Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 30 яну 2025 14:17

Четох, че Аморим обмисля дали да не почне да налага Оби Мартин предвид трагичното представяне на Зиркзее и Хойлунд. За мен трябва да търси някакви алтернативи, не е нормално нападателите ни да са с под 10 гола общо за сезона.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 яну 2025 14:51

https://gong.bg/football-sviat/transferi/multimedia/video/shef-na-bajern-potvyrdi-che-napadatel-iska-da-napusne-827769

Хойлунд и Зиркзее и двамата да ги продават при ПЪРВИ оферти.

Силно се шуми, че това ще е следващият ни трансфер - вероятно под наем
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 яну 2025 19:20

Ами май няма да идва при нас. Щял да ходи в проскубаното пиле в Северен Лондон, защото предложили 50 милиона паунда. На тия пари аз не бих бил съгласен да го вземем- взехме преди години един 19годишен френски нападател вундеркинд и 10 години го чакахме да му дойде настроението и да се научи как да се позиционира в бокса. Сега май риташе в Сиртаки Лигата. Пък и ако избере Тотнъм пред Челси и нас явно не е от мотивираните млади играчи.
Повече ме е яд за тоя Нипан. Гледал съм го малко и е абсолютно копие на Йодегор. Сега някой отбор от ВЛ ще го прилапа за десетина милиона сигурно, които за такъв талант са жълти стотинки, а пича е див фен на Юнайтед.
Така става като хвърляме големите пари в търсени на краткосрочни цели. 100 милиона за Антъни, 70 за Касемиро, 80 за Хари и като ти се отвори златна възможност нямаш лев в банката да се възползваш. След три години като ни наниже някой хеттрик във ВЛ ще ни спукат от подигравки.
Това за Чидо дано да е истина. За един месец скочи от под 18 при под 21 годишните и продължава с лекота да играе. Има физическите и техническите качества за мен вече да играе поне в Чемпа редовно, та до края на сезона все някоя минута на терена трябва да получи. При това слабо представяне в атака е срамота да не запише дебют тоя сезон. Но той и Хари Амас вече трябваше да е записал дебют ама.....гонене на краткосрочни цели.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 31 яну 2025 07:31

Нелош мач вчера. Определено някакви наченки но кохезия и разбирателство се видяха. Коби в тая по-напредничава роля може и да е по-полезен, а Гарна показва защо заслужава шанс, а не да бъде продаван. Като цяло Лича и Мазрауи от двете страни на някоя от главуните ще ни даде шанс за по-плавен преход от фаза защита в атака и обратно. Хоулунд и той за пръв път от месец и нещо показа надеждно първо докосване, вече с Палас ще се види моментно ли е било.
Иначе Маласия е пълна скръб. Пореден мач в който почва титуляр и още на полувремето излиза. Бавен, неориентиран и като цяло безполезен с топката. Все още не ми го побира ума как Амас няма и минута този сезон. Едва ли би бил по-зле от тоя.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 яну 2025 08:13

Аморим преподава в ЛЕ. Юнайтед е единствения непобеден отбор в турнирите на Европа

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 яну 2025 08:20

MASTER_COOL написа:Аморим преподава в ЛЕ. Юнайтед е единствения непобеден отбор в турнирите на Европа

Не е така, Виктория Гимараеш също нямат загуба. То верно че тия конференции дет цъкаме за здраве не са много турнир, но все пак.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2025 08:32

При Тен Хаг започнахме с три равни и отписахме турнира. Сега сме на трето място на точка от върха. Не е зле. Нещо смислено в този скапан сезон.
Дано има малко късмет и при жребия. Без Галатасарай и Сосиедад моля :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 яну 2025 09:23

Вчера гледах само последните 20 мин...Ами за пръв път се виждат неща от тренировките. Принципно Стяуа не е критерии - изключителна разлика в нивата - НО все пак и да ги похвалим.

Мейно заслужи поне един мач да започне като титуляр като 10-ка
Гарначо от мач на мач, започва да прилича на отборен играч. Определено няма да се продава :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2025 10:31

MASTER_COOL написа:Вчера гледах само последните 20 мин...Ами за пръв път се виждат неща от тренировките. Принципно Стяуа не е критерии - изключителна разлика в нивата - НО все пак и да ги похвалим.

Мейно заслужи поне един мач да започне като титуляр като 10-ка
Гарначо от мач на мач, започва да прилича на отборен играч. Определено няма да се продава :lol:

Определено разликата в класите е огромна. Бях на стадиона и от първо лице мога да кажа, че изглеждахте като топ, топ отбор срещу румънците. Гарначо и Амад са ви най-големите играчи, освен Бруно. Бяхте супер беззъби първото полувреме, но второто като влязоха тия двамата ги убихте. Просто разликата в класите бе огромна, румънският шампион дори не е близо до нивото на отбор от ВЛ.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 яну 2025 11:11

Стяуа са от нивото на Лудогорец ! В най-добрият случай са ниво под 10-то място в Чемпиъншип

Амад е безценен, а Гарначо явно доста попива от Аморим. Дано да продължи и да намали лигавщините, защото е склонен към тях

Върни се в “Манчестър Ю”