Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Astronomer
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Хайде да се омита Рашката! И 30 млн. да му вземем, пак ще е кяр предвид какъв тумор е на терена и извън него и каква заплата получава заради това. Засега изглежда, че на Аморим са му дали тотална свобода за състава, дори и махането на Златните момчета!
Аморим е казал, че иска да помогне на Рашфорд да достигне най-доброто си ниво. И че клубът се нуждае от големи таланти, какъвто е той.
Та не знам дали не прибързахме с радостта си. :D Иначе ПСЖ са фаворити за подписа му.
Та не знам дали не прибързахме с радостта си. :D Иначе ПСЖ са фаворити за подписа му.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Е все пак още има тлъст договор с нас, търси му се трансферна цена и не върви да каже "ма'нете го тоя" :) Мачовете ще си покажат до колко ще разчита на него! Ако и срещу Тотнам не е титуляр нещата са ясни. Въпросът е кога, а не дали.
Според Романо Рашо не е в състава за утре. Аморим някъде ми се мерна че спомена, че имал висока температура и затова го пратил да си ходи.
- Scholesy93
- Контакти:
Лошото е че се готвим да удължим договора на Магуайър. Ето затова освен читав треньор трябва и читаво ръководство. Тия нашите опортюнисти чакат да пристигне новия треньор, да направят два добри месеца и да си извоюват още четири години тлъсти заплата. Тука ръководството е редно да кажат на Аморим:....не. Търси нещо ново или нещо от академията.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ериксен може ли все в центъра да я бие...
Иначе много добро първо полувреме. Според мен ЕТХ точно така си представяше играта ни в началото на втория му сезон, уви това няма как да се случи при него. Дало, Антъни и Линдельоф с някои странни отигравания. Но и доста интересни атаки започнаха от първите двама. Прави ми впечатление обаче, че се налага Аморим за дава напътствия на Дало от другата страна на тъча, което не говори много добре за него. Линдельоф с поредна контузия, дано го разкараме още зимата.
Иначе много добро първо полувреме. Според мен ЕТХ точно така си представяше играта ни в началото на втория му сезон, уви това няма как да се случи при него. Дало, Антъни и Линдельоф с някои странни отигравания. Но и доста интересни атаки започнаха от първите двама. Прави ми впечатление обаче, че се налага Аморим за дава напътствия на Дало от другата страна на тъча, което не говори много добре за него. Линдельоф с поредна контузия, дано го разкараме още зимата.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- Scholesy93
- Контакти:
Като цяло читаво първо полувреме с оглед на това, че половината са резерви. Угарте доста вдига нивото, Дало и той няколко хубави паса пусна. Като цяло Бруно е длъжник-сигурно 6 7 паса обърка в последната трета.
Второто Амад и Гарначо ми се иска, та да вкараме малко скорост напред.
Второто Амад и Гарначо ми се иска, та да вкараме малко скорост напред.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
CapitanePuyol
Тая купа не влиза в сферата на интерес на Аморим... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Scholesy93
- Контакти:
Наистина не знам Ериксен защо още играе за Юнайтед. След десетата минута няма загубена спорна топка...защото ако има спорна топка покрай него голям спор няма, противника я взима с лекота и даже не го усеща. Просто не ми го побира ума как може такъв безсмислен полусезон от такъв нулев сезон може да завърши и да нямаме един дебют на юноша. И второто влиза и великия Джони да гони вятъра, щото играч на Тотнъм не може да догони. Ако Аморим ще гради за бъдещето да пуска играчи, които имат бъдеще в него. Рашфорд е изваден от състава защото не се раздава, Антъни, Евънс и Ериксен е редно да бъдат извадени защото нямат какво да дадат.
- Scholesy93
- Контакти:
Стана мача и съдиичето реши веднага да успокои шпорите. Наистина тия съдии и ФА трябва да се гръмнат. Играе се тая безсмислена купа с неква фалшива топка, без ВАР и със съдии слепци. То се вижда самата асоциация колко несериозно я взима тая купа.
Иначе пак си пуснахме редовния гол от статично положение, направо да почваме с такъв от съблекалнята и да се свършва.
Иначе пак си пуснахме редовния гол от статично положение, направо да почваме с такъв от съблекалнята и да се свършва.