Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 09:14

А той Темерутим го гледам газ пикае, че явно играчите не са се отдали тотално на трифортри.... ма кой голям отбор в момента му върви така? В Англия нито Сити, нито Арсенал, нито Челси, нито Пул са със тая схема. Реал и Барса не са, Псж играят 4-3-3, Байерн не са също. Само Интер що годе, но не съм ги гледал при новия. Ама Симоне Инзаги изгради отбор от свободни агенти, той при трансферна касичка от над 200 милиона би получил инсулт от щастие. Ама тоя явно тва му беше мечтата- с Юнайтед на някой финал на ШЛ гордо да развие флага с надпис Three at the back and f*ck the attack.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 28 авг 2025 09:23

Scholesy93 написа:Татко Карло в едно интервю беше казал, че в началото му се получавало с 4-4-2 и затова в Парма отсвирил Роберто Баджо, което ме създало главоболия. Затова като отишъл в Юве разбрал, че заради едната схема не си струва да губиш Зизу. Тоя нашия дебилния дано поне на наш гръб е научил, че не винаги си прав и че не може да караш 30 годишна треньорска кариера с една схема на игра и инструкции.

Заради това Татко Карло за мен е най-великия треньор във футбола. Където и да е отишъл , винаги се приспособява. Същински хамелеон! Това е разликата между добрите и твърдоглавите треньори.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 09:51

Той и да смени схемата нещата няма да са по-различни. Хубаво е, че отстоява принципите си за игра, просто няма да го бъде в Англия, а и може би не е чак толкова добър треньор. Но не е като ЕТХ който беше взет заради стила си в Аякс и почна да играе по съвсем различен начин при нас. Според мен Аморим е приключил вече, личи си по интервюто след мача. Не знам защо не е уволнен още.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 09:54

Нека борда да действа сега. Когато все пак съществува минимален шанс сезона да бъде спасен. Ако чакат още 3,4 загуби - никакъв смисъл няма да го махат. Да се стопират продажбите на Мейно и Антъни,за да може новият да има алтернативи за новата схема на игра
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 28 авг 2025 10:09

Според мен, по думите му, ще е първият ни треньор с оставка! И кръгът си го знаем: някоя легенда ще застане, ще почнем да мачкаме 5-6,10 мача, ще излъжем някой друг треньор да поеме отбора и играчите като не му харесат идеите пак ще го уволнят. Реално и не виждам кой читав треньор ще е луд да си съсипе кариерата при нас. Ей такъв паляк като плешивия Хаг ще е следващия, който да ни напълни с предишните си утрепки!
Нещата са ясни, дъното е много високо!!!
Последна промяна от Beloev на 28 авг 2025 10:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 10:13

И аз не виждам как ще излъжем Гласнър примерно. Само да не осъмнем с Южната порта, че той май нас чака :cry:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 10:16

Южната порта е по-добре от Аморимчо :lol:
Да, мисля го съвсем сериозно.
Аз съм за връщане на Оле. :lol:
Шави също не е лош вариант.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 10:16

Иначе Шешко вчера би 10-тата дузпа :lol: За 80 милки толкоз, поне я вкара

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 10:24

Рано е още за Шешко ! Но никак не впечатлява в началото. Изглежда ми и яко стреснат !

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 28 авг 2025 10:31

Поредна година, пореден резил. Аморимчо да си стяга куфара и да се омита. По жалък отбор на Юнайтед не съм виждал през съзнателните си 39 години. Достатъчно дълго време му дадоха на тоя анонимник. За вратарите пък какво да кажа ......! Още с привличането на Онана си казах, че този не е за клуб като Юнайтед. Трябваше да си задържим Де Хеа или да вземем Шмайхел младши, а те да вземат този мамун, който няма мач без грешка. Оня ден пък, когато гледах мача със Фулъм, останах безмълвен при излизанията на Алтайчо при всеки корнер. Само късметът ни покри да ни не вкарат поне 5 гола от корнер.
П.С. Рибата се вмирисва от към главата, което ще каже, че и стареца с паричките който успя по някакъв начин да изпревари арабите за 25% от акциите на клуба си върши работата перфектно.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “Манчестър Ю”