Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 30 дек 2024 22:05

Дядката като нищо ще извади състава в някой мач с цел да играем един плейоф в Чемпиъншип да захлеби.
Аре и тия ни подпукаха :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 дек 2024 22:10

Хора, при Аморим вече играем като изпадащ отбор. Приемете го-за мен с този човек в края на сезона със светците и Лестър най-вероятно изпадаме...Жалко че толкова лековато този клуб и треньора му приемат развиващите се събития.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 дек 2024 22:22

Аморим е жив срам за този клуб и според мен наистина трябва максимално бързо да бъде разкаран. Ако при Тен Хаг проблемът беше, че само единици играчи бяха във форма, то сега и тези единици са зле. Мазрауи, Амад, Бруно-на всички нивото им падна. И днес Аморим каза, че колкото и загуби да инкасираме той няма да си промени подхода. Малко млад ми идва да е такъв твърдоглав. Според мен до месец два е пътник и за мен няма смисъл да гледам до този момент. Колкото и да са слаби тия играчи не са аматьори, а през последния месец именно като такива изглеждат. А Аморим се държи така все едно всичко е супер и ще станат нещата...някой ден, но не сега.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 дек 2024 22:30

Два гола през Мазрауи, и при двата Мартинез доста неадекватен. И почти още един трети гол пак през неговата зона, където подтичкваше по-бавно и от Магуайър. Изобщо от уволнението на ЕТХ за мен е неузнаваем. Толкова от касапина или там както му викат. :D
Каземиро и Ериксен са без коментар, то с тях все едно сме излезли 5-0-3.
Жал ми е за Аморим, за мен е топ мениджър, но явно тръгна срещу грешните хора в клуба и сега искат да му изядат главата. Първите му мачове нямаха нищо общо с това, което гледаме сега. Дано поне разкара Рашфорд и придворните му преди да го сготвят и него. Пък ще палим свещи дядката и гейзерите да ни продадат възможно най-скоро, че изнасят мастърклас как се съсипва футболен отбор.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 дек 2024 22:40

Португалското лапе изваде Зиркзее и пусна халф. Нападател за халф при нула на 2. Ся с трима централни защитника, два бека и два вътрешни халфа такъв обрат ще направим че стойте та гледайте. Естествено Касемиро и Ериксен не ги смени а те са основната причина да сме смачкани в тоя състав.
Зиркзее логично и той е обиден. Юноши естествено йок-Колиер ще си почака. Наистина трябваше Ван Нистелрой да оставим да довърши поне сезона. Но не вярвах че до изпадане ще тръгнем да падаме.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 дек 2024 22:44

Пичага Скоулс - дай си почивка мен, няма смисъл да се тровиш. Ще си ги гледаме и ще разказваме на внуци и правнуци, че Юнайтед е минал през това
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 дек 2024 22:52

Няма как да игнорирам случващото се. 25 години подкрепям този клуб и случващото се в този клуб е жив срам. Ама и нашите фенове вече си го заслужават-до октомври защитаваха Тен Хаг а сега ръкопляскаха като Зиркзее беше сменен. Това момче е от четири месеца в Англия и клуба и не е единствения, който страда от тая тъпа схема. Ама днес явно той ще е изкупителната жертва на феновете и треньора. Някои на този стадион си заслужават да видят Юнайтед изпаднали. Аморим е начело на този потъващ кораб и под негово ръководство вече изглеждаме на аматьори тип А окръжна. Редно е пръв да се нагълта с вода. И не мога да разбера тоя Ериксен докога ще го гледам как излиза като на бенефисен мач, а Колиер и Джак Флечър седят и чакат...

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 30 дек 2024 22:53

Тоя Зеркзе кой точно го докара?? Май на Мартинез му е най-мъчно за Тен Хаг. Аморим сбърка стартовия състав!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 дек 2024 22:55

Определно смяната внесе баланс в състава, но най-вероятно ще е твърде късно. Тъпото е, че Зиркзее беше единствения, който правеше нещо смислено при пресирането и е нормално да реагира остро. Иначе Нюкасъл са забили по един човек срещу Амад, Хойлунд и Дало. Айде първите двамата са ясни, че имат шансове да измислят нещо, ама Дало дето не може да си уцели краката ми е странно решение. И е единствената причина да си мисля, че има някакви шансове за обрат, че така и те играят с човек по-малко. :D

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 дек 2024 23:05

Пичове, свраките направо ви гаврят.. Не знам как имате нерви да гледате, но с Каземиро и Ериксен няма да стане. Трябва ви изцяло нова халфова линия, ама изцяло, а това са поне едни 150 млн. още. Със сиг имате някоя печатница за пари на трафорда, където патканите още не са навлезли :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Манчестър Ю”