JohnnieWalker написа:GG Man CityВинаги ми е кеф когато МЮ падат
И на мен,когато барса пада.Точно заради такива като теб.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JohnnieWalker написа:GG Man CityВинаги ми е кеф когато МЮ падат
tevez написа:Мразя когато съм прав.
Само като видях еванс в състава и ми стана лошо,знаех си,че този помияр ще направи някоя глупост и така стана.САФ е още по-виновен,че го пуска.Сега да си сърба попарата.Аз мач,в който евънс играе НЯМА ДА ГЛЕДАМ.Слаби са ми нервите и видя ли го на терена спирам![]()
Мразя го откакто дебютира за МЮ.Няма човек,който да ме убеди,че този има някаква класа да играе в толкова голям отбор.
smoothc написа:Истината е,че Сити играха с идея,творчество,синхрон и като цяло просто почти всичко им се получаваше.Докато при нас именно тези елементи липсваха! През по-голямата част от мача някои играчи просто се губеха,а червения картон просто вдъхна още по-голяма увереност и сили у играчите на Сити и съвсем закономерно вкараха и втори гол,който ни пречупи до голяма степен.
С една дума подхода на Манчини към двубоя беше по-правилният в сравнение с този на сър Алекс,чиито действия и решения напоследък започват да стават все по-придвидими,а на моменти дори и алогични,от което само и единствено губи отбора-Манчестър Юнайтед!
MONK1TO написа:Ако още си задаваме въпроса има ли прилика между маймуните и човека вижте вратаря на united. David de Gea
MONK1TO написа:Ако още си задаваме въпроса има ли прилика между маймуните и човека вижте вратаря на united. David de Gea
Edwin написа:Утре отивам да гледам Литекс, и спокойно ще си отида с тениската на Юнайтед.Един мач не променя нищо.GGMU!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта