ти кво очакваше да си признаят, че ще легнат ли, честно ???

Ти изобщо гледал ли си играта на Юнайтед последния един месец? Не играха нищо по-различно от мачовете си срещу Уулвс х2, Арсенал и Евертън. Стига се излага.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Манчестър Ю”