ВЛ | 16-ти кръг | Mанчестър Юнайтед - Ливърпул 3:0 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

AnalBreaker
- Контакти:
Re: ВЛ | 16-ти кръг | Mанчестър Юнайтед - Ливърпул
Бой по тия мъртви души ! 3:0

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
						[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Nemanja.Vidic91
- Контакти:
Трябва да ги смачкаме тея поне 3-0 дано наи-накрая Фалкао да играе 

Тук според мен , защото сме домакини , трябва да започнем с ромба.Имаме идеалните предпоставки.
Фалкао и Перси от пред , Рууни зад тях , Ди Мария в ляво , Мата/Ерера в дясно , Карик/Фелайни пред защитата.
Не знам какво е състоянието на Смолинг , но ако е готов за мача със сигурност трябва да е при титулярите.Той и Рохо в средата , от ляво и дясно Валенсия и Йънг!
Това е състава , бърз футбол , комбинации и много шутове от далечно разстояние.При този състав и при добра форма на футболистите едно 3:0 не ни мърда!
Време е да поиграем футбол!Срамота ще е ако излезе 3-5-2 и в дербито на Англия!

Фалкао и Перси от пред , Рууни зад тях , Ди Мария в ляво , Мата/Ерера в дясно , Карик/Фелайни пред защитата.
Не знам какво е състоянието на Смолинг , но ако е готов за мача със сигурност трябва да е при титулярите.Той и Рохо в средата , от ляво и дясно Валенсия и Йънг!
Това е състава , бърз футбол , комбинации и много шутове от далечно разстояние.При този състав и при добра форма на футболистите едно 3:0 не ни мърда!
binevout написа:Тук според мен , защото сме домакини , трябва да започнем с ромба.Имаме идеалните предпоставки.
Ди Мария на линия ли е за този мач?
soad написа:Ди Мария на линия ли е за този мач?
Новини около контузените очакваме на пресконференцията
 Смолинг е аут за 2 седмици, очаква се Ди Мария, Шоу и Рафа да са готови за дербито. Дали ще са в групата е отделен въпрос.
 Смолинг е аут за 2 седмици, очаква се Ди Мария, Шоу и Рафа да са готови за дербито. Дали ще са в групата е отделен въпрос.- MASTER_COOL
- Контакти:
Всякакви гръмки прогнози преди мача са напълно излишни.
Дербито на Англия, никога не може да се прогнозира с абсолютна точност.
Вярвам в успеха.
Ливърпул е жестоко ранен и ще отговори по някакъв начин, ще даде всичко от себе си да защити достойнството и реномето си на водещ клуб.

Дербито на Англия, никога не може да се прогнозира с абсолютна точност.
Вярвам в успеха.
Ливърпул е жестоко ранен и ще отговори по някакъв начин, ще даде всичко от себе си да защити достойнството и реномето си на водещ клуб.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ливърпул дори да играят в неделните лиги, пак не можеш да кажеш със сигурност, че Юнайтед ще ги смаже. По принцип от време оно живеят за този мач и доста често им се получава. Отделно, че и дяволите все още се лутат и търсят баланс и форма. Всичко е възможно в този двубой - 1Х2. Разбира се като фенове на Ман Юнайтед се надяваме на 3 точки, а те биха дошли с много битка и раздаване през 90-те минути.

- old_traff
- Контакти:
suareshampion написа:Просто много ги мразя тия манафи и винаги съм искал да губят ,без значение срещу кой играят .
Само и единствено заради тези индивиди искам да размажем противника.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Именно "шампиона" и госпожица Илияна Илиева, предизвикват и в мен такива чувства на омраза  

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
						- KOPScousers
- Контакти:
Eric_Cantona написа:2:0
Колега, оказвам ти огромен респект, заради аватара. Ех, тая Кендис Акола... Страшно е Керълайнчето.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]