Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 26 дек 2024 20:14

Някои играчи яко са запразнили тея дни, изобщо не виждам как ще вкараме гол. Много е ялово положението.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 дек 2024 20:18

Почти аматьорско ниво от нашите ботове. Добре, че и домакините са чобани. Второто очаквам сопата вече и загуба с 2 гола.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 20:20

Новият треньор дава явно съобщение-игра, стил, пари, Висша Лига-всичко ще хвърля в боклука в името на тая тъпа схема. Португалския Стаси Генчев пак е надигран тактически от по-малък отбор. И най-лошото е, че около 30тата минута, като видя че с тая схема едно изнасяне не можем да направим като хората инструктира Онана да я лупа напред стил Биг Сам.
Никакви трансфери зимата. Поне не и докато този треньор не покаже, че клуба е над схема 3-4-3. Аз разбирам той да иска да наложи конкретен стил, но той е склонен да изпаднем в името на схемата. В момента има най-добрите изпълнители от състава като титуляри за тая схема и пак сме плач. Не искам още половин милиард да хвърляме, за да навържем играчи за едната схема. Измъчи целия отбор с тия глупости и продължава да игнорира и юношите. Играч като Хари Амас е създаден за тая схема, ама няма братче. На Тен Хаг му дадохме сума пари да си събере холандците и ся тия са най-безполезните. Не ща да даваме половин милиард за уингбекове и уайдфоруарди и накрая да дойде нов и да каже че не са му нужни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 дек 2024 20:28

Да са мислили Омар и компания като са назначавали Аморим. Човека си го каза от ден едно : "аз имам план А, план Б нямам и няма да има !"
Нямаме право да му се сърдим. И е редно да бъде подкрепен на трансферния пазар. Честно казано наследи развалина и можем да го поздравим поне за смелостта да се захване с нас
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 дек 2024 20:34

Бруно да е след Рашфорд ! Просто е тотално изчерпан и безобразен !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 20:38

Аморим очевидно има един принцип-с тая схема съм успял и с тая схема ще продължа. Тотално като Генчев-с тая схема 15 мача бях непобеден в Крумовград и сега ще съм непобеден. Само че не си вече в Крумовград. И си на път да изпаднеш.
Бруно получава трети червен картон за половин сезон. Голям лидер, голямо нещо. Като цяло е време тоя експеримент да спре. Че има талант има. Ама е неконтрилуреомо ревливо лапе. В хода на един ребилд тва 30годишно лапе е редно да си тръгне.
Днес с човек по-малко сме паднали. Идват мачове със свраките, които са във форма, и Ливърпул като гости. Съвсем реално е в края на януари да сме до зоната за изпадане. Щом на Аморим му е план А да изпаднем, ама да играем тая пуста схема, то ръководството е редно да има план Б за треньор.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 дек 2024 20:39

Само за 1 месец и вече удариха бойкот. Харесваше им при Нистелрой. Играеха по-свободно, отделно и това с Рашфорд. Аморим е пътник.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 дек 2024 20:47

Пак от статично....Наистина Аморим да си ходи просто. Вижда се, че му е трудно. Абсолютно копие на гола на Тотнъм. Не искам тоя клуб да изпада за едната схема да му се невиди. Момчетата бягат и се раздават, просто тая схема ни свали от ниво средняци на ниво изпадняци. Никакви трансфери. Да си изпаднем и тотално наново всичко.
И червения картон дойде от елементарната грешка, че крилото?! Бруно не успя да върже елементарен пас с левия халфбек?! Дало. И логичния въпрос е какво Хари Амас трябва да направи, за да запише и минута.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 26 дек 2024 21:12

Треньора не е винавен за това, че мрънкалото си изкара левашки червен картон и за това, че плешивият преди него махна вратар който беше в топ 5 на света за такъв който прави 2 силни и 10 посредствени мача и могат да му я вкарат от всякъде! Аз пове не помня отбор който в два от три мача да му шият гол директно от корнер! Бруно на лято да го махат докъто струва прилични пари. Тотален регрес този сезон!
Тежък остатък от сезона ни очаква... :@

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 26 дек 2024 21:13

Scholesy93 написа:....Наистина Аморим да си ходи просто.

Къде да си ходи? Че то няма месец и половина от както е дошъл...прекалено много пари има Ман. Юнайтед за да се превърне в отбор от долната половина на таблицата, но вече определено не е на нивото на топ отборите.

Върни се в “Манчестър Ю”