Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Мнениеот naduvko » 31 яну 2012 18:11

drvasko98 написа:
naduvko написа:Аз ще попитам за N-ти път сигурно... Трябва ли да започне да се напикава на резервната скамейка, за да си тръгне или някой да се усети, че нещата не са каквито са били преди няколко години?

Да, ако трябва ще го водят и на носилка. С това, което е направил през тези 25 години е заслужил още 25 години да "го търпят". В момента, в който няма да е на пейката ще разбереш защо.

Още един сезон без ШЛ и ще видим дали ще го носят на носилка или ще му бият шута, като на мръсно куче...
Иначе изцепката ти не ме изненадва... Типично за фен, който е фен за идеята да бъде фен... Май както повечето тук. Безумно сбъркано мислене.
Природата така е устроена, ако не сте го учили в час по природознание или както се казва сега предмета. Живота има начало и край. Има силни и слаби моменти, но като цяло постиженията на човек си изглеждат като една дъгичка... В най-високата й част, успехите са най-много, когато човек е в "разцвета на силите" си. След това почва да пада надолу... При някои изкачването е стръмно, при други спускането... САФ отдавна е започнал да слиза. И колкото повече седи там, толкова по-стръмно става надолу.
Всичко това, разбира се, е за хора, на които мисловният процес не им е чужд...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 фев 2012 15:23

naduvko написа:САФ отдавна е започнал да слиза.

Колко отдавна според теб? Напиши ми го като година или някакъв период. Кога би го сменил?

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 04 фев 2012 11:12

naduvko написа:
drvasko98 написа:
naduvko написа:Аз ще попитам за N-ти път сигурно... Трябва ли да започне да се напикава на резервната скамейка, за да си тръгне или някой да се усети, че нещата не са каквито са били преди няколко години?

Да, ако трябва ще го водят и на носилка. С това, което е направил през тези 25 години е заслужил още 25 години да "го търпят". В момента, в който няма да е на пейката ще разбереш защо.

Още един сезон без ШЛ и ще видим дали ще го носят на носилка или ще му бият шута, като на мръсно куче...
Иначе изцепката ти не ме изненадва... Типично за фен, който е фен за идеята да бъде фен... Май както повечето тук. Безумно сбъркано мислене.
Природата така е устроена, ако не сте го учили в час по природознание или както се казва сега предмета. Живота има начало и край. Има силни и слаби моменти, но като цяло постиженията на човек си изглеждат като една дъгичка... В най-високата й част, успехите са най-много, когато човек е в "разцвета на силите" си. След това почва да пада надолу... При някои изкачването е стръмно, при други спускането... САФ отдавна е започнал да слиза. И колкото повече седи там, толкова по-стръмно става надолу.
Всичко това, разбира се, е за хора, на които мисловният процес не им е чужд...

Разкарай се със твоите дъгички,пич!
Я помисли за синусоида!!! :shock:
Единственото вярно е:Че е на 70 години и навсякъде е фактор!!!И той и отборът му!Заслужил си го е и гледа снизходително такива като теб и подобни,които подскачате и ръфате края на шлифера му!Защото еу на високо! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 04 фев 2012 11:24

manutd legeng написа:
naduvko написа:Всичко това, разбира се, е за хора, на които мисловният процес не им е чужд...

Единственото вярно е:Че е на 70 години и навсякъде е фактор!!!И той и отборът му!Заслужил си го е и гледа снизходително такива като теб и подобни,които подскачате и ръфате края на шлифера му!Защото еу на високо! :mrgreen: :mrgreen:

Преди да си изсипеш словесната диария, демек да се изсереш, трябваше да прочетеш последното изречение. За целта съм ти го отделил, да го прочетеш пак.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 04 фев 2012 20:21

naduvko написа:
manutd legeng написа:
naduvko написа:Всичко това, разбира се, е за хора, на които мисловният процес не им е чужд...

Преди да си изсипеш словесната диария, демек да се изсереш, трябваше да прочетеш последното изречение. За целта съм ти го отделил, да го прочетеш пак.

Това исках да ти кажа:промени си мисловния процес и се аргументирай със синусоидална теория-демек възходи и спадове!Макар,че всяка година да си сред фаворитите не е малко,най-общо казано!ЯЯЯ,ми посочи един дето все стои отгоре на Дъгата?!
На всички ни се иска да сме навсякъде първенци,ама не става!И не ми посочвай Моуриньо-навсякъде където иде го чакат мераклии президенти с гоолеми кесии!Не изгражда,а сглобява!Не че не е можене,де...
И не съм искал да съм груб,тук просто си опъваме нервите опитвайки се да наложим мнението и възгледите си!Явно при теб ми е преляло... ;)
Не ми забелязвай! :roll:

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 04 фев 2012 20:23

Той е свикнал всички да са срещу него.. :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 04 фев 2012 23:05

Синусоида е в краткосрочно и средносрочно представяне, генерално картинката е друга. Това, което постигна 99-а не може да го повтори. А сегашното положение може да се повтаря все по-често... докато не стане постоянно.
Как да ти го обясня... ти ако си един собственик на фирма и имаш блестящ служител... постигнал много, вдигнал ти е печалбите... Обаче от един момент нататък е почнал да си драпа та**ците... и печалбата полека лека почва да пада. Пак ли ще говориш, какъв е велик тоя твоя служител или ще ти светне лампата, че не всичко е розово и че миналото не е бъдещето?!

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 05 фев 2012 12:09

naduvko написа:Синусоида е в краткосрочно и средносрочно представяне, генерално картинката е друга. Това, което постигна 99-а не може да го повтори. А сегашното положение може да се повтаря все по-често... докато не стане постоянно.
Как да ти го обясня... ти ако си един собственик на фирма и имаш блестящ служител... постигнал много, вдигнал ти е печалбите... Обаче от един момент нататък е почнал да си драпа та**ците... и печалбата полека лека почва да пада. Пак ли ще говориш, какъв е велик тоя твоя служител или ще ти светне лампата, че не всичко е розово и че миналото не е бъдещето?!

Разбирам,че Гуардиола си драпа ташаците,но остава!!!В коя част на дъгата е?!Или изхождайки от възрастта,смяташ,че е на гребена на дъгата?!Барса доскоро нямаха спонсор на фланелките,но...бизнеса си е бизнес!Печалбата на Ман Юн е САФ,според мен!Липсата на приходи от ШЛ върна Скоулси като евтино бизнес решение,и не сме го измислили ние,нали?!Моуриньо лети,ще става шампион,а иска да си ходи!!
Апропо,бъдещето като миналото ли ще е??Понеже все за него говорите?!Аз не се наемам да обещавам...

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 05 фев 2012 12:37

Гуардиола има двамата най-добри плеймейкъри в света... Нашия на тоя пост няма никой... И което е смешно, продължава да твърди, че няма нужда от играч. Гуардиола може да си позволи да си драпа та***ците, щото постига всичко, каквото му е нужно. Иначе е пълен смешник като треньор.

Върни се в “Манчестър Ю”