stanislava_ написа:мерси за превода, не са достоверна медия, така ли да разбирам?
Като Сън в Англия...
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stanislava_ написа:мерси за превода, не са достоверна медия, така ли да разбирам?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
old_traff написа:Според мен има малко достоверни медии. Аз вярвам най-много на BBC и Sky Sports.
#MUFC source: If Toni Kroos doesn't happen, it's because Manchester United have found a better solution. Kroos is desperate to join United
MuFc1878 написа:Както винаги, дежурно си започва трансферното лято - без Кроос и РойсСигурно никога не сме отправяли оферта и за Шоу
Екстра си беше преди без туитъри и жълти сайтове. Разбираш за даден трансфер от вестниците, когато играча вече се е снимал с фланелката на клуба.
MASTER_COOL написа:Малко по сериозно пичове. Едва ли ЛВГ ще започне сезона с такъв отбор с трима (Мата, Перси, Рууни) футболисти. NO CHANCE !
Очаквам мимимум 5 нови !
Трябва да приема и да уважа решението. Но честно казано не съм предполагал, че шефовете ще решат друго, след като в началото на годината отказах офертата на клуба.
Ще бъда много изненадан, ако разговорите с ръководството са за мой трансфер през лятото, тъй като до момента шефовете винаги казваха, че в никакъв случай няма да се разделят с мен преди изтичането на договора ми. Имаше много спекулации, но трансфер в Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен.
Смятам, че ще играя в Байерн и през следващия сезон. Сега искам да се концентрирам изцяло върху световното първенство по футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта