BREAKING : Gareth Southgate is being considered as a replacement for Rúben Amorim if Manchester United decide to sack him.
[@alex_crook , @JacobsBen]
Омг.... Жалка история! Дълги години още ще сме в калта!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Май май е време за известно време да спра да гледам тоя отбор, може би изобщо за тоя сезон.
- Scholesy93
- Контакти:
Като цяло ми харесва сър Джим, че оряза разходите, спряхме да даваме пари за стари пушки, намалихме заплатите и обновихме тренировъчната база. Но нюха му за треньори е трагичен. Даде на Тен Хаг още едно лято да похарчи пари при все че всички виждаха, че тоя човек нищо няма да промени. Сега гласува необосновано доверие на Аморим. И спекулираните за нови треньори....само Ираола ща годе понякога играе нещо и развива някаш някакви играчи. Гласнер печели с клатене, демек и при нас ще иска да излъгва съперника. Южната порта е без коментар.... А накрая на деня каквото и да правиш извън терена, когато на терена положението е трагично отбора пак си изпада.
Вчера Майка Ричардс показа интересна графика как участвалите във вчерашния мач около 70 процента от тях на един или друг етап са играли на непривична позиция. Само и само да настъкмим схемата.
Вчера Майка Ричардс показа интересна графика как участвалите във вчерашния мач около 70 процента от тях на един или друг етап са играли на непривична позиция. Само и само да настъкмим схемата.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
След загубата от Ливърпул с квадрилион гола, поредният ментак пада от треньорския стол :lol:
Не е ли малко странно, че Кристъл Палас играят със същата схема като нас, обаче са непобедени? И че даже удариха ония утайки шампионите? Защо на тях им се получава с тая тактика, а при нас не? Е не е ли ясно?
Щото тая система е точно за подобни отбори, дето не искат много да владеят топката, защитават се 5-6 човека и бой на контра-атака. Това обаче не е нашия стил. И затова ми направи впечатление как Шаби Алонсо като видя, че тая тактика няма да му се получи в РМ, след като на пред-сезонната и на клубното го спукваха от бой, я смени на друга тактика, спрямо силата на отбора. Обаче нашия е абсолютен дървен философ.
Щото тая система е точно за подобни отбори, дето не искат много да владеят топката, защитават се 5-6 човека и бой на контра-атака. Това обаче не е нашия стил. И затова ми направи впечатление как Шаби Алонсо като видя, че тая тактика няма да му се получи в РМ, след като на пред-сезонната и на клубното го спукваха от бой, я смени на друга тактика, спрямо силата на отбора. Обаче нашия е абсолютен дървен философ.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://sportal.bg/news-2025092903243153509
Сигурно е, че си тръгва.
Винаги след такава подкрепа следва СЕКИРА :lol:
Явно се изчаква 01.11 - тогава компенсацията ще е най-малка :oops: :lol:
Едно и също до втръсване, поредния сезон в КОША.
Новият треньор ще има нелеката задача да ни спаси в елита.
Аз съм за ШАВИ !!!
Сигурно е, че си тръгва.
Винаги след такава подкрепа следва СЕКИРА :lol:
Явно се изчаква 01.11 - тогава компенсацията ще е най-малка :oops: :lol:
Едно и също до втръсване, поредния сезон в КОША.
Новият треньор ще има нелеката задача да ни спаси в елита.
Аз съм за ШАВИ !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Единствено при Оле имаше мигновена реакция и разлика. Първи мач бием с 5 гола и така поне 3 месеца продължи. Бихме наред всички топ конкуренти.
При Аморим от мач едно с Ипсуич, та до онзи ден, е една и съща гавра. Айде стига вече. Ясно, че беше пътник още зимата.
При Аморим от мач едно с Ипсуич, та до онзи ден, е една и съща гавра. Айде стига вече. Ясно, че беше пътник още зимата.
За мен трябваше да е пътник още след финала в ЛЕ. Същата простотия като с гологлавия маймуняк от Холандия, ама той поне чат-пат повече биеше.
- MASTER_COOL
- Контакти:
List of managers out of work right now:
Gareth Southgate
Joachim Löw
Xavi
Luciano Spalletti
Thiago Motta
Walter Mazzarri
Marco Rose
Sérgio Conceição
Erik ten Hag
Gary O'Neil
Sam Allardyce
Dunga
Sean Dyche
Bruno Lage
Ole Gunnar Solskjær
Ralph Hasenhüttl
Ruud van Nistelrooy
Michael Carrick
Rafael Benítez
Едно от четири 8-)
Gareth Southgate
Joachim Löw
Xavi
Luciano Spalletti
Thiago Motta
Walter Mazzarri
Marco Rose
Sérgio Conceição
Erik ten Hag
Gary O'Neil
Sam Allardyce
Dunga
Sean Dyche
Bruno Lage
Ole Gunnar Solskjær
Ralph Hasenhüttl
Ruud van Nistelrooy
Michael Carrick
Rafael Benítez
Едно от четири 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Само Бенитез не ни беше взимал :)