Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Честита победа!Зарадвайте се пичове.Тежък мач ,много късмет и все пак ПОБЕДА .Искрено ме зарадва как се радваха нашите след края .
Победата си е победа! Особено в най-големия мач. Интересно, че бяхме с доста тежка програма първите 8 кръга - Арсенал, Сити, Челси, Ливърпул.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бях убеден, че ще вземем този мач без значение как. Да огромен късмет, но Аморимчо започна да запушва усти на свои и чужди :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MuFc1878 написа:9 години без победа в Ливърпул. Ехеееее това от Ван Гаал :lol: Не знам ама отдавна Аморим трябваше да е аут, а сега ще остане калитара още :shock:
Последно май дето Мата прекръсти стадиона на Хуанфийлд. От утре медиите да мислят нещо ново примерно Хари'с фийлд :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
vasilnv написа:Тоя мач ми напомня на един дето Стърлинг и Балотели изтърваха по 3 супер чисти положения и накрая 3:1 за нас.
Очевидно това да помпаш пари на пазара не винаги води до резултати.
Е ние това го доказваме всяко лято.
Иначе Ливърпул яко флопове са събрали май. От новите само Екитике изглежда читав. Вирц е типичния техничар от Германия, който не може да свикне с интензитета в Англия. Исак от летните си изпълнения тип лека жена е глътнал бастуна. Керкеш мяса на безполезен бегач.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- KOPScousers
- Контакти:
vasilnv написа:Тоя мач ми напомня на един дето Стърлинг и Балотели изтърваха по 3 супер чисти положения и накрая 3:1 за нас.
Очевидно това да помпаш пари на пазара не винаги води до резултати.
Зависи. Пепо напомпа пачките и спечели 6 титли за 9 сезона в Англия. Клоп никога не е разполагал с такива средства, Слот похарчи половината пари за едно лято, които Клоп похарчи за 9 години. :lol: Просто пича не разполага с класата да води Ливърпул и факта, че за последно имахме 4 поредни загуби при Браян Роджърс, е красноречив. Станахме шампиони със състава и тактиката на Клоп, възползвайки се от слабия сезон на Пепо и Сити и хроничната некадърност на Артета. От момента, в който Слот взе "своите" играчи и започна да налага тактиката и вижданията си, нещата са ужас. Цял сезон едно и също, не съм очаквал да видя нещо различно тази вечер и напълно резонно не го видях. Честита победа, заслужена или не е друг въпрос, ама то в днешно време всеки бие Ливърпул както и където ни хване, така че. Убийство. :lol:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Точно че много зависи на треньора дали му пасват тия играчи, а и донякъде дали самите те са достатъчно пердета, за да мачкат въпреки очакванията и price tag-a. Иначе за мен Слот си е топ треньор, турнири тип елиминация може и да се взимат по инерция, но при маратон 38 мача за мен не може да се говори за такова нещо. Друг въпрос е, че и Клоп щеше да си вземе титлата убедително миналия сезон.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
vasilnv написа:Точно че много зависи на треньора дали му пасват тия играчи, а и донякъде дали самите те са достатъчно пердета, за да мачкат въпреки очакванията и price tag-a. Иначе за мен Слот си е топ треньор, турнири тип елиминация може и да се взимат по инерция, но при маратон 38 мача за мен не може да се говори за такова нещо. Друг въпрос е, че и Клоп щеше да си вземе титлата убедително миналия сезон.
Лесно е да се пише постфактум. Фактите са, че последните два сезона на Клоп си бяха флоп отвсякъде и според мен германецът избра правилният момент да се оттегли ;) Много се пише, че Слот е спечелил титлата с отбора и тактиката на Клоп, но истината е, че холандецът промени нещо много важно и драстично миналия сезон, което спомогна спечелването на титлата :idea: Тактиката може и да беше подобна на тази на Клоп, но ИНТЕНЗИТЕТА на играта съвсем не беше същия :!: Ахилесовата пета на Клоп беше неговият хеви метъл стил, който оставяше по 15 човека в лазарета заради различни контузии през сезоните.. Това му изяде главата не един път.. Слот като представител на холандската школа, която определено не предпочита отборите да тичат като изоглавени по терена, свали интензитета в играта на Ливърпул и без тежки контузии на основни играчи си взе титлата. Друг е въпросът, че тенденциите в момента са в обратната посока - футболът върви в посоката на Клоп и този сезон си личи от километри, че мърсисайдци са прекалено мудни и бавни, което ги прави предсказуеми..