Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nike
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015

Мнениеот nike » 09 май 2014 12:53

Klzrdz написа:Реално погледнато говорим все за офанзивни футболисти, ама все пак имат варианти в атаката Юнайтед, дори и някои от тях да са дървета пак са на разположение.(Не визирам Йънг, той трябва да е един от напускащите играчи.)
Според мен трябва да се потърсят ЦЗ и ЛБ. Причини : застаряващи играчи и напускащи клуба такива.
Ако може и един опорен халф, че.. :roll:
Не казвам нито, че Ройс или който и да било е слаб или ненужен на отбора, но според мен трябва да се погледнат по-важните зони. :)

Централен защитник,ляв бранител и опорен халф са задължителни позиции.Трябва да се вземат класни играчи.Защо не и десен бранител.Рафаел е контузен доста често,а и след доста години в състава мен лично ме впечатлява само в отделни мачове,а и е склонен да прави глупави нарушения и да си изкарва картони.Така,че от тиражираните имена съм за Шоу,Хумелс(Мангала просто не съм го наблюдавал,нямам впечатления,но се цитираха някакви баснословни суми,не знам дали си струва?),Кроос и Ройс(като са повечко немци ще им е по-лесна аклиматизацията в отбора).Като десен защитник ми харесва Коулмън от Евертън.Играчи като Кавани,Мюлер,Робен,Педро,Фабрегас,Санчез и т.н. си мисля,че не ни трябват.А поредното насищане в атакуващ план ще ми дойде в повече.Напред си имаме Рунни и РВП.Иска ми се да се дава шанс и младите момчетата-Янузай,Лингард,Заха,Майкъл Кийн,Пауъл,Лоурънс,Енрикез,Уилсън.Дано Кагава да остане,както и Фелайни(въпреки отвратителния първи сезон,имам чувството че след световното ще намери формата си).Искрено се надявам от състава да бъдат натирени:Рио и Евра(нищо против двамата просто вече поостаряха),Карик,Клевърли,Еванс,Нани,Йънг,Чичарито,Уелбек,Македа,Андерсон,Бебе.Защо не да бъдат освободени и Флетчър и Валенсия(не мисля,че имат какво да дадат на отбора повече).С тези играчи и кадърен треньор(ЛВГ) си мисля,че ще сме в топ 4 без проблем,а защо не и нещо повече.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 09 май 2014 14:00

nike написа:
Klzrdz написа:Реално погледнато говорим все за офанзивни футболисти, ама все пак имат варианти в атаката Юнайтед, дори и някои от тях да са дървета пак са на разположение.(Не визирам Йънг, той трябва да е един от напускащите играчи.)
Според мен трябва да се потърсят ЦЗ и ЛБ. Причини : застаряващи играчи и напускащи клуба такива.
Ако може и един опорен халф, че.. :roll:
Не казвам нито, че Ройс или който и да било е слаб или ненужен на отбора, но според мен трябва да се погледнат по-важните зони. :)

Искрено се надявам от състава да бъдат натирени:Рио и Евра(нищо против двамата просто вече поостаряха),Карик,Клевърли,Еванс,Нани,Йънг,Чичарито,Уелбек,Македа,Андерсон,Бебе.Защо не да бъдат освободени и Флетчър и Валенсия(не мисля,че имат какво да дадат на отбора повече).

Съгласен съм следващият треньор да изгони някои играчи, ама не половиния отбор. :mrgreen:
[offtopic]И все пак всеки има различни виждания, моите:
Червено:Задължително си тръгва
Жълто:Може да си тръгне, може и да остане
Зелено:Трябва да остане :)[/offtopic]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 09 май 2014 17:46

Aз съм против напускането на Флеч. Това е човекът, който дава всичко за Юнайтед и не трябва да напуска отбора, а да се дава за пример.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

nike
Контакти:

Мнениеот nike » 09 май 2014 18:09

Klzrdz написа:Съгласен съм следващият треньор да изгони някои играчи, ама не половиния отбор. :mrgreen:
[offtopic]И все пак всеки има различни виждания, моите:
Червено:Задължително си тръгва
Жълто:Може да си тръгне, може и да остане
Зелено:Трябва да остане :)[/offtopic]

Съгласен съм,много са, и няма как да си тръгнат всички това лято.Но тази чистка трябваше да започне преди 2-3 години и постепенно да се прави.Има играчи,които от доста време им се дава шанс и се чака да стане нещо от тях,но уви.Защо смятам,че тези,които си маркирал в зелено трябва да си тръгнат.Еванс от доста години и е в състава и се очакваше досега да е станал стълб в отбраната,но за съжаление все още допуска доста детински грешки.Предпочитам вместо него да се дава шанс на Майкъл Кийн.Чичарито може и да остане.Става за златна резерва,но като се наложи да играе титуляр ми се губи по терена и имам усещането,че сме с човек по-малко в повечето случаи.Уелбек също беше под наем,доста опит понатрупа,но прави уникални пропуски,пък има претенции и да играе на върха на атаката.Слаб нападател.Вместо тях двамата ми се иска да гледам Уилсън и Енрикез повече на терена.Нани като цяло търпи доста голям спад в представянето си последните сезони,често е и контузен,мисля,че е време да смени клуба.Валенсия просто е лесно разгадаем-спринт до аут-линията и центриране.Срещу по-стабилни отбори не е особено полезен.На техните места ми се ще да виждам Янузай,Лингард,Заха.Пък и ако остане Кагава и дойде Ройс...Но все пак аз харесвам отборите сами да развиват младите си играчи и да им дават шанс да влизат в първия отбор,а не да ги отдават под наем и така между другото да се изтърве някой талант.Но е по-вероятно тези играчи да останат в състава и да бъдат използвани в ротацията,а младите да се изявяват в други отбори под наем.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 11 май 2014 09:54

WORLD EXCLUSIVE: #mufc are submitting a bid for Kroos and Reus as we speak. Bid accepted by Board & to be put forward to lawyers as confirmation. Looks like Kroos and Reus to join #mufc, just wages.

World Exclusive: #Kroos will be a #MUFC player next season. Talks with his agent done. Wages also agreed. Congrats to #ManUtd fans.

World Exclusive: #Cavani's agent told #MUFC the player is eager to join them and rejected #AFC offer.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 май 2014 10:57

Твърде хубавото, за да е истина - Кроос и Ройс + ЛВГ :twisted:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 май 2014 12:56

Danny Welbeck is set to be offered a new deal to stay at Manchester United.

Monaco will offer Manchester United full-back Patrice Evra a two-year contract to return to the club.

Manchester United are also ready to hand over Nani to Juventus for €12m (£10m).

Manchester United winger Wilfried Zaha, who is currently on loan at Cardiff City, is hoping for a chance at Old Trafford following David Moyes' departure as manager.
"I hope to still have a future there. I will go in for pre-season and give my best. Had the manager stayed, I'm not sure that would be the case. I have four years left on my contract at United. Had Moyes stayed I would have had to think about some other options."

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 май 2014 14:23

Какво ще кажете за Ковачич? Вижте какви пасове :shock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cOVJS3dwp-A[/youtube]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 11 май 2014 14:43

Аз от една година пускам негови клипчета тук :roll: Слабост ми е :mrgreen:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 11 май 2014 19:35

World Exclusive: #Shaw to #MUFC is done now. Fee agreed with #Saintsfc. Player keen to move.

Върни се в “Манчестър Ю”