ВЛ | 27-кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 0-0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: ВЛ | 27-кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 24.02
Аз пък хич не искам да падаме от Сити.Предпочитам Сити да я вземат вместо Пуул, ама не искам по тоя начин.Помня 2010 когато Джерард тактично обърка едно пасче назад, което никога не бях виждал от негова страна, в мач с Челси, а след това лондончани ни взеха титлата.Такива в нашия отбор не ги искам-на кръв с Пуул, на кръв и със Сити.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Състава изобщо не е оптимален, каквото е. Без Марсиал от ляво сме изцяло беззъби в атака. Надяваме се Лукаку да де раздава и да се движи повече. Мата ако мушне нещо от пряк свободен ще е чудесно.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Без Матич и Ерера в средата...ще е чудо, ако не ни бутнат 2-3 гола 

Джеси ще ги накаже спокойно хора
Да фък....3 смени до почивката

- t0bl3ro_bg
Тая ***** майна #14 да го махат веднага дори след като се оправи. Ебати некадърното същество чупливо. Не може елементарни ситуации да отиграва дървото скапано. Остави вратаря да му вземе топката вместо да го разстреля 

Джеската какво направи баси... без смени второто както издъхват нашите ще е ужас. Рашфорд и той изглежда играе с някакви болки.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
- t0bl3ro_bg
Фелън да си опича акъла, че това насилствено налагане на играчи, които не са за състава вече започва да дразни и не е в полза на отбора.
Баси малшанса.
Скоро не съм виждал 3 смени за едно полувреме.
Никой не може да предскаже кой ще се контузи, но защо пуска Лингард невъзстановен, след като можеше Алексис да влезе. След това, ако се наложи, да влиза Лингард, но така една смяна отиде на вятъра.
Дано Рашфорд издържи второто полувреме, защото нещо му има, но дано не е серизно.
Сега е време Погба да поведе отбора и да даде подкрепа на младите Мактоминей и Перейра.
С Матич стават 4-ма основни контузени играчи, какво ще правим в следващите мачове... нямам идея.
Дано Марсиал поне се завърне в следващия мач, а тези травми да не са сериозни.
Скоро не съм виждал 3 смени за едно полувреме.
Никой не може да предскаже кой ще се контузи, но защо пуска Лингард невъзстановен, след като можеше Алексис да влезе. След това, ако се наложи, да влиза Лингард, но така една смяна отиде на вятъра.
Дано Рашфорд издържи второто полувреме, защото нещо му има, но дано не е серизно.
Сега е време Погба да поведе отбора и да даде подкрепа на младите Мактоминей и Перейра.
С Матич стават 4-ма основни контузени играчи, какво ще правим в следващите мачове... нямам идея.
Дано Марсиал поне се завърне в следващия мач, а тези травми да не са сериозни.
- t0bl3ro_bg
t0bl3ro_bg написа:Не ми се вижда никак нормално йънг, мата и двамата дефанзивни халфа да играят в този мач, да не добавя и смолинг. Матич и Ерера имат супер много пробягани км. и трябват да си починат малко. Единият задължително трябваше да бъде съхранен, а после и другият. В резервите няма нито 1 от Акдемията и лека-полека почват да увисват твърденията за тях и включванията им. Квото са измъдрили - това е
____
Нищо ново, а йънг е все така идиот.
Браво на Погба за паса.
Два слаби отбора с две слаби защити.
Поне водим.
От предишния мач. Елементарно.