Рохо и да има право да играе, то това може би няма да стане, защото е бил в Мадрид - пропуснал е 1,2 тренировки и е направил макс 5.
Твърд Х, и в този мач няма да вземем победатата
При 4-4-2 / 4-3-3 може и да си смена прогнозата, но с 3-5-2 тя е Х
ВЛ | 3-ти кръг |Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Премиършип|Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Несериозно е да се прогнозират резултати от сорта на 3-0 за Бърнли. Юнайтед ще си вземат мача този път.
-
suareshampion
Бърнли не са лош отбор ,имат сили да вземат нещо срещу слабия си противник .1х
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти гледай как Лудогорец ще ви бият насред Анфийлд. Несретници 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
suareshampion
MASTER_COOL написа:Ти гледай как Лудогорец ще ви бият насред Анфийлд. Несретници
Не може СЕДМИТЕ от миналия сезон ,да наричат ВТОРИТЕ несретници ?!
Каквото прогнозирах за вашето отборче ,до момента се случва .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.

suareshampion написа:MASTER_COOL написа:Ти гледай как Лудогорец ще ви бият насред Анфийлд. Несретници
Не може СЕДМИТЕ от миналия сезон ,да наричат ВТОРИТЕ несретници ?!Не може някой ,който има с 2 титли по малко в ШЛ от нас ,да ни нарича несретници ?!
Смотан ,това ли е добрия адектватен тон ? Аз мисля ,че тук комплексите са в пъти повече ,отколкото у нашите фенове .
Каквото прогнозирах за вашето отборче ,до момента се случва .Аз продължавам да търдя ,че няма да завършите сезона с тоя треньор ,който практикува безумна тактика. Мислих си ,че ще наложи един по красив стил за окото ,но той продължава старото блъскане на топката ,че и с безумна схема ?!
Този отбор ,няма да има никакви успехи в близките 20 години ,само стойте и гледайте ..
Как може фен на отборче лутащо се в посредствеността на ВЛ, откакто е създадена да пише във форума на 20 кратния носител на титлата в Англия. Прояви респект и уважение, момченце !
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
Суарез Шампион, ти вече трябва да си от Барселона 
Огромна грешка съм допуснал миналата година с коментарите си за Ливърпул. Имат най - комплексираните фенове поне в БГ.....Пръскат се от злоба и завист. Ужас и безумие.
Наистина докерчета, погледнете си жалката команда съставена от посредствени футболисти
Огромна грешка съм допуснал миналата година с коментарите си за Ливърпул. Имат най - комплексираните фенове поне в БГ.....Пръскат се от злоба и завист. Ужас и безумие.
Наистина докерчета, погледнете си жалката команда съставена от посредствени футболисти
Последна промяна от MASTER_COOL на 29 авг 2014 13:51, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Суарез Шампион, ти вече трябва да си от Барселона

-
suareshampion
CECO_1981 написа:Фенчета на Лузурпуля отвориха гадната си уста.Незнам кой е комплексиран приятелю,ние дето имаме повече титли от всеки отбор в ВЛ или вие безтитлениците,които изтървахте 100% спечелена титла жалък отбор сте и такива,ще си останете жалки.20години без титла няма как да стане,ако ни сравняваш с жалкия си отбор си сбъркал адреса.
Гадна ми е устата ,защото казвам истината ,нали ? А тя боли
И нека не започвам да говоря за начина ,по който спечелихте титлите след 1992 година ,защото няма да ми стигне месеца