Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Аз съм почти убеден, че се играе мръсно черно тото за домакинските ни мачове. :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Гледаш много А Група :mrgreen: Но никога не се знае.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Инеос са скъсани мишки ! Искат 100 хиляден стадион да строят....
Бас държа, че това никога няма да стане :lol:
Бас държа, че това никога няма да стане :lol:
В петък, преди мача с Лестър се готви протест срещу управлението от Гейзър и ИНЕОС!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дано да е така ! Време е за тотална революция.
И момента е подходящ.
Дали на дъното във ВЛ или в средата на ЧШ - все тая
Трябва из ОСНОВИ ДА СЕ БУТА !
Това просто не може да продължава повече така !
Да избират Вила пред Юнайтед с мотив - ШЛ !
Това вече е КРАЯ НА ТЪРПЕНИЕТО
И момента е подходящ.
Дали на дъното във ВЛ или в средата на ЧШ - все тая
Трябва из ОСНОВИ ДА СЕ БУТА !
Това просто не може да продължава повече така !
Да избират Вила пред Юнайтед с мотив - ШЛ !
Това вече е КРАЯ НА ТЪРПЕНИЕТО
Beloev написа:В петък, преди мача с Лестър се готви протест срещу управлението от Гейзър и ИНЕОС!
Нали искаха местен да е собственик. Сега ще си го търпят. Да бяха подкрепили арабите.
- MASTER_COOL
- Контакти:
ОТНОВО КОНТУЗЕН???
Контузията на Люк Шоу отново се влоши. Той ще отсъства поне четири седмици, в зависимост от лечението и рехабилитацията.
UtdMenace
Мисля, че е време да прекратят договора му…
Контузията на Люк Шоу отново се влоши. Той ще отсъства поне четири седмици, в зависимост от лечението и рехабилитацията.
UtdMenace
Мисля, че е време да прекратят договора му…
Най-тъпото в цялата ситуация е, че има още къде надолу да копаем.
Не знам какви протести ще има, но на ръководството не им дреме особено.
Commercial revenue - 46%
Broadcasting revenue - 34%
Matchday revenue - 20%
80% от печалбите на отбора идват от рекламни и спонсорски договори + телевизионни права.
Не са излезнали още резултатите за втората половина на 2024г и като се видят и тези за началото на 2025г няма да има чак такъв спад, защото рекламните договори са в сила, а от излъчвания и домакински мачове няма да сме много зле, защото всъщност отпаднахме само от Карабао къп. В другите турнири си играем, мачовете си се излъчват, демек приходи ще има.
Какво се опитвам да кажа. Докато не докарат клуба до тотална разруха, разбирай изпадане от ВЛ, никакви евротурнири, ранно отпадане в купите в Англия, няма да усетят финансовата тежест на зле управляваната спортно-техническа част от клуба. Глейзъри-мейзъри, Инеоси, Ратклиф и папата да питате, те го знаят това нещо. И също така знаят, че не е чак толкова лесно да съсипят клуба до такова ниво. Те не го искат и няма и да го направят. Но от друга страна с този модел на управление никога няма титлата да ни е цел. А само санитарният минимум. Местата, които дават право на участие в Европейските турнири.
Не знам какви протести ще има, но на ръководството не им дреме особено.
Commercial revenue - 46%
Broadcasting revenue - 34%
Matchday revenue - 20%
80% от печалбите на отбора идват от рекламни и спонсорски договори + телевизионни права.
Не са излезнали още резултатите за втората половина на 2024г и като се видят и тези за началото на 2025г няма да има чак такъв спад, защото рекламните договори са в сила, а от излъчвания и домакински мачове няма да сме много зле, защото всъщност отпаднахме само от Карабао къп. В другите турнири си играем, мачовете си се излъчват, демек приходи ще има.
Какво се опитвам да кажа. Докато не докарат клуба до тотална разруха, разбирай изпадане от ВЛ, никакви евротурнири, ранно отпадане в купите в Англия, няма да усетят финансовата тежест на зле управляваната спортно-техническа част от клуба. Глейзъри-мейзъри, Инеоси, Ратклиф и папата да питате, те го знаят това нещо. И също така знаят, че не е чак толкова лесно да съсипят клуба до такова ниво. Те не го искат и няма и да го направят. Но от друга страна с този модел на управление никога няма титлата да ни е цел. А само санитарният минимум. Местата, които дават право на участие в Европейските турнири.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ние за титла нямаме право да мислим в следващите поне 10 години ! Да правилно ме разбрахте - изоставането ни е толкова голямо, че 10 години е някакъв период на възраждане, ако започнем нещата по правилен начин от ДНЕС, не от УТРЕ !
Светлинни години назад сме :oops: !
Аз вече го приех ! Юнайтед е средняк от класата на Евъртън , УХ и Кристъл Палас. Изоставаме с много от клубове като Брентфорд, Борнемут, Нюкасъл, Вила. За Топ 6 няма и дума да кажа - светлинни години назад
Светлинни години назад сме :oops: !
Аз вече го приех ! Юнайтед е средняк от класата на Евъртън , УХ и Кристъл Палас. Изоставаме с много от клубове като Брентфорд, Борнемут, Нюкасъл, Вила. За Топ 6 няма и дума да кажа - светлинни години назад
Лооол :lol: Само преди 2 сезона завършихме на трето място, а миналия взехме ФА Къп :lol: