Барселона - Манчестър Юн 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
49
54%
Манчестър Юнайтед
41
46%

Общо гласове: 90

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Барселона - Манчестър Юн 3:1

Мнениеот drogooo » 29 май 2011 17:29

Най-много ме дразни че безумията на САФ снощи направиха така че Барса да изглеждат като извънземни :!:
Остави ги в средата да се подреждат както си искат като сложи един 40 годишен да пресира центъра и едно дърво като Карик( 2ри финал е кръгла нула а в последните 5 мача в Лигата в Англия направи 2 фатални грешки) да ми организира играта.
Ще сложиш пред бавния Евра крило Парк който е бавен и нетехничен... да ми гони Меси из центъра и да прави коридори от ляво колкот главната в Пловдив!Еби му майката нямал бил футболисти с класа за финал нищо че в отбора ти са Нани-топ асистенции и Бебра - топ реализатор който пък точно с/у катилите на Барса отзад имаше шанс да покаже техника и да оставя пространства пространства за Руни и да разгръща атаката.
За първи път си позволявам да коментирам бурно решения на САФ обаче штори финал осира заради простотия при подреждането на отбора.
Арсенал са ти английското копие на Барса и ми излиза всеки път с 4-5-1... насища средата,преса... оставя Руни в страни или зад Централния за да е свободен да пресира и да изкача от дълбочина Снощи ще ми излиза с двама чисти отпред и 40метра дупка м/у халфовете и Граха и Руни.Да не говоря че Грахчето още не е дорасъл за финал на такъв форум.Ако не друго то дори и Оуен(ай да не кажат че за берба мрънкам) щеше да ангажира Защитата мн повече.
Язък!Тоз финал го гледах с нежелание защото не харесвам фултбола на любим клуб в който ще очаквам Дърводелци като Парк,Карик,Чичерито да блъскат тая топка докато на пейката седят Нани,Бербатов,Андерсон... непостоянни но поне с тяхната игра може да очакваш нещо нестандартно и шанс за красива игра.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 29 май 2011 20:27

А Флетчър?,какво стана ,бил играч за големи мачове и т.н.много по-удачен щеше да е от ученическата игра на Карик.
А колкото до Андерсон - технична и нестандартна игра и Андерсон в едно изречение не звучат добре!Айде,че съм му набрал и на тоя дърводелец.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 май 2011 22:02

Уж английския футбол бил най- силен, меката на футбола, а испанския шампион направи за смях,унижи, унищожи английския.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 22:05

LaRgO написа:Уж английския футбол бил най- силен, меката на футбола, а испанския шампион направи за смях,унижи, унищожи английския.

Това е грешно сравнение. По твоята логика какво би станало ако играят последните в Англия и Испания - Уест Хем и Алмерия? Аз залагам на победа за англичаните с голяма разлика, това колко показателно ще е за силата на испанския шампионат?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 май 2011 22:09

vaskonti написа:
LaRgO написа:Уж английския футбол бил най- силен, меката на футбола, а испанския шампион направи за смях,унижи, унищожи английския.

Това е грешно сравнение. По твоята логика какво би станало ако играят последните в Англия и Испания - Уест Хем и Алмерия? Аз залагам на победа за англичаните с голяма разлика, това колко показателно ще е за силата на испанския шампионат?

Шампионът е лицето на първенството, не последния.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2011 22:11

vaskonti написа:

Още по- гршно е да се бърка "английски футбол" с ВЛ. Щото са много различни.
Иначе Барса разпори МЮ. В други ситуации щяха да шият потърпевшите.
Предполагам, че Уест Хям е 10 пъти по- добър от Алмерия. Съвсем сериозно.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 22:14

Шампионът е лицето, но не и показателят за силата на първенството. В Англия отборите са много по-равностойни от Испания и Манчестър се мъчи много повече с Уест Хем от колкото Барса или Реал с Алмерия. Говоря по принцип, не за отделни мачове. Общата класа в Англия просто е най-голяма в сравнение с всяко друго първенство.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 22:15

MCMXIII написа:
vaskonti написа:

Още по- гршно е да се бърка "английски футбол" с ВЛ. Щото са много различни.
Иначе Барса разпори МЮ. В други ситуации щяха да шият потърпевшите.
Предполагам, че Уест Хям е 10 пъти по- добър от Алмерия. Съвсем сериозно.

Е, със сигурност се има пред вид ВШ. Никой не сравнява 2-ра английска дивизия и 4-та испанска. Но и такова сравнение е в полза на англичаните.
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2011 22:18

vaskonti написа: [offtopic]Е, със сигурност се има пред вид ВШ. Никой не сравнява 2-ра английска дивизия и 4-та испанска. Но и такова сравнение е в полза на англичаните.[/offtopic]

[offtopic]Аз обикновно под английски разбирам националният отбор на Англия. Арсенал английски футбол ли играят ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 май 2011 22:18

vaskonti написа:Шампионът е лицето, но не и показателят за силата на първенството. В Англия отборите са много по-равностойни от Испания и Манчестър се мъчи много повече с Уест Хем от колкото Барса или Реал с Алмерия. Говоря по принцип, не за отделни мачове. Общата класа в Англия просто е най-голяма в сравнение с всяко друго първенство.

Просто Реал и Барса са много силни. Щом Манчестър, шампионът на Англия стана за смях пред Барса, как го виждаш Алмерия да спре Барса ?

Върни се в “Манчестър Ю”