Klzrdz написа:Реално погледнато говорим все за офанзивни футболисти, ама все пак имат варианти в атаката Юнайтед, дори и някои от тях да са дървета пак са на разположение.(Не визирам Йънг, той трябва да е един от напускащите играчи.)
Според мен трябва да се потърсят ЦЗ и ЛБ. Причини : застаряващи играчи и напускащи клуба такива.
Ако може и един опорен халф, че..![]()
Не казвам нито, че Ройс или който и да било е слаб или ненужен на отбора, но според мен трябва да се погледнат по-важните зони.
Централен защитник,ляв бранител и опорен халф са задължителни позиции.Трябва да се вземат класни играчи.Защо не и десен бранител.Рафаел е контузен доста често,а и след доста години в състава мен лично ме впечатлява само в отделни мачове,а и е склонен да прави глупави нарушения и да си изкарва картони.Така,че от тиражираните имена съм за Шоу,Хумелс(Мангала просто не съм го наблюдавал,нямам впечатления,но се цитираха някакви баснословни суми,не знам дали си струва?),Кроос и Ройс(като са повечко немци ще им е по-лесна аклиматизацията в отбора).Като десен защитник ми харесва Коулмън от Евертън.Играчи като Кавани,Мюлер,Робен,Педро,Фабрегас,Санчез и т.н. си мисля,че не ни трябват.А поредното насищане в атакуващ план ще ми дойде в повече.Напред си имаме Рунни и РВП.Иска ми се да се дава шанс и младите момчетата-Янузай,Лингард,Заха,Майкъл Кийн,Пауъл,Лоурънс,Енрикез,Уилсън.Дано Кагава да остане,както и Фелайни(въпреки отвратителния първи сезон,имам чувството че след световното ще намери формата си).Искрено се надявам от състава да бъдат натирени:Рио и Евра(нищо против двамата просто вече поостаряха),Карик,Клевърли,Еванс,Нани,Йънг,Чичарито,Уелбек,Македа,Андерсон,Бебе.Защо не да бъдат освободени и Флетчър и Валенсия(не мисля,че имат какво да дадат на отбора повече).С тези играчи и кадърен треньор(ЛВГ) си мисля,че ще сме в топ 4 без проблем,а защо не и нещо повече.