Остави ги в средата да се подреждат както си искат като сложи един 40 годишен да пресира центъра и едно дърво като Карик( 2ри финал е кръгла нула а в последните 5 мача в Лигата в Англия направи 2 фатални грешки) да ми организира играта.
Ще сложиш пред бавния Евра крило Парк който е бавен и нетехничен... да ми гони Меси из центъра и да прави коридори от ляво колкот главната в Пловдив!Еби му майката нямал бил футболисти с класа за финал нищо че в отбора ти са Нани-топ асистенции и Бебра - топ реализатор който пък точно с/у катилите на Барса отзад имаше шанс да покаже техника и да оставя пространства пространства за Руни и да разгръща атаката.
За първи път си позволявам да коментирам бурно решения на САФ обаче штори финал осира заради простотия при подреждането на отбора.
Арсенал са ти английското копие на Барса и ми излиза всеки път с 4-5-1... насища средата,преса... оставя Руни в страни или зад Централния за да е свободен да пресира и да изкача от дълбочина Снощи ще ми излиза с двама чисти отпред и 40метра дупка м/у халфовете и Граха и Руни.Да не говоря че Грахчето още не е дорасъл за финал на такъв форум.Ако не друго то дори и Оуен(ай да не кажат че за берба мрънкам) щеше да ангажира Защитата мн повече.
Язък!Тоз финал го гледах с нежелание защото не харесвам фултбола на любим клуб в който ще очаквам Дърводелци като Парк,Карик,Чичерито да блъскат тая топка докато на пейката седят Нани,Бербатов,Андерсон... непостоянни но поне с тяхната игра може да очакваш нещо нестандартно и шанс за красива игра.