Бербатов е всичко което Тевес не е .

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BGarmy
Контакти:

Re: Бербатов е всичко което Тевес не е .

Мнениеот BGarmy » 27 юни 2009 14:45

То бива,бива ама тоя Берба е много нахален,заради него Гонзо се отказа от нац.отбор и сега този индиянец от Ман.Ю. :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 юни 2009 14:53

Pro-European написа:
Никой не очаква Бербатов да създава сам положения и да ги вкарва - отдавна знаем че няма такива способности.
Поне да вкарва като е сам срещу вратаря.

Манекенът имаше стопроцентово положение срещу Ирландия и го изигра като завършен НЕКАДЪРНИК. Някой може ли да го отрече?

Да изтърва. Това е факт. Но кой не изтърва? Аз безпогрешни хора не познавам. Ако ти си такъв - браво :)[/quote]

За съжаление не съм;)) И аз правя много грешки.
Но пък нямам самочувствието да съм супер-звезда.[/quote]

Ти явно ще се окажеш, изключително елементарен потребител, а като ти чета мненията, явно си и такъв дребнавичък човечец ! Нямал бил самочувствието на супер - звезда ! Ама кой си ти бе ?! Кой си ти, че да даваш коментарий на Бербатов ? Никъде не виждам той някъде тебе да те коментира ?! Да не кажа, че и името ти не знаем, откъде си що си, поредния анонимник зад компа, който ама "страааашно много ги разбира" тия работи !!!! Нищо не бил направил за националния отбор, ами прочети колко гола има бе, поне това си направи труда да направиш . Бил изтървал едно положение, ами в същите квалификаций, например Ибрахимович изтърва, ама сто пъти по чисто положение, това да не го прави по-слаб футболист случайно ?! Не бил правил мачове с "големите" отбори, че с кои от големите сме играли ( ако има и такива де ) ? С колегата с левскаров, я почнете да коментирате по-добре, джаги, дано повече ги разбирате !
П.П. Забравих колегите kingsy и rsk, за което моля да ме извинят, тъкмо ще спретнете едно каренце на джагите ! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 юни 2009 14:56

Бербатов не го знам красив ли е,нежен ли е и не ме интересува ;) Важното е,че играе страхотно и заслужава да е в Английския шампион ! Тия дето мрънкат и не са доволни,че са резерва е трябвало да направят нещо по въпроса,вместо да седят отстрани и да плюят т.е. Тевез ! А хората,който смятат,че Бербо е манекен и "лигльо" просто завиждат,но проблемът им е,че само със завистта ще си останат :lol:
Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 27 юни 2009 15:08

cvetan написа: Бербатов е красив... :) :)

Бербатов е нежен

Бербатов е умен

Ако аз съм Тевез и аз бих напуснал МЮ - колко ще пари да ми дават.

:) :) :) Ако говорим за "Визаж", това са големи предимства, но тук става въпрос за футбол! :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 27 юни 2009 15:10

Про-европейски, нямам време да ти отговоря на всичко, излизам да се забавлявам. Само ще ти кажа, че не бъркам таблоидите с каквото и да е. Знам какво са таблоидите. Хартийки които разни прошляци бробутват в ръцете на хората по улиците и 99% от хората ги подминават. Това аз съм си го видял, който каквото иска да твърди.
Цитирах класацията на феновете на Юнайтед, защото се твърди, че журналисти, фенове и специалисти са единодушни, че Бербатов е издънка. Ами не са съвсем единодушни - има съвсем полярни мнения, а конкретно за феновете на Ман.Юн. Все пак тези, които го оценяват са повече от тези, които го плюят.
Приятен ден и весела вечер!

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 27 юни 2009 15:13

защо след като е толкова добър тевес досега няма един сериозен отбор които иска да го купи

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 юни 2009 15:16

И двамата имат плюсове и муниси, нормално е човек не може да е идеален.
Малко ме е яд, че Тевез си заминава, но да се надяваме, че ще му намерим добър заместник.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 юни 2009 15:17

kartago написа:

Ти явно ще се окажеш, изключително елементарен потребител, а като ти чета мненията, явно си и такъв дребнавичък човечец ! Нямал бил самочувствието на супер - звезда ! Ама кой си ти бе ?! Кой си ти, че да даваш коментарий на Бербатов ? Никъде не виждам той някъде тебе да те коментира ?! Да не кажа, че и името ти не знаем, откъде си що си, поредния анонимник зад компа, който ама "страааашно много ги разбира" тия работи !!!! Нищо не бил направил за националния отбор, ами прочети колко гола има бе, поне това си направи труда да направиш . Бил изтървал едно положение, ами в същите квалификаций, например Ибрахимович изтърва, ама сто пъти по чисто положение, това да не го прави по-слаб футболист случайно ?! Не бил правил мачове с "големите" отбори, че с кои от големите сме играли ( ако има и такива де ) ? С колегата с левскаров, я почнете да коментирате по-добре, джаги, дано повече ги разбирате !
П.П. Забравих колегите kingsy и rsk, за което моля да ме извинят, тъкмо ще спретнете едно каренце на джагите ! :lol: :lol: :lol:

Kartago,

когато аргументите липсват, почват обидите.
Казвам си мнението, защото съм фен, обичам футбола и защото /забележи/ такава е ФУНКЦИЯТА НА ФОРУМА.

Агресивен тон, обиди, говорене на "бе" - виждам че това изпълва профила ти.
Когато квази-грамотни хора като теб почнат бодряшки да раздават квалификации, безсилието и некомпетентността се превръща от хроничен комплекс в ДИАГНОЗА.
Съжалявам!

Радвам се, че при останалите колеги - независимо опоненти или не, преобладава добрият тон.
Профилът на горния потребител е неизбежна част от всеки публичен диалог, която игнорираме със съчувствие.
Авторът на темата: Ще спре ли..

rossoneno
Контакти:

Мнениеот rossoneno » 27 юни 2009 15:23

Бербатов не му е виновен на Тевез. ПО същата логика може да напира за титулярното място на Руни. Даже като стил на игра е по-логично.... Решението е изцяло на АЛЕКС ФЪРГЮСЪН. Ако някой си въобразява, че някой нарежда състава на шотландеца, мноого бърка. Щом Фърги предпочита Бербо пред Тевез, щом предпочита да не предложи 1/3 от парите от Роналдо за Тевез, значи е преценил, че не си струва... Всички знаем колко рядко преценките на Фърги са грешни ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 27 юни 2009 15:23

Тевес
2007- Манчестър Юнайтед-63(19)
Аржентина-50(8)

Бербатов
2008- Манчестър Юнайтед-33(13)
България-67(41)

Е това е разликата между Тевес и Бербатов и сега ако не можете да прецените кой е по-добър тогава не разбирате от футбол. :geek:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Манчестър Ю”