Защитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич заяви, че ще прекрати кариерата си в националния отбор на Сърбия, след като вчера той и неговите съотборници се провалиха в опитите си да стигнат до баражите за класиране на Евро 2012.
Сърбите загубиха като гости от Словения с 0:1, а в 64-а минута на мача Видич пропусна дузпа.
„Поех отговорността и ми беше ясно какво ще последва, ако пропусна тази дузпа”, коментира бранителят.
„Съжалявам само, че никога няма да играя на европейско първенство”, допълни 29-годишният Видич.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A7LrpjTvLvk&feature=player_embedded[/youtube]
Поел е отговорност,но едва ли в състава на Сърбия няма опитни играчи,които и да умеят да бият дузпи.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Колко тъп трябва да си, да дадеш на защитник да ти бие решаващата дузпа 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Нямат ли си Жигич Мигич и тем подобни, та Видата я е бил?
Хавиер Ернандес подписа нов 5-годишен договор с Манчестър Юнайтед.Според медиите на Острова, нападателят ще получава доста по-голямо възнаграждение от сегашното си и ще се разписва за 80 хиляди паунда седмична заплата.До този момент талантливият футболист взимаше по 25 хиляди седмично.
"Предишният контракт на Ернандес с Юнайтед също не бе никак лош, но трудно можеше да се сравнява с договорите на играчи като Уейн Руни и Нани. От клуба са доволни от представянето на клиента ми и му предложиха да подпише нов договор при по-добри условия. Няма да говоря за цифри, а само ще кажа, че новият контракт на Чичарито е за пет години", заяви агентът на мексиканеца.
Браво.Хубава новина.
- OldTrafford
- Контакти:
Онзи ден четох че Реал имали интерес към Ернандес-да го духат 

- OldTrafford
- Контакти:
[center]ФА ще разследва Ливърпул-Юнайтед за расизъм[/center]
[center]
[/center]
[center]Футболната Асоциация на Ангия ще разследва съботното дерби между Ливърпул и Манчестър Юнатед за расизъм.
Според властите има информация, че Евра се е оплакал пред френски медии, че е обиждан на расова основа от Луис Суарес. От ФА твърдят, че главният арбитър Андре Марнинър също е чул обидите и ще свидетелства.
Ето какво се казва в официалното съобщение до медиите:
"Футболната Асоциация бе информирана за инцидент по време на мача между Ливърпул и Манчестър Юнайтед на "Анфийлд".
"Реферът Андре Маринър е наясно с обвиненията и в края на мача докладва до ФА. Сега предстои да разследваме въпроса."
Говорителят на Ливърпул заяви лаконично, че Луис Суарес "категорично отхвърля" обвиненията.
Искрите между уругваеца и Евра обаче не останаха тайна за никого. Между двамата се получи страхотен персонален двубой и на няколко пъти напрежението ескалира. Първо Суарес срита в коляното французина, а после двамата едва не се хванаха за гушите преди изпълнението на корнер.[/center]
[center]

[center]Футболната Асоциация на Ангия ще разследва съботното дерби между Ливърпул и Манчестър Юнатед за расизъм.
Според властите има информация, че Евра се е оплакал пред френски медии, че е обиждан на расова основа от Луис Суарес. От ФА твърдят, че главният арбитър Андре Марнинър също е чул обидите и ще свидетелства.
Ето какво се казва в официалното съобщение до медиите:
"Футболната Асоциация бе информирана за инцидент по време на мача между Ливърпул и Манчестър Юнайтед на "Анфийлд".
"Реферът Андре Маринър е наясно с обвиненията и в края на мача докладва до ФА. Сега предстои да разследваме въпроса."
Говорителят на Ливърпул заяви лаконично, че Луис Суарес "категорично отхвърля" обвиненията.
Искрите между уругваеца и Евра обаче не останаха тайна за никого. Между двамата се получи страхотен персонален двубой и на няколко пъти напрежението ескалира. Първо Суарес срита в коляното французина, а после двамата едва не се хванаха за гушите преди изпълнението на корнер.[/center]
Някой да пуска темата за мача с "гражданчетата", че ме сърбят пръстите 

Ръководството на Манчестър Юнайтед възнамерява да вдигне тройно заплатата на нападателя Дани Уелбек.
В момента младокът прибира по 15 000 паунда на седмицата, но червените дяволи са готови да му предложат 50 при положение, че парафира дългосрочен договор с клуба.
Конкуренът на Бербатов в предни позиции започна ударно сезона като в първите 5 срещи се разписа на 5 пъти. Именно това е накарало мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън да му предложи по-добри условия.
Уелбек дори стигна до националния отбор на Англия след добрите си игри с екипа на Юнайтед.
В момента младокът прибира по 15 000 паунда на седмицата, но червените дяволи са готови да му предложат 50 при положение, че парафира дългосрочен договор с клуба.
Конкуренът на Бербатов в предни позиции започна ударно сезона като в първите 5 срещи се разписа на 5 пъти. Именно това е накарало мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън да му предложи по-добри условия.
Уелбек дори стигна до националния отбор на Англия след добрите си игри с екипа на Юнайтед.
- OldTrafford
- Контакти:
Бербатов готов да си тръгне от Манчестър Юнайтед
Бившият капитан на националния отбор на България по футбол Димитър Бербатов даде интервю за вестник "24 часа", в което призна, че е готов да продължи кариерата си далеч от стадион "Олд Трафорд". Българинът за първи път даде индикации, че има желание да напусне Манчестър Юнайтед.
В същото време Бербатов не крие, че е готов да помогне на националния отбор на страната ни, гледайки как се мъчат неговите колеги в представителния тим на страната ни.
"За момента няма как да има оферта за мен, тъй като трансферният прозорец е затворен. Ако има нещо, моят мениджър ще ми каже, но до момента няма нищо. Аз съм в последната година от договора си, така че нищо не се знае. Ще видим как ще се развият нещата. Лошото е, че аз не ставам по-млад и ми се играе. Но пак казвам - това е положението", започна голаджията. Той обърна внимание и на националния отбор.
"Националният отбор е дълга тема. Ако тръгна да говорим по нея, ще откараме цял ден. Нека първо да се избере треньор, да се види кой е и вече след това можем да говорим. В момента аз с какво мога да помогна? Аз не играя", започна Бербатов, който призна, че все още не е говорил с капитана на тима Стилиян Петров.
"Със Стилиян Петров не сме разговаряли. Пак казвам - аз не играя за собствения си отбор, така че ще ми е малко трудно да помогна с каквото и да било. Оставете момчетата малко да си починат от всички негативни емоции. А като се назначи треньор, може да се говори повече", допълни стрелецът, който загатна, че може да се върне в националния тим.
"Аз мога да помогна и на моя отбор, ама... Времето ще покаже дали ще помогна на националния тим. Най-важното е, че се чувствам жив и здрав. Не мога да говоря с конкретни неща, тъй като не играя в отбора си."
"Ако имах в повече моменти поле за изява...Нали? Като гледаш някои момчета как се мъчат в националния отбор, искаш да им помогнеш. Тежко им е. Но аз съм обявил позицията си и към момента тя не се променя", продължи българският нападател, който за първи път открито обяви, че има желание да се завърне в националния отбор на България.
"Докато хората не се научат да работят заедно, нещата няма да се оправят. Лошото в България е, че всеки гледа само себе си. Ако се работи компактно, в повечето случаи, дори в националния отбор, нещата ще вървят по-добре", допълни Бербатов, който обърна внимание и на мощната подкрепа от български фенове по време на мача от Шампионската лига между Оцелул и Манчестър Юнайтед.
"Това беше много готино. Не го очаквах. Наистина се получи хубава изненада за мен. Лошото е, че не можах да ги зарадвам с игра. В случая на мен ми се играе, но положението е такова, че чакам своя шанс. За момента не са получава", призна Берба.
"Аз не очаквах да има толкова много българи. Беше наистина приятна изненада. И много кофти, че не можах да поиграя малко и за тях. Но благодаря на всички българи, които дойдоха", завърши Берба.
Крайно време е. На 30 години има още 2-3 стабилни сезона, които тук в Юнайтед няма как да се случат. Митак, дано си намериш отбор, в който ще оценят качествата ти. Много исках да си завърши кариерата при "червените дяволи", но Съра е на друго мнение.
При носителя на 7 КЕШ няма да е никак зле
При носителя на 7 КЕШ няма да е никак зле