Вярвам, че Ройс ще бъде наш играч !
Дано тази седмица се случат поне две важни неща :
1. Официално представяне на нов мениджър.
2. Официално обявяване на първи летен транбсфер,
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- old_traff
- Контакти:
Този цитат не е верен.
И според Мирър "светците" са приели офертата за Шоу.

old_traff написа:Този цитат не е верен.![]()
Уди беше на стадиона вчера....така че скоро дано обявят DONE DEAL

- MASTER_COOL
- Контакти:
Първият ни трансфер е Шоу.
Кой е следващият поред ?
Аз мисля, че това ще е Ройс
Кой е следващият поред ?
Аз мисля, че това ще е Ройс
#Reus quotes are fake. #MUFC
ManUtd are keen to sign Shaw from Southampton and get business done before World Cup. van Gaal could be done by Wednesday. [BBCSports] #MUFC
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
Според мен няма да вземем и Ройс, и Кроос... Единият ще си остане в Германия. Очаквам и някое име, което до сега не се е спрягало много-много. Твърде вероятно е да е холандец...
Очаквам да напуснат - Евра, Рио, Видич (ясен е), Андерсон, Клевърли, Йънг, Валнсия/Нани един от двамата ще е, ама да видим кой, Чича, че и Кагава, но тук имам една въпросителна относно схемата на ЛВГ, защото той играеше с Мюлер зад нападателя и за тази цел Кагава би бил перфектен.
От младите играчи очаквам Енрикез, Пауъл и Лингард да получат повече поле за изява, а Уилсън да отиде под наем, за да натрупа опит и самочувствие.
Очаквам да напуснат - Евра, Рио, Видич (ясен е), Андерсон, Клевърли, Йънг, Валнсия/Нани един от двамата ще е, ама да видим кой, Чича, че и Кагава, но тук имам една въпросителна относно схемата на ЛВГ, защото той играеше с Мюлер зад нападателя и за тази цел Кагава би бил перфектен.
От младите играчи очаквам Енрикез, Пауъл и Лингард да получат повече поле за изява, а Уилсън да отиде под наем, за да натрупа опит и самочувствие.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Дано подсигурим 2-3 нови попълнения, които разбира се да са съгласувани с изискванията на мениджъра! След Мондиала ще е истинска война на пазара.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Крайно неприятно :
Sky Sports Transfer Centre
Sky Sports Transfer Centre
11:27 Marco Reus has ruled out a summer move to Man Utd by insisting he is staying with Borussia Dortmund for next season.
Спекулациите това лято ще валят като из ведро
Много е важно още преди началото на СП да сме си осигурили поне 1-2 футболисти,защото след това ситуацията става малко по-сложна,но и Уди вече набра достатъчно скорост и опит,така че
Дочува се,че някои футболисти от Барселона и Байерн Мюнхен ще напускат след края на сезона и в този ред на мисли,особено предвид и тясната връзка на Ван Гаал с тези отбори,мисля че може да се натисне за играчи от тези отбори.
Като основен приоритет очаквам да бъдат играчи от Бундеслигата-Дортмунд,Байерн,Шалке,Борусия,Леверкузен,следвана от Примера-Атлетико,Барселона и евентуално Реал Мадрид.
Реално всеки горе долу може да си направи сметка,кои по-точно играчи ще бъдат основна цел на Манчестър Юнайтед
Погледнато по-конкретно,ясно е че на нас ни трябват промени и освежаване буквално на всеки един пост.Като се започне от защитата(поне 2-3 нови),след това преминеш през вътрешната халфова линия,крилата и един нов нападател за десерт.
Няма друг начин,просто ситуацията е такава,че трябва да се действа на момента-директно и без колебания!

Дочува се,че някои футболисти от Барселона и Байерн Мюнхен ще напускат след края на сезона и в този ред на мисли,особено предвид и тясната връзка на Ван Гаал с тези отбори,мисля че може да се натисне за играчи от тези отбори.
Като основен приоритет очаквам да бъдат играчи от Бундеслигата-Дортмунд,Байерн,Шалке,Борусия,Леверкузен,следвана от Примера-Атлетико,Барселона и евентуално Реал Мадрид.
Реално всеки горе долу може да си направи сметка,кои по-точно играчи ще бъдат основна цел на Манчестър Юнайтед

Погледнато по-конкретно,ясно е че на нас ни трябват промени и освежаване буквално на всеки един пост.Като се започне от защитата(поне 2-3 нови),след това преминеш през вътрешната халфова линия,крилата и един нов нападател за десерт.
Няма друг начин,просто ситуацията е такава,че трябва да се действа на момента-директно и без колебания!
Последна промяна от smoothc на 12 май 2014 13:52, променено общо 2 пъти.
Трансферът на Люк Шоу в Манчестър Юн е сигурен
http://www.sportal.bg/news.php?news=487035
п.п. Залагам, че ще ударим поне 650 страници в темата
http://www.sportal.bg/news.php?news=487035
п.п. Залагам, че ще ударим поне 650 страници в темата