Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2025 11:58

KOPScousers написа:Определено разликата в класите е огромна. Бях на стадиона и от първо лице мога да кажа, че изглеждахте като топ, топ отбор срещу румънците. Гарначо и Амад са ви най-големите играчи, освен Бруно. Бяхте супер беззъби първото полувреме, но второто като влязоха тия двамата ги убихте. Просто разликата в класите бе огромна, румънският шампион дори не е близо до нивото на отбор от ВЛ.

Бабаче, чий го дириш на мач на Юнайтед 8-) Случайно беше по това време в Букурещ предполагам.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2025 12:59

MuFc1878 написа:
KOPScousers написа:Определено разликата в класите е огромна. Бях на стадиона и от първо лице мога да кажа, че изглеждахте като топ, топ отбор срещу румънците. Гарначо и Амад са ви най-големите играчи, освен Бруно. Бяхте супер беззъби първото полувреме, но второто като влязоха тия двамата ги убихте. Просто разликата в класите бе огромна, румънският шампион дори не е близо до нивото на отбор от ВЛ.

Бабаче, чий го дириш на мач на Юнайтед 8-) Случайно беше по това време в Букурещ предполагам.

Трябваше да попълня бройката в колата, дружките така и не си намериха 5-ти човек. :lol:

Преживяването като фен на футбола си беше хубаво, тия откачени румънци направиха топ атмосфера. Съоръжението също е много добро, можем само да си мечтаем за такова в България. Леко им куцаше организацията според мен, влизането на стадиона стана доста трудно и бавно, но всичко друго беше на ниво. Много ме хвана яд, че тоя дървар нацели греда при 0:1, бях точно зад тая врата при ултрасите и ако беше влязла тая топка, тия щяха да срутят трибуната. Типична балканска публика... :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2025 14:29

АЗ Алкмар - Галатасарай
Мидтиланд - Реал Сосиедад

Допълнително ще има жребий, за който продължи.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 яну 2025 17:39

Рубен Аморим: Искам да задържим Мейну и Гарначо.
Трябва да подобрим Академията, да привлечем нови играчи, които да усещат екипа, но и да продаваме заради ФФП.
Със сигурност искам да се готвя за следващия мач с Гарначо и Мейну.
Гарначо веднага се промени, след като го извадих от състава за дербито със Сити.
Той разбра, че го правя за него, за да печелим мачове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 фев 2025 10:40

Като цяло бих казал, че с идването на Доргу се заформя може би към момента идеалната 11ка в тази схема: Алтай-Магуайър, Мазрауи, Лича-Амад, Угарте, Бруно, Доргу-Гарначо, Коби-Хоулунд. Дано утре турчето получи старт във висшата лига, редно е Аморим да го уважи, а и да признае, че камерунчето винаги ни коства по гол на мач. Иначе Амад е задължителен по халфбека-зад нападателя много се губи, докато като халфбек получава шанс винаги да играе един на един. Доргу е ясно, че няма как утре да играе, та ще гледаме пак налудните идеи на Дало. Дано Хоулунд като миналия мач да има по-солидно първо докосване, че да вървят и през него атаките. Иначе целия януари с топка в краката беше черна дупка.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2025 11:33

Матис Тел иска в Манчестър Юнайтед.

Червените дяволи обаче все още не могат да се разберат с Байерн Мюнхен.

От Юнайтед искат да вземат нападателя под наем и не са готови да дадат 50 милиона паунда, колкото предложиха от Тотнъм.

Източник: Кристиан Фолк

Пред Тел има 3 варианта в момента - да премине в Манчестър Юнайтед или Арсенал или да остане в Байерн Мюнхен до края на сезона.

Източник: Фабрицио Романо

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2025 11:35

Куенда и Доргу са халф-бековете с най-много успелни включвания в атака.
Мисля, че с тях двамата решаваме проблем в дългосрочен план.
От времената на Валенсия и Евра изпитваме проблеми в крайните зоните

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2025 11:35

Утре искам Мейно да е пред Угарте и Бруно.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 фев 2025 14:49

Рашфорд към Вила, на негово място Тел с опция за откупуване лятото. Каквото и да си говорим тия новите управници май май почнаха да оправят трансферната политика. Махнахме Санчо, Варан, Марсиал, Уан Бисака, сега Антъни и Рашфорд, май и Маласия, отиват под наем. Просто от предишното ръководство бяха наследени едни безумни заплати, които правят постоянните трансфери доста трудни. Реално от входящите за мен само Де Лихт е сериозна греда, Угарте и Мазрауи се вписаха добре. Зиркзее си върви на провал, но не взима голяма заплата и поне част от сумата винаги можем да я възстановим с оглед на многото фенове дето има сред треньорите в Италия. Важното е че заплатите намалят а отборът се подмладява.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2025 15:53

Рашфорд във Вила е добър трансфер.
Тел дано дойде, защото имаме нужда от нов !
Защитника от Арсенал идва директно в първия отбор !

Върни се в “Манчестър Ю”