Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации (2013/2014)
Дежурните - 50/60 млн. паунда
Което не е гаранция, че ще бъдат похарчени. Не се знае кои напускат обаче!

- GGMU_forever
Доста малко
Май ще трябва да продадем спешно двама/трима и от там, иначе няма начин да вземем някое качествено попълнение, което не е ФабрегЪЗ за 70млн. 

Офтопик:
Не сме Монако, Челси, ПСЖ, Сити, за да харчим по 150 млн на трансферен прозорец
Няма и да бъдем!
Все още не знам каква ще е политиката на Мойс. Дали му харесва настоящия състав, дали задължително иска нови имена. Доста е субективна цялата ситуация.

Все още не знам каква ще е политиката на Мойс. Дали му харесва настоящия състав, дали задължително иска нови имена. Доста е субективна цялата ситуация.
- GGMU_forever
MuFc1878 написа:Не сме Монако, Челси, ПСЖ, Сити, за да харчим по 150 млн на трансферен прозорецНяма и да бъдем!
Така като гледам може да купи само един или двама нови, което е малко, за да започнем отново да се борим за нещо повече в ШЛ.

Офтопик:
fr3ak_boy написа:Rofles написа:Фабрегас го забравяте просто. Няма как според мене.. Въпреки че можеше да е добър трансфер.
Аз пък се радвам, че няма да го вземем. Не ми харесва и смятам, че е... типичен латинос.
Хипотетично(абстрахирайки се от трансферната сума),Юнайтед се нуждае именно от играч с качествата на Фабрегас.
Предимствата,които притежава испанеца са страшно необходими за стабилизирането на халфовата линия,а и да не забравяме че в периода си в Арсенал,той бе лидер и капитан на отбора,организатор и ключов елемент в схемата на Венгер,а и свободата му на действие му позволяваше също така и да бележи често....Не се ли замисляте,че Юнайтед има остра нужда точно от такава фигура!?
"Типичен латинос"...е и? Ключовото в случая е,че с класата и опита,които притежава,Фабрегас ще запълни пъзела в средната линия на отбора,а и не трябва да пропускаме факта,че малко или много, Барселона е усъвършенствала спортно-техническите му качества на ниво,което би му позволило т-нар "селективно синхронизиране" и по-бърза адаптация в някои друг отбор

smoothc написа:fr3ak_boy написа:Rofles написа:Фабрегас го забравяте просто. Няма как според мене.. Въпреки че можеше да е добър трансфер.
Аз пък се радвам, че няма да го вземем. Не ми харесва и смятам, че е... типичен латинос.
Хипотетично(абстрахирайки се от трансферната сума),Юнайтед се нуждае именно от играч с качествата на Фабрегас.
Предимствата,които притежава испанеца са страшно необходими за стабилизирането на халфовата линия,а и да не забравяме че в периода си в Арсенал,той бе лидер и капитан на отбора,организатор и ключов елемент в схемата на Венгер,а и свободата му на действие му позволяваше също така и да бележи често....Не се ли замисляте,че Юнайтед има остра нужда точно от такава фигура!?
"Типичен латинос"...е и? Ключовото в случая е,че с класата и опита,които притежава,Фабрегас ще запълни пъзела в средната линия на отбора,а и не трябва да пропускаме факта,че малко или много, Барселона е усъвършенствала спортно-техническите му качества на ниво,което би му позволило т-нар "селективно синхронизиране" и по-бърза адаптация в някои друг отбор![]()
Смятам, че пъзелът би бил по-добре запълнен от други фигури като Алкантра, Фелайни, а защо не Гансо или Фелипе Андерсон от Сантош. Модрич също е за предпочитане пред Фабрегас. Крайно мнение, Гилфи Сигурдсон ми се вижда по-добро попълнение от Фабрегас.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Абе да ни купи някой богат руснак, пък да видим дали няма да харчим по 150-20 млн. на трансферен прозорец 

От Манчестър Юнайтед започнаха преговори с португалския Бенфика за трансфера на Езекиел Гарай, съобщи „Рекорд”. Според изданието, цената на футболиста е 20 милиона евро.
Част от тази сума ще бъде прехвърлена в сметката на испанския Реал (Мадрид), поради клауза в договора на Гарай, който премина от испанския клуб в Бенфика срещу 5,5 милиона евро през 2011 година.
Част от тази сума ще бъде прехвърлена в сметката на испанския Реал (Мадрид), поради клауза в договора на Гарай, който премина от испанския клуб в Бенфика срещу 5,5 милиона евро през 2011 година.
За Фелайни съм напълно съгласен,аз също бих го предпочел пред Фабрегас(с леки условности),друг е въпроса че би било страхотно,ако можехме да ги привлечем и двамата,но това са подробности...
Реално,на този неврологичен пост в Юнайтед,трябва преди всичко човек с доста опит и индивидуални качества,човек който умее да поема лидерска роля и организира събитията в тази зона.
Предимствата на Фелайни са:1.Дългосрочна част от действителността на Висшата лига т.е притежава(ситуационен опит) 2.Той не е типичният организатор на играта,но с движението си по терена и двойнствена роля(в офанзивен и дефанзивен план),той се превръща в ключов елемент във всяка една формация,а и страхотната му физика и интелигентна игра при статични положения,му придават още по-голямо значение като присъствие и роля на свързващ елемент между отделните звена на отбора.3.Познава в детайли методите и подходите на Дейвид Мойс,което при всички положения е много важна подробност.
Предимствата на Сеск:1.Типичен организатор на играта-перфектен в спортно-техническо отношение 2.Умението му да се включва от втора позиция,му позволява и доста често да бележи.3.Притежава страхотни лидерски качества и солиден опит в топ отбори-(Арсенал,Барса,Испания).

Реално,на този неврологичен пост в Юнайтед,трябва преди всичко човек с доста опит и индивидуални качества,човек който умее да поема лидерска роля и организира събитията в тази зона.
Предимствата на Фелайни са:1.Дългосрочна част от действителността на Висшата лига т.е притежава(ситуационен опит) 2.Той не е типичният организатор на играта,но с движението си по терена и двойнствена роля(в офанзивен и дефанзивен план),той се превръща в ключов елемент във всяка една формация,а и страхотната му физика и интелигентна игра при статични положения,му придават още по-голямо значение като присъствие и роля на свързващ елемент между отделните звена на отбора.3.Познава в детайли методите и подходите на Дейвид Мойс,което при всички положения е много важна подробност.
Предимствата на Сеск:1.Типичен организатор на играта-перфектен в спортно-техническо отношение 2.Умението му да се включва от втора позиция,му позволява и доста често да бележи.3.Притежава страхотни лидерски качества и солиден опит в топ отбори-(Арсенал,Барса,Испания).
tevez написа:От Манчестър Юнайтед започнаха преговори с португалския Бенфика за трансфера на Езекиел Гарай, съобщи „Рекорд”. Според изданието, цената на футболиста е 20 милиона евро.
Този боклук не го искам.

smoothc написа:За Фелайни съм напълно съгласен,аз също бих го предпочел пред Фабрегас(с леки условности),друг е въпроса че би било страхотно,ако можехме да ги привлечем и двамата,но това са подробности...![]()
Съгласен съм с теб, но има нещо, което ме дразни в Сеск, а именно че е невероятно леке и "менте"-човек. Рева за Барса само и само да се махне от Арсенал, където беше със статут на супер-звезда, за да търка пейката в Барса и да си съсипе кариерата. Второ е симулант.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.