Не е страшно, че ще ни напълни с уинг бекове. Дори да се смени схемата - пак могат да играят като крайни защитници.
СТРАШНОТО е, че сме напълно несъстоятелни в атака. ЛИПСВА КЛАСА ! :evil:
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Предпочетоха да дават пари за ментаци като Расмуса и Зирка, а не да се пробват за Кейн, когато беше наличен. Но като цяло е глобален проблем с намиране на нападател. Повечето са на по 30+ и отдолу не идва нищо.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Кейн със сигурност щеше да избере нас пред Байерн ! Дори сега да натиснем пак може да го вземем !
Пълен цирк е трансферната ни политика. Толкова милиони раздадени за АБСОЛЮТНО НИЩО ! Лошото, е че през последното лято трансферите също са скандални - Де Лихт, Зиркзее, даже и Угарте не е кой знае какво. Единствено Йоро и Мазрауи изглеждат като добри покупки.
Пълен цирк е трансферната ни политика. Толкова милиони раздадени за АБСОЛЮТНО НИЩО ! Лошото, е че през последното лято трансферите също са скандални - Де Лихт, Зиркзее, даже и Угарте не е кой знае какво. Единствено Йоро и Мазрауи изглеждат като добри покупки.
Cristiano Ronaldo: “I really LOVE Manchester United, I want the BEST for them”.
“The problem is NOT the coach, it’s different”.
Проблема не е в треньорите, стига вече! Лекетата доведени от ръководството, с тлъстите заплати, махащи всеки треньор който не им допадне, това са ни най-галемите проблеми. Бием не бием хич не ги е*е!!!
“The problem is NOT the coach, it’s different”.
Проблема не е в треньорите, стига вече! Лекетата доведени от ръководството, с тлъстите заплати, махащи всеки треньор който не им допадне, това са ни най-галемите проблеми. Бием не бием хич не ги е*е!!!
Още Рио и Евра се смееха на Мойс, че ги карал да играят като Джагиелка и да го научат да бъде шампион. После даде доживотен договор на приключилия за големия футбол Рууни, а Фърги му беше бил дузпата. Тия неща вървят над 10 години.
Сега Аморим иска да изгони Рашфорд и бунтът в съблекалнята е огромен.
Сега Аморим иска да изгони Рашфорд и бунтът в съблекалнята е огромен.
- Scholesy93
- Контакти:
Аз не мисля, че вчера някой на терена е играл за злото на треньора. Точно вчера Аморим беше подбрал играчите, които най-много пасват на системата му и най-много се раздават за клуба . Кой да виня-малкия Коби, работягата и протеже на Рубен Угарте, фена на Юнайтед от десетгодишен Хоулунд, Амад, който последните 2 месеца играе най-добре от всички, или Мазрауи, който е единствения читав трансфер от 3-4 години насам? Ние ако тия титуляри утре ги зачеркнем всичките в името на Аморим не знам какво трябва да остане. А и аз не съм склонен да ги зачеркна, щом на тяхно място Аморим ще пуска Ериксен, Касемиро и Антъни. Аморим в поредица от мачове срещу малки отбори бива тактически надигран от редица посредствени треньори. Аз даже смятам, че Ливърпул ще ни бият но в труден и оспорван мач след 2 седмици. Просто ме е страх като гостуваме на Саутхемптън или Ипсуич с трима централни защитника, два бека и един дефанзивен халф и йоккрила, че ще си паднем като вчера и пак играчите ще оберат пешкира. Бруно е виновен, че не може по крилото да мине един на един и да пробие. Коби е виновен, че в сгъстения център не успява редовно да мине през двама и да подаде към липсващите крила извеждащ пас. Амад е виновен, че в центъра на терена не може да използва най-силното си качество-играта 1 на 1. Хоулунд е виновен, че без читав пас не може да вкара гол. Аз разбирам инатлия тип Клоп и Пеп, който да държи на СТИЛА на игра. Ама нашия се е запънал за тая пуста схема и в интервютата явно показва, че и да изпаднем няма да се откаже от нея. И тъй като съм вече почти сигурен, че Аморим има срок на годност до края на 2025 макс(по-рано ако изпаднем), ме е страх да не хвърлим половин милиард за халфбекове и уайдфоруърди и новия да дойде и да каже, че тия в неговата схема са безполезни.
Никакви пари зимата, по-добре. Аморим има един хубав дар-най-успешната футболна академия през последните 2 години на Албиона. Да си избира от там играчи. Ако ще ни тласка към изпадане в името на тая схема поне да дава шанс на малките. А не да мъчи Ериксен да влиза да обръща мачове...
Никакви пари зимата, по-добре. Аморим има един хубав дар-най-успешната футболна академия през последните 2 години на Албиона. Да си избира от там играчи. Ако ще ни тласка към изпадане в името на тая схема поне да дава шанс на малките. А не да мъчи Ериксен да влиза да обръща мачове...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много крайно мнение !
Няма как след само 10 мача да твърдиш, че Аморим е слаб треньор. Сега проблема бил схемата ! Сравняваш го със Стаси Генчев ! Самият Генчев се изсмя на хилядите коментари за схемата му при положение, че е първият треньор след много време насам който вкара Левски в топ 2 с доста ограничен бюджет и по-слаби играчи от конкурентите му.
Мнението на Роналдо трябва да се чете всеки ден и да се сложи в рамка ! Юнайтед е болен и е на легло и заразата не е тръгнала от зеления терен.
Няма как след само 10 мача да твърдиш, че Аморим е слаб треньор. Сега проблема бил схемата ! Сравняваш го със Стаси Генчев ! Самият Генчев се изсмя на хилядите коментари за схемата му при положение, че е първият треньор след много време насам който вкара Левски в топ 2 с доста ограничен бюджет и по-слаби играчи от конкурентите му.
Мнението на Роналдо трябва да се чете всеки ден и да се сложи в рамка ! Юнайтед е болен и е на легло и заразата не е тръгнала от зеления терен.
- Scholesy93
- Контакти:
Не казвам че Аморим е слаб треньор. Той и Тен Хаг не беше слаб треньор. Аморим прилича на Станислав Генчев по това, че двамата натрупаха уважение и успехи с една конкретна схема и подход и в конкретен отбор.
И принципа им е: с това стигнах дотук и с това ще стигна и по-далеч. Но живота не е такъв. В момента се намира в различна лига и различен клуб. Подхода му с играчите чисто но човешко ниво може и да е добро, стила му на игра или поне това което иска отговаря на амбициите на клуба, тренировките също може да са читави. Но наскоро четох едно интересно интервю на татко Карло: като млад треньор държал толкова на 4-4-2 че чак изгонил Баджо от Парма. Но когато отишъл в Юве се усетил, че ако изгони и Зизу кариерата му като треньор ще потегли в обратната посока. Пеп и той се адаптира в новите си клубове и лига-в оная Барса с фалшива деветка Халанд нямаше да се впише. Ако Аморим продължава да напъва тая схема и да търси играчи за тази схема( а на базата на данни от сериозни източници яко се целим в португалци вече, което пак е тип тен Хаг) то кариерата му никак няма да върви на добре. За мен редица отбори го надиграха тактически заради тази схема и не мисля че купуването на нови 10 играча толкова ще промени положението. Принципа "махайте ги тези, те не стават" го използваме 10 години и то след пагубни резултати срещу отбори с титуляри като Адам Смит, Крейг Доусън и Мат Дохърти. Мачовете с Борнемут не ги загубихме заради по-ниската класа на нашите играчи съпоставени с отсрещната страна.
А крайни оценки е редно да се правят, когато клуб като Юнайтед потъва към дъното и изпадането, а капитанът продължава да си пее старата песен и да не вижда айсберга пред себе си.
И принципа им е: с това стигнах дотук и с това ще стигна и по-далеч. Но живота не е такъв. В момента се намира в различна лига и различен клуб. Подхода му с играчите чисто но човешко ниво може и да е добро, стила му на игра или поне това което иска отговаря на амбициите на клуба, тренировките също може да са читави. Но наскоро четох едно интересно интервю на татко Карло: като млад треньор държал толкова на 4-4-2 че чак изгонил Баджо от Парма. Но когато отишъл в Юве се усетил, че ако изгони и Зизу кариерата му като треньор ще потегли в обратната посока. Пеп и той се адаптира в новите си клубове и лига-в оная Барса с фалшива деветка Халанд нямаше да се впише. Ако Аморим продължава да напъва тая схема и да търси играчи за тази схема( а на базата на данни от сериозни източници яко се целим в португалци вече, което пак е тип тен Хаг) то кариерата му никак няма да върви на добре. За мен редица отбори го надиграха тактически заради тази схема и не мисля че купуването на нови 10 играча толкова ще промени положението. Принципа "махайте ги тези, те не стават" го използваме 10 години и то след пагубни резултати срещу отбори с титуляри като Адам Смит, Крейг Доусън и Мат Дохърти. Мачовете с Борнемут не ги загубихме заради по-ниската класа на нашите играчи съпоставени с отсрещната страна.
А крайни оценки е редно да се правят, когато клуб като Юнайтед потъва към дъното и изпадането, а капитанът продължава да си пее старата песен и да не вижда айсберга пред себе си.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Furious_Monk
Ще се справите, болката дава само два избора, да се предадеш или да се бориш с нея...историята е доказала, че сте борци.Историята на МЮ е прекалено голяма, дори и омразата проявява разум като се изправя срещу нея.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
При нова загуба днес, битката за оцеляване във ВЛ ще е безмилостно жестока ! Никога не съм вярвал, че е възможно да попаднем в тази роля !