Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Само дето Дейвис иска в Мадрид на топло, не да го вали дъжда в Манчестър
- MASTER_COOL
- Контакти:
Йоро искаше същото :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Йоро го натиснаха да приеме нашето предложение, иначе щяха да го забият на скаймейката и нямаше да му плащат заплата.
MASTER_COOL написа:Аморим ми е Гонзо :lol: Без средно образование. Добре ли е ?! :oops:
Кога на Гонзо паднете, паднете......... :D
-
CapitanePuyol
То при вас проблемите са от друго естество. И Гуардиола да ви беше поел, щяха да му скроят шапката набързо. След Съра май в тоя клуб не се признават никакви авторитети, което наистина е жалко за един от еврограндовете, да е в такова положение вече 11 години...
Рашка капут, Буданов салют ! 
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:MASTER_COOL написа:Аморим ми е Гонзо :lol: Без средно образование. Добре ли е ?! :oops:
Кога на Гонзо паднете, паднете......... :D
Хахахахахаххахахаха
Само да ти припомня последният му бисер : "удовеТуТуТуТуТу...."
- Scholesy93
- Контакти:
То верно гелосан и наперен като Гонзича е новият.....Ама съм му слушал пресконференциите, на Аморим втория език му е по-добър от на Гонзо първия.....примерну.
В неделя за пръв път от поне година ще гледам с интерес. Изведнъж всичките ни играчи оздравяха. Не знам дали е защото Тен Хаг не им води тренировките или защото искат да се харесат на новия и не искат да имитират контузии. И двете са възможни. Хубавото е, че таргет номер 1 за следващата година ще е ляв бек. За Алфонсо не ми се вярва-сигурно трябва да му дадем арабска заплата да го отмъкнем от лапите на Реал. Аз се чудя зимата още нашите ще се сетят ли за Алфи Даути от Лутън-момчето изглеждаше много добре миналия сезон и даже смятах, че Южната Порта трябва да го викне за европейското. Спокойно може да излезе от него новия Робертсън, перфектен е за халфбек и едва ли ще струва нещо особено. Естествено и втори по-сериозен халфбек ще трябва да се вземе лятото-Маласия качества за халфбек няма, а Люк му е време да подпише договор с областната болница в Манчестър и да спре да ни източва нас.
В неделя за пръв път от поне година ще гледам с интерес. Изведнъж всичките ни играчи оздравяха. Не знам дали е защото Тен Хаг не им води тренировките или защото искат да се харесат на новия и не искат да имитират контузии. И двете са възможни. Хубавото е, че таргет номер 1 за следващата година ще е ляв бек. За Алфонсо не ми се вярва-сигурно трябва да му дадем арабска заплата да го отмъкнем от лапите на Реал. Аз се чудя зимата още нашите ще се сетят ли за Алфи Даути от Лутън-момчето изглеждаше много добре миналия сезон и даже смятах, че Южната Порта трябва да го викне за европейското. Спокойно може да излезе от него новия Робертсън, перфектен е за халфбек и едва ли ще струва нещо особено. Естествено и втори по-сериозен халфбек ще трябва да се вземе лятото-Маласия качества за халфбек няма, а Люк му е време да подпише договор с областната болница в Манчестър и да спре да ни източва нас.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ако ще взимат ляв бек аз съм за Милош Керкеш от Борнемут. Или да върнат Алваро Фернандес, там обаче въпроса е за чий изобщо го продадоха...
За мен това как изведнъж всички оздравяват е поредното гнусно изпълнение на част от играчите - колко пъти вече гледаме тоя олигофрен Шоу да върти тоя номер... Дано не се излъжат и да му предложат нов договор като направи дежурните 5 силни мача за следващите 2 години.
За мен това как изведнъж всички оздравяват е поредното гнусно изпълнение на част от играчите - колко пъти вече гледаме тоя олигофрен Шоу да върти тоя номер... Дано не се излъжат и да му предложат нов договор като направи дежурните 5 силни мача за следващите 2 години.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Очаквам с интерес избора на стартов състав за Неделя
Убеден съм, че никой от нас не може да даде точна прогноза на 100 %
Има много въпросителни
халфбекове ?
тримата в отбрана ?
двамата опорни ?
Позицята на Бруно
Централен нападател ?
Ролята на Маунт ? - все по-усилено се говори, че минава за един от любимците на Аморим.
И още и още
Гарначо не го виждам много в тази схема 3-4-3
Убеден съм, че никой от нас не може да даде точна прогноза на 100 %
Има много въпросителни
халфбекове ?
тримата в отбрана ?
двамата опорни ?
Позицята на Бруно
Централен нападател ?
Ролята на Маунт ? - все по-усилено се говори, че минава за един от любимците на Аморим.
И още и още
Гарначо не го виждам много в тази схема 3-4-3
Изобщо не виждам Рашфорд на върха при схема 3-4-3. Рашфорд играе с пространства пред него, демек на крилото. Най-силните му мачове са били от ляво. Ако ще играе, нека си играе там.
Гарначо не трябва да бъде заклеймяван толкова бързо. Имаха си неразбирателства с Тен Хаг. Това момче, трябва да му се влезе под кожата, защото е много добър. Нищо общо с бразилското менте на другото крило. Гарначо при САФ щеше да стане мега звезда и да размазва. Дано Аморим успее да го вкара в правият път.
Гарначо не трябва да бъде заклеймяван толкова бързо. Имаха си неразбирателства с Тен Хаг. Това момче, трябва да му се влезе под кожата, защото е много добър. Нищо общо с бразилското менте на другото крило. Гарначо при САФ щеше да стане мега звезда и да размазва. Дано Аморим успее да го вкара в правият път.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]