Sir Dave Brailsford has unveiled a plan to staff at Manchester United called “Mission 21”, aimed ambitiously at delivering a 21st English league title for the club. [@TimesSport]
:D:D:D В мисия сме... :D
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Аморим за трансферите: Не искаме да правим грешки, както в миналото
„Това, което чувствам, е, че клубът не бърза. Знаем спешността на отбора в момента, но мисля, че всички тук не искат да правят същите грешки, които направихме в миналото.
„Трябва да подобрим играчите, с които разполагаме, да спечелим няколко мача и тогава, през лятото, ще видим. Ние сме много внимателни с трансферите, защото допуснахме някои грешки в миналото.
„Това е момент, в който е трудно да се обърнат нещата в няколко мача. Ще бъде така – наистина трудно – до края на сезона.
„Искаме различно нещо в нашия екип, искаме определени профили , така че моето решение беше да направя това [да не правя големи промени през януари].
„Поемаме някои рискове, но това е начинът, по който искаме да продължим. Можем да подобрим отбора си. Ще имаме време да тренираме, защото винаги се оплаквам, че нямам време за тренировки.
"Сега имаме време да тренираме, ще подобрим отбора, играчите. Искам определен тип играч, различен профил и ще се променим."
Аморим: Можете да задавате въпроси за Рашфорд към Емери сега!
„Борим се за работата си до лятото. Фокусираме се върху мачовете.
„За щастие на Маркъс, той сега е в Бирмингам, с Унай (Емери), така че можете да занесете въпросите за тези месеци на друг треньор!
"В момента сме фокусирани само върху нашите играчи."
Аморим: Вярвам, че рисковете ще се изплатят
„Знаех, когато избрах тази професия, че имаш риск от резултатите и го знаех още когато дойдох тук.
„Погледнах графика, погледнах отбора и разбрах, че решението ми да променя всичко, вземайки тези трудни решения в средата на сезона, без нови попълнения, е опасност за един треньор.
„Но от първия ден, с добри или лоши резултати, имам ясна представа какво искам да правя и поемам тези рискове, защото в крайна сметка мисля, че ще се изплати.
„Но не съм наивен, вече много пъти казах, че това е спорт на резултатите и сме в трудна ситуация.
„Това, което чувствам, е, че клубът не бърза. Знаем спешността на отбора в момента, но мисля, че всички тук не искат да правят същите грешки, които направихме в миналото.
„Трябва да подобрим играчите, с които разполагаме, да спечелим няколко мача и тогава, през лятото, ще видим. Ние сме много внимателни с трансферите, защото допуснахме някои грешки в миналото.
„Това е момент, в който е трудно да се обърнат нещата в няколко мача. Ще бъде така – наистина трудно – до края на сезона.
„Искаме различно нещо в нашия екип, искаме определени профили , така че моето решение беше да направя това [да не правя големи промени през януари].
„Поемаме някои рискове, но това е начинът, по който искаме да продължим. Можем да подобрим отбора си. Ще имаме време да тренираме, защото винаги се оплаквам, че нямам време за тренировки.
"Сега имаме време да тренираме, ще подобрим отбора, играчите. Искам определен тип играч, различен профил и ще се променим."
Аморим: Можете да задавате въпроси за Рашфорд към Емери сега!
„Борим се за работата си до лятото. Фокусираме се върху мачовете.
„За щастие на Маркъс, той сега е в Бирмингам, с Унай (Емери), така че можете да занесете въпросите за тези месеци на друг треньор!
"В момента сме фокусирани само върху нашите играчи."
Аморим: Вярвам, че рисковете ще се изплатят
„Знаех, когато избрах тази професия, че имаш риск от резултатите и го знаех още когато дойдох тук.
„Погледнах графика, погледнах отбора и разбрах, че решението ми да променя всичко, вземайки тези трудни решения в средата на сезона, без нови попълнения, е опасност за един треньор.
„Но от първия ден, с добри или лоши резултати, имам ясна представа какво искам да правя и поемам тези рискове, защото в крайна сметка мисля, че ще се изплати.
„Но не съм наивен, вече много пъти казах, че това е спорт на резултатите и сме в трудна ситуация.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Попаднах на някаква статистика, че сумарно контузиите на Шоу откакто е при нас правят около 5 години. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Днес и Рууд ли ще се гаври с Аморимовата чета ? :oops:
Много вероятно :lol: Макар че нашите по купите обичат да играят.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мача е на ОТ - твърда двойка по дифоулт :)
Като видях, че Мейно е прогнозирания титулярен нападател и загубих рядко интерес
Като видях, че Мейно е прогнозирания титулярен нападател и загубих рядко интерес
За купита и ЛЕ сме силни :) Надявам се да пусне двамата нови титуляри и Колиър с Мейну в центъра! Напред което и дръвче да забие от двамата ни нападатели все ще е зле:)
-
Astronomer
- Контакти:
Момци, стига сте обвинявали треньорите бе! Срещу Мойс се рева, срещу Ван Гаал се рева, срещу Моу се рева, срещу Оле, срещу Тен Хаг! Баф мама му, всички треньори са аматьори!!!
Не разбрахте ли, че не са ви те вината!? Сега и на Аморим скачате: на треньор, който дойде по средата на сезона! На треньор, който няма НИТО един извършен трансфер и който наследява Антони, Рашфорд и Зиркзее. А да, да не забравим и Онана: тази стена, която е издигната пред вратата ни и не пуска нито един гол.
Нека си върши работата! Ама тук ключовото ще е да му се осигурят парите както и на другите! Това дали ще стане, вече е друг въпрос.
Не разбрахте ли, че не са ви те вината!? Сега и на Аморим скачате: на треньор, който дойде по средата на сезона! На треньор, който няма НИТО един извършен трансфер и който наследява Антони, Рашфорд и Зиркзее. А да, да не забравим и Онана: тази стена, която е издигната пред вратата ни и не пуска нито един гол.
Нека си върши работата! Ама тук ключовото ще е да му се осигурят парите както и на другите! Това дали ще стане, вече е друг въпрос.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм последният тук, който ще скочи на Аморим !
Напротив фен номер 1 съм му !
В момента върши черна работа и ни разчиства от некадърниците на предните мениджъри !
Неговата работа ще бъде оценена след време.
И най-вероятно следващия мениджър ще постига резултати с основата положена от Аморим.
Напротив фен номер 1 съм му !
В момента върши черна работа и ни разчиства от некадърниците на предните мениджъри !
Неговата работа ще бъде оценена след време.
И най-вероятно следващия мениджър ще постига резултати с основата положена от Аморим.
-
Astronomer
- Контакти:
Именно, чисти в момента некадърниците, докарани в последните 10 години. Лошото е, че ще отнесе много критики, а в днешно време като се реве много по някого, той бива уволняван. Ей сега като продължим с трагичните резултати ще се започнат и коментарите "Да бе да, заради Рашфорд не вкарвахме! Ето, няма го, пак не вкарваме и сме зле". Доста непопулярно решение да се махне Рашко, както и преди ЕТХ като махна Роналдо.