Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 22:38

И ако вземем и Роналдо, горко им на другите отбори

Аз лично съм против,завръщането на Роналдо в Юнайтед!
Нищо лично,направи фантастични неща за Юнайтед,превърна се в първият играч под ръководството на сър Алекс спечелил Златната топка,всички фенове уважаваме приносът му за успехите на отбора,но...за съжаление допусна фатална грешка напускайки Юнайтед :oops:
Вярно,всеки е свободен да следва своят личен избор,но понякога има доста по-силни и важни неща от него...
Последна промяна от smoothc на 26 дек 2012 23:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 22:49

А ти с какво си защити позицията относно Карик?Че се изказваш и като последна инстанция...

Това,че имам собствено мнение(за разлика от теб) не означава,че е категория "последна инстанция",а и още повече,че съм достатъчно разумен,за да не се възприемам като такава(за разлика от доста други),но все пак- благодаря ти за комплимента :)

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 дек 2012 23:10

Много спокойно изгледах мача, въпреки резултата до 91-вата минута. Бях вътрешно спокоен и очаквах победния гол, който, както винаги, дойде навреме. :) Може да пускаме по 3-4 гола, но ако бележим по 5-6 ще съм доволен. В момента Юнайтед изпълнява философията на Кройф - най-важно е да се вкара един гол повече от противника. Имало е времена и сезони когато бяхме рекордьори по победи с 1:0. Аз харесвам победа с 5:4, например. С победен гол след 90-тата мин. Иначе на Роналдо можем да простим детинското решение да ни напусне. Всеки човек прави грешки в живота си. Ще му позволим да я поправи и с Рууни и ван Перси ще направят страхотен тандем. Ако добавим и Бейл ще достигнем върха на сладоледа. Най-полезното след този мач бяха трите точки. Миналия сезон, онова 4:4 с Евертън ни изяде титлата. Всяка точка до края ще е важна.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 23:14

Leon написа:Много спокойно изгледах мача, въпреки резултата до 91-вата минута. Бях вътрешно спокоен и очаквах победния гол, който, както винаги, дойде навреме. :) Може да пускаме по 3-4 гола, но ако бележим по 5-6 ще съм доволен. В момента Юнайтед изпълнява философията на Кройф - най-важно е да се вкара един гол повече от противника. Имало е времена и сезони когато бяхме рекордьори по победи с 1:0. Аз харесвам победа с 5:4, например. С победен гол след 90-тата мин. Иначе на Роналдо можем да простим детинското решение да ни напусне. Всеки човек прави грешки в живота си. Ще му позволим да я поправи и с Рууни и ван Перси ще направят страхотен тандем. Ако добавим и Бейл ще достигнем върха на сладоледа. Най-полезното след този мач бяха трите точки. Миналия сезон, онова 4:4 с Евертън ни изяде титлата. Всяка точка до края ще е важна.

Поздравления за страхотният коментар ;)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 дек 2012 23:33

smoothc написа:
А ти с какво си защити позицията относно Карик?Че се изказваш и като последна инстанция...

Това,че имам собствено мнение(за разлика от теб) не означава,че е категория "последна инстанция",а и още повече,че съм достатъчно разумен,за да не се възприемам като такава(за разлика от доста други),но все пак- благодаря ти за комплимента :)

Доста тъпа и неуместна ирония се опитваш да вкараш,но си достатъчно малоУМЕН за да влизаш в спорове при положение,че викаш на топката "тиква".А щом и Роналдо не искаш...а те кефи житния бегач Валенсия...оххх ще ми докараш някоя херния от смях.Добре е наистина,че не всички фенове на Юнайтед са като теб...неблагоРАЗУМНИ
Изображение

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 27 дек 2012 00:26

Е голяма работа, че не побеждаваме с 113718686416:0 всеки мач. За вас кое по-важно -да побеждаваме с 427184618:0 или да гледаме хубава игра от любимия отбор?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 дек 2012 11:06

Честита победа, пичове ! Не знаех къде се намирам след гола на Чичарито. Няма такъв отбор, няма такава радост. :twisted: Това е магията да си фен на този велик отбор. Невероятни суперррр !!! Сити паднаха и вече 7 точки аванс. Напред дяволи !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 дек 2012 11:21

Относно спора за Роналдо.. Ех кой не би искал да се върне в Юнайтед. Валенсия вече му намериха цаката. Казвам го вече в няколко поредни теми. Трябва да разнообрази стила си. Имам чувството, че понякога не знае какво да прави и чака бека да се включи. Ако не разнообрази стила си на игра, то - пейка и търсене на негова алтернатива. Всъщност Валенсия няма никаква конкуренция в момента. Това трябва да се промени определено. Вижте как играеше, когато Нани не се беше скарал със САФ и му беше конкуренция..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 дек 2012 15:52

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън привлече вниманието на английските медии и днес. Специалистът се нахвърли върху Нюкасъл и в частност върху неговия мениджър Алън Пардю, след като последният разкритикува колегата си за поведението му по време на мача между двата тима в изминалия кръг на Премиършип. Става дума за ситуацията, при която Фърги разгорещено спореше със съдиите и дори влезе на терена. След това обаче той изобщо не беше наказан. Според Пардю 70-годишният треньор е трябвало да бъде изгонен на трибуните.

"Алън си позволява да ме критикува, а в същото време точно той е човекът, който най-много плюе по реферите. Той ги блъска и им се подиграва. Не разбирам как може да си позволи да говори така за мен. Пардю забравя помощта, която съм му оказвал", ядосваше се шотландецът тази сутрин.

Наставникът на Юнайтед продължи с острите думи. "Да, държах се малко превъзбудено, но не съм нарушавал правилата. Ето сега пресата има върху какво да работи. По тази тема медиите не са говорили само с Барак Обама, защото той е зает. За съжаление на някои, аз съм мениджърът на най-известния клуб в света, а не на Нюкасъл, който е някакъв малък клуб от Североизтока. Държал съм се бил демонстративно. Аз винаги съм си такъв, всички го знаят. Емоционален човек съм. Но не съм обиждал никого. Викнах съдията Майк Дийн, след което двамата тръгнахме един срещу друг. Навлязох малко на игрището, но само на около 2-3 метра. Всички това беше раздухано", добави Фъргюсън.

Манчестър Юнайтед спечели въпросния двубой срещу Нюкасъл с 4:3.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 дек 2012 16:20

Тази титла я спечелихте още в деветия кръг. Защо му е на Фъргюсън това купено отличие? Защо си мисли, че някой нормален привърженик ще го уважава? Кой е той, за да обижда другите? Неговият малък клуб не може да се равнява с колоси като "Ливърпул", "Реал", "Милан", "Байерн" и "Аякс". Реално разлика между "Юнайтед" и "Юнайтед" - тоест Манчестър и Нюкясъл - няма. Два отбора, които до началото на ерата "Висша лига" имаха скромни успехи. На какво отгоре?
Наборът е време да се откаже от играта. Първенството отдавна приключи, но той иска да прави очевидно рекорди пред преследвачите, за да се пише за много велик. Ами "Торпедо", "Галатасарай", "Фенербахче", "Ротор", "Монако" и кой ли още не разкриха неговото "величие". Да си доминант на домашна сцена, наистина означава много, но ако нямаш поне половината от тези успехи и в Европа, значи си едно голямо НИЩО.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Манчестър Ю”