Барселона - Манчестър Юн 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
49
54%
Манчестър Юнайтед
41
46%

Общо гласове: 90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ицо Стоичков: ''Манчестър имат Хавиер Чикирито''

Мнениеот metodito » 29 май 2011 08:26

Мисля, че на Бербатов някой много сериозно му размъти главата тогава, а като професионален футболист главата му едва ли носи много мозък и... така.
САФ ти си тъпак, за това, че не включи гомайсторът на Висшата Лига в групата!
Стиска малките ръчички. Направо си смачка зъбите от дъвкане на тая дъвка тоя.
Бербатов, според мен вчера или голов пас щеше да даде или гол да вкара.
Тоя умрелия финал не знам що го гледах, бахти!
С какво излезе срещу Меси? С Чичарито....
Муахахахахахаа....
Другата година Милан - Барса ще е по-интересен финал...

canary
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45

Мнениеот canary » 29 май 2011 08:31

Браво на Барса!!! Просто унижиха САФ и отбора му насред Англия. Тъпия и изкукуригал дядка не постави Берба дори в групата.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 29 май 2011 08:47

То и да го беше включил пак никаква полза, той обърка тактиката отвсякъде. Най-много ме дразнеше факта,че манчестърчовците гледаха да се оттърват от топката и биеха напред, като я загубеха стояха отзад и правеха детински грешки(незнам от какво) за това и първия гол беше такъв.. Барселона като загуби топката виждахте какво правеше - тръгнат и си я вземат обратно, САФ го правеше и във Вишата лига това, направи го и тук - точно това ме беше страх, и то се случи, за съжаление.

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 29 май 2011 08:53

marmi52 написа:8-)

Колко жалко човече трябва да си, да се гаврят с теб и да не те пускат в игра, а ти да продължаваш да се натискаш ?
Да станеш голмайстор на Висша лига с голяма заслуга за спечелване на титлата и за "благодарност" да не те впишат поне в резервите на финала на ШЛ ... :lol:
Да се откажеш от националния отбор на родината си, за да играеш в чужд клубен отбор, в който се гаврят с теб ...
Бербатов изгуби уважението на всички нормални българи, още когато предпочете личното си благополучие за сметка на националния отбор !
Има Господ ! Снощи той получи заслуженото !!!
Бербатов никога няма да постигне това, което е постигнал Христо Стоичков !
За мен той не е мъж, а още по-малко българин !!!

кво ти стана бе пич ??? ква е тая злоба рано сутрин. то от тая пяна дето ти излиза от устата не можеш кафето да си изпиеш.
явно, това,че Берба не игра, ще ти осмисли годината. аферим :o

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 май 2011 09:09

marmi52 написа:8-)

Колко жалко човече трябва да си, да се гаврят с теб и да не те пускат в игра, а ти да продължаваш да се натискаш ?
Да станеш голмайстор на Висша лига с голяма заслуга за спечелване на титлата и за "благодарност" да не те впишат поне в резервите на финала на ШЛ ... :lol:
Да се откажеш от националния отбор на родината си, за да играеш в чужд клубен отбор, в който се гаврят с теб ...
Бербатов изгуби уважението на всички нормални българи, още когато предпочете личното си благополучие за сметка на националния отбор !
Има Господ ! Снощи той получи заслуженото !!!
Бербатов никога няма да постигне това, което е постигнал Христо Стоичков !
За мен той не е мъж, а още по-малко българин !!!

Мишките изпълзяха от дупките ! Язък за годините ти , злобата те е пропила , щом за всяка тема за Бербатов и МЮ си първи . ОГРОМЕН МЪЖ СИ , ФОРУМЕН СУПЕРГЕРОЙ , тоз Бербатов неможе да те стигне по мъжество ..... Там във Чукотка Лондон , нямате ли си достатъчно проблеми . Ходи да лижеш гъза на " девойката със зачервените блузки " и Дрогба .
......
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
....
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 29 май 2011 09:17

Добре де,Бербо се отказа от националния,но несе е отказал от БЪЛГАРИЯ,и кво? сега трябва ГО да разпънем ли?Вие децата явно негледате от друга гледна точка,а само плямпате.Е има много други които разсъждават трезво,но повечето с глупостта си ги засенчвате.КОЙ футболист е бил избиран най-много за футболист на БГ,КОЙ Е с наЙ много голове за националния?КОЙ?Я КАЖЕТЕ ДЕ?БЕРБАТОВ,,,,,ЕТО ТОЙ Е,,ДАЖЕ И НА 30г.МОМЧЕТО може и да спре с футбола.Та каквото си реши БЕРБО,НИЕ ТРЯБВА САМО ПОКЛОН ДА МУ ПРАВИМ,А НЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ,ДА плюете ,БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ КВИ СТЕ?БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦСКА,ЛЕВСКИ,и ТН...А КЪМ БЕРБАТОВ,ГОЛЯЯЯЯМ ПОКЛОН,,,ЗАЩОТО Е ПОСТИГНАЛ МНОГО.ДА АЗ ВИНАГИ САМ БИЛ ЗА ИЦО,НО СЕГА СЪМ И ЗА БЕРБО.....АЗ ТАКА ВИЖДАМ НЕЩАТА.АЙДЕ ЛЕК ВИ ДЕН,И НА ВСИЧКИ УСПЕХИ В ЖИВОТА....И ВИНАГИ БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ,, :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 29 май 2011 09:19

Да ви кажа по добре е че не игра Бербатов.Надали щяха да спечелят мача исега цялата злоба на компетентните англииски журналя щеше да го залива.Жалко за Берба тоя тапак Саф му се изплю директно в лицето.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 май 2011 09:21

Честито на феновете на Барса.Заслужено спечелихте.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 29 май 2011 09:30

Ужасно разочарован съм след снощния финал.... Очаквах да дадем по-голям отпор на Барса, но не се получи. Барселона бяха отбора, който контролираше събитията почти през цялото време. Барса наистина е най-силният отбор в момента, а може би и най-силния, който аз изобщо съм гледал. Честита купа, заслужихте си я :|

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 29 май 2011 09:38

тоя ли ще ни оправи футбола след време???
берболиньо гледа мача заключен в съблекалнята.

съра така се гаври с митко че просто не е истина.

Върни се в “Манчестър Ю”