Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Стадиона е станал баси кочината - след мача и залата за пресконференции е протекла. Потрес е тоя клуб :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Иначе сега видях Нотингам и Борнемут са съответно четвърти и пети в класирането, ние сме бетон на 13-то място, така че нищо изненадващо като резултати.
Сезонът е в кофата така или иначе, надявам се поне да гледаме по-добра игра с времето. Иначе очакваните голове са 2.26 за нас срещу 1.24 за Борнемут и сме с над 20 удара към вратата им. Подобни бяха статистиките и срещу Тотнъм, като там те със сигурност бяха под 1 xG.
Резултати ни трябват в ЛЕ, като и там може би не е задължително, защото според мен сезон почивка от ЕКТ би дошъл добре на отбора.
Сезонът е в кофата така или иначе, надявам се поне да гледаме по-добра игра с времето. Иначе очакваните голове са 2.26 за нас срещу 1.24 за Борнемут и сме с над 20 удара към вратата им. Подобни бяха статистиките и срещу Тотнъм, като там те със сигурност бяха под 1 xG.
Резултати ни трябват в ЛЕ, като и там може би не е задължително, защото според мен сезон почивка от ЕКТ би дошъл добре на отбора.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- MASTER_COOL
- Контакти:
vasilnv написа:Стадиона е станал баси кочината - след мача и залата за пресконференции е протекла. Потрес е тоя клуб :lol:
Не случайно Алексис Санчес е поискал 5 мин след подписването на договора да бъде скъсан... :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Истината е, че Аморимката тръгва трагично във ВЛ и с тази схема трудно ще се получи. Аз казах, че тя не е особено подходяща за Англия, където скоростта е водеща ! Високо изнесена защитна линия и резултата е налице : 17 допуснати гола в 9 мача !
Може би сгрешихме, че не оставихме РВН да си изкара сезона и хвърлихме в огъня нищо подозиращия Аморим. Смачкан е психически вече, няма нищо общо с онзи ентусиазиран пич от преди месец !
Може би сгрешихме, че не оставихме РВН да си изкара сезона и хвърлихме в огъня нищо подозиращия Аморим. Смачкан е психически вече, няма нищо общо с онзи ентусиазиран пич от преди месец !
Те всички така смазани психически, когато техните идеи не се получават. Писал съм го хиляди пъти за тези 11 години. Юнайтед играе само по един начин и това не трябва да се пипа. Вчера Аморим на почивката разбърка цялата защита и после се видя пълен леш. Това не се прави така. Няма да изкара сезонът с такива продукции и 0-3 през мач на Олд Трафорд.
- Scholesy93
- Контакти:
Ами вчера играчите изораха терена и наистина се опитаха да играят. Освен Маласия другите си дават зор да се адаптират към Аморим. Но когато имаш схема на игра и противник, познаващ тази схема, и не даваш шанс на:
-Нападателя ти да стреля в наказателното поле
-Амад да играе един на един срещу противника
-Бруно да получи топката в празно пространство и да има шанс от там да опита извеждащ пас
-Дало да получи шанс да центрира от добра позиция
Какво точно правиш като треньор? Аз нямам нищо против високо изнесена защита, висока преса, разигравания и т.н. Това можеш да го правиш с 3-4-3, 4-4-2, 4-1-4-1 и т.н. За десет години Пеп сменяше схеми, изпълнители, роли на отделните играчи. Просто не си сменяше стила на игра. Ако Аморим е готов всичко да хвърли в кофата и да остави само едната схема имаме голям проблем. И наистина няма да се учудя при такава ситуация и лято да не получи даже. Нови 300 милиона, които да бъдат да хвърлени не за подмладяване, не за стил, а за едното натъкмяване на тая схема би било грешка. Аз помня даже и твърдоглавия Луи дойде с идеята да играе 3-5-2, с което направи един посредствен холандски отбор бронзови медалисти от световно и изравни отбора на дел Боске със земята. След 3 месеца прие че схемата не става и мина на 4-2-3-1. И наистина вече това с юношите ме смущава. Маласия има три мача като титуляр при Аморим, и в трите го сменя на полувремето щото се вижда че играе за противника. Вчера Арсенал гонят титла с 18-годишен голобрад от скамейката и пускат и друг. Ние това прословуто 13то място ще го догоним без минута за Хари Амас. А нашите юноши колят и бесят в първенствата си и поставят рекорди.
-Нападателя ти да стреля в наказателното поле
-Амад да играе един на един срещу противника
-Бруно да получи топката в празно пространство и да има шанс от там да опита извеждащ пас
-Дало да получи шанс да центрира от добра позиция
Какво точно правиш като треньор? Аз нямам нищо против високо изнесена защита, висока преса, разигравания и т.н. Това можеш да го правиш с 3-4-3, 4-4-2, 4-1-4-1 и т.н. За десет години Пеп сменяше схеми, изпълнители, роли на отделните играчи. Просто не си сменяше стила на игра. Ако Аморим е готов всичко да хвърли в кофата и да остави само едната схема имаме голям проблем. И наистина няма да се учудя при такава ситуация и лято да не получи даже. Нови 300 милиона, които да бъдат да хвърлени не за подмладяване, не за стил, а за едното натъкмяване на тая схема би било грешка. Аз помня даже и твърдоглавия Луи дойде с идеята да играе 3-5-2, с което направи един посредствен холандски отбор бронзови медалисти от световно и изравни отбора на дел Боске със земята. След 3 месеца прие че схемата не става и мина на 4-2-3-1. И наистина вече това с юношите ме смущава. Маласия има три мача като титуляр при Аморим, и в трите го сменя на полувремето щото се вижда че играе за противника. Вчера Арсенал гонят титла с 18-годишен голобрад от скамейката и пускат и друг. Ние това прословуто 13то място ще го догоним без минута за Хари Амас. А нашите юноши колят и бесят в първенствата си и поставят рекорди.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Да не се окаже само, че Ашуърт е бил прав за британски мениджър !
Започвам да си мисля, че ние сме си ръгачи и нямаме шанс с континентални мениджъри.
Ако имат доверие в Аморим - то трябва да бъде подкрепен на 100 % и през зимата и през лятото.
Започвам да си мисля, че ние сме си ръгачи и нямаме шанс с континентални мениджъри.
Ако имат доверие в Аморим - то трябва да бъде подкрепен на 100 % и през зимата и през лятото.
Още зимата трябва да бъде подкрепен Аморим. Дали ще е наем, дали някой къс трансфер. И задължително нещо изходящо.
Бих махнал веднага Рашфорд, Маунт, Шоу, Онана, Зиркзии и Антони. Въпросът е, че няма как да се вкарат толкова бързо техни заместници. Тен Хаг ни загроби яко с неговите ментета :)))
Бих махнал веднага Рашфорд, Маунт, Шоу, Онана, Зиркзии и Антони. Въпросът е, че няма как да се вкарат толкова бързо техни заместници. Тен Хаг ни загроби яко с неговите ментета :)))
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това е абсолютната истина ! Тоя п****** 10-хаг ни напълни с абсолютни посредственяци !!!
Съд до дупка за този измекяр :x
Не гледах мача, сега мернах репортаж ! Еми какво да кажа - Борнемут с три минавания на центъра- 3 гола ! Урок по ефективност
Ние сме малко мухи без глави - нападаме , нахлуваме и няма кой да я бутне тая проклета топка...
И пак стигаме до липсата на класа в този отбор.
Тонка - слагам и Гарначо към списъка ти ! Не мога да го дишам тоя мухльо
Съд до дупка за този измекяр :x
Не гледах мача, сега мернах репортаж ! Еми какво да кажа - Борнемут с три минавания на центъра- 3 гола ! Урок по ефективност
Ние сме малко мухи без глави - нападаме , нахлуваме и няма кой да я бутне тая проклета топка...
И пак стигаме до липсата на класа в този отбор.
Тонка - слагам и Гарначо към списъка ти ! Не мога да го дишам тоя мухльо
Нямаме играчи за тази схема, това е. Имаме няколко стотин чисти крила, бавни защитници и яломи нападатели които не могат от 10 положения да вкарат 8! Трябва да се осъзнае това и нещо да се промени. Играчите бягат и се мъчат, но нито ще станат по-бързи, нито лекетата ще станат по умни! Ама не съм виждал сериозен отбор да прави 10 изходящи и 15 входящи за 2 трансферни прозореца! Трудно, много трудно ще се получат така нещата на Аморим...