Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

JustChelsea
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот JustChelsea » 26 дек 2024 21:27

Скоро казах, че проблемът ви не е ЕТХ, а играчи като Бруно и Рашфорд. А Мастъра, както обича да се изхвърля-имаме отбор за топ 4. Ще сме над Вила и Нюкасъл. Колело, ама друг път.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 21:32

Треньорът трябва да си ходи, защото ако му се дадат пари и време няма да подобри нещата за мен. Историята на Аморим е ясна-идва и докарва бързи успехи с 3-4-3. Сега дойде и ни свали на ниво изпадащи. И това 3-4-3 наистина смятам, че може да се окаже фатално за този клуб откъм мястото му във ВЛ.
Аморим пусна второто полувреме Ериксен, Касемиро и Антъни. Това е достатъчно красноречиво за мен за отношението му към юношите. Не може Арсенал гонени титла да пуска юноши от юношески формации, които биват пердашени от нашите, а нашия да го е страх при здрав ляв бек да пусне капитана на юношите ни. И днес той пусна играчи, повечето от които знам, че искат да дадат най-доброто от себе си с екипа. Просто Коби и Амад няма как в тая малоумна схема да просперират. И предпочитам навреме да назначим треньор, който да ги развие като качества, а не да ги учи на трифортри. Аморим дава явни индикации, че е готов да свали Юнайтед във втората дивизия за да си наложи схемата. За мен това си е основание и на третия ден да бъде уволнен. А вече хората, които събраха тая пасмина и дадоха първо доверие на Тен Хаг, което той не оправда, а сега назначиха твърдоглав треньор който ни тласка към Чемпа-тия срещу стената ще ги изправя даже. Аморим разстрел не заслужава-той не е виновен че не му обясниха, че тоя клуб е клуб с история а не лаборатория за експерименти.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 21:35

А Онана за Де Хея е най-тъпото решение на тоя клуб. Аз заради това не искам на треньор да се дава пълна власт и даже да му се опонира да си докарва ортаците. Фиорентина теглят към топ 4, това тъпо прасе ни дърпа към Чемпа. Ако Аморим каже Искам играч от Спортинг отговора трябва да е твърдо не. Тия ортаци на Хага ме съсипаха.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 дек 2024 21:43

Това е супер тъпо. Дай да му откажем който иска и да му доведем, който реши за да не си води "ортаци". Така никога няма да стане.
Точно обратното трябва да е и там ви е грешката. Взима се решение кой да е мениджър и жив умрял, чемпиъншип ако ще, той е мениджър за 3 години. Който не може да се сработи с него - изхвърча. Ако бяхте застанали зад Моутиньо и го бяхте оставили да смачка Погба преди 10 години, тези циркове сега нямаше да ги има. Когато се застане зад играчите и треньора е само фигурант, резултата е виден.
Иначе е ясно, че с 5-4-1 или там каквото играете в момента (определено не е 3-4-3) няма как да спечелите ЕПЛ, но това е друг въпрос.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 дек 2024 21:48

Пак коренче да го ева. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 дек 2024 22:03

I will continue with my idea until the end.

След Арсенал е аут или най-бързата изкарана неустойка.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 22:07

Ами зад тен Хаг ръководството застана плътно две години и половина и се видя докъде стигнахме. Ако Аморим има честа да ни вкара във Чемпа то и Хага трябва да бъде поздравен в благодарственото писмо. А зад Жозе ни един клуб не е заставал повече от две години, защото на той отвъд повече от месец не мисли. Той май сега в Турция няма да има щастието даже да изпита синдрома на втория полусезон, защото още след първия е пред уволнение.
А за клуб като Ман Юнайтед няма как изпадането да бъде прието като реалност в името на някаква схема. Още по-малко стила на игра. За съжаление Аморим не е на това мнение-той още преди месец явно на тренировки е видял, че нещата куцат със тази схема и излезе и каза, че ще стане по-зле положението в името на схемата. Но когато си 13ти и стане по-зле се озоваваш в битка за оцеляване, а за тоя клуб това е немислимо. И факта, че португалеца умишлено ни тласка към дъното е много тъжен. Тъжен е и факта, че
ръководството е говорило с него преди месец и половина и явно е било ок с тоя ход на нещата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 22:58

Аморим е казал след мача, че Перейра го е бил, защото имал играчи за 3-4-3, а ние нямаме. Трансферната политика е ясна-дай да сглобим схемата с парчета от лего. Същевременно достоверни източници споменават, че изобщо не е говорил с играчите в съблекалнята след мача. Работата е ясна-след месец ските са му намазани най-вероятно. Дано не се напълним дотогава с португалци и уингбекове. За чий го назначиха не разбрах-нямаме играчи за схемата, той си е твърдоглав и си държи на нея, а бяхме 13ти и беше ясно, че ще пофлиртуваме с изпадането покрай този експеримент. Дано нито един договор не бъде подновен, да се докара някой треньор който поне да пуска юноши и да съберем некви 15 точки до края на сезона да оцелеем като хората. На лятото ще мислят нашите убавци нов треньор. Въпреки че с оглед сезона Берада и Уилкокс е редно и те да си изгубят работите. Дърт състав, трагична игра, игнорирана тотално академия от два треньора, потрошени една трета от играчите и историческо падение, трансферното лято е за убиване. Наистина лятото на чисто. А Сър Джим ходи по тънък лед-съкрати половината работници да си позволи скъпи лабораторни експерименти.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 дек 2024 23:26

Връщане назад няма - само изпадане и тотално пречистване може да ни изкара от тази кома ! Ако Аморим е катализатора на този процес - нека да е той и да го завърши качествено ! За да не каже и дума след мача, работата е ясна ! Много грозен бойкот и то след само месец съвместна работа !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 26 дек 2024 23:53

Този сезон най-добре да не го гледаме изобщо. В буквален смисъл. :lol:
Малко ми напомня ЛВГ това поведение на Аморим. Не че не му вярвам. То е ясно, че с тази идея/схема каквото там си го нарича е бил успешен последните години и сигурно и другаде пак би бил успешен. Не се притеснявам, че ще изпаднем, а по-скоро, че в стремежа да си играе схемата просто ще ни остави някъде около 14-15 място. В следващите 3 мача я вземем точка, я не. Проблема с тази идея е, че не знам как ще докаже, че работи и футболистите ще му повярват като ги нареди едни загуби и завършим под средата на таблицата. Той трябва лятото да смени почти всички, защото в момента единствено се доказва, че схемата/идеята и играчите не си пасват. :mrgreen:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”