Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ми то предвид факта, че вече са излезли мачовете и знаем програмата и имаме само ЕДИН трансфер, не говори добре за каквато и да е промяна :(
-
- Контакти:
Знае ли се или не програмата ни не трябва да има никаква връзка с трансферите ни. Искаме ли total revamping, значи го правиш! Независимо дали играеш с Челси, Арсенал и Сити в първите си 5 мача.
Astronomer написа:Знае ли се или не програмата ни не трябва да има никаква връзка с трансферите ни. Искаме ли total revamping, значи го правиш! Независимо дали играеш с Челси, Арсенал и Сити в първите си 5 мача.
Правиш го, ако си нормален клуб с нормални хора, дето искат да печелят! Ние се пълни с олигофрени, дето се мъчат да си напълнят джобовете с кинти.
Колкото бях против разни арабюхи и шейхове да ни купуват, вече си мисля, че друг шанс да се оправим освен такива да ни купят, няма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Един Мбемо вече 3-та седмица не можем да уредим ! ПЪЛНА АМАТьОРЩИНА от най-високо ниво !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тъкмо почнах да хайпвам Гьокереш и той май ни е отевал. Еми дано флопне :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Тъкмо почнах да хайпвам Гьокереш и той май ни е отевал. Еми дано флопне :lol:
И аз не бих отишъл в отбор на изпадащо ниво :lol:
-
- Контакти:
man_utd_ написа:Astronomer написа:Знае ли се или не програмата ни не трябва да има никаква връзка с трансферите ни. Искаме ли total revamping, значи го правиш! Независимо дали играеш с Челси, Арсенал и Сити в първите си 5 мача.
Правиш го, ако си нормален клуб с нормални хора, дето искат да печелят! Ние се пълни с олигофрени, дето се мъчат да си напълнят джобовете с кинти.
Колкото бях против разни арабюхи и шейхове да ни купуват, вече си мисля, че друг шанс да се оправим освен такива да ни купят, няма.
Прав си! За Арабюхите и шейховете не съм съгласен! Все още съм против арабюхи да ни купят и да ни вдигнат с техните схеми. Ревем срещу Сити и ПСЖ, но станем ли и ние като тях...
Astronomer написа:man_utd_ написа:Astronomer написа:Знае ли се или не програмата ни не трябва да има никаква връзка с трансферите ни. Искаме ли total revamping, значи го правиш! Независимо дали играеш с Челси, Арсенал и Сити в първите си 5 мача.
Прав си! За Арабюхите и шейховете не съм съгласен! Все още съм против арабюхи да ни купят и да ни вдигнат с техните схеми. Ревем срещу Сити и ПСЖ, но станем ли и ние като тях...
АМи то други няма. Не ща да ни взима някой като тоя от Челси и да се опитва да ни прави английския Реал М.
vasilnv написа:Тъкмо почнах да хайпвам Гьокереш и той май ни е отевал. Еми дано флопне :lol:
Е баце, ти би ли отишъл в 15-тия в Англия, вместо да речем в 3-тия ?