И накрая всички играят "сигурното" 4-2-3-1, която наложи Оле :D
Не знам как при паркиран автобус с 3 подавания някой излиза сам срещу Онана. Някой да ми обясни :D
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Аморим е третия в Европа с най-висока защита ( средно на 48.2 метър ), след Пеп и Ханзи Флик !
Само си представете как ще ни порят кат риби.
По 3-ма, 4-ма сами срещу Онанка :oops: :lol:
Само си представете как ще ни порят кат риби.
По 3-ма, 4-ма сами срещу Онанка :oops: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Вчерашния мач за мен си бе жив срам. Срещу тия дзадзикита първото полувреме се задъхвахме да играем като равен с равен. Тотален дисонанс в атака и защита. Тен Хаг хубаво си насади наследника. Единствено двата гола на Амад бяха нещо хубаво-в тоя тъп смотан холандки режим лапето на го имат за нищо, защото я търси на крак и се бори в защита вместо да си бара кайсиите и да чака да бяга зад гърба на защитника като крадец с чужд портфейл. Формата на Бруно е отчайваща- решения на терена, пасове, стрелбата му са на кота нула от началото на сезона. Едното безмозъчно бягане и реване пред съдията.
Иначе през целия сезон Мазрауи е топ. На фона на всичките изпотрошени пари тоя от първата до последната минута си взима дуелите, играе с глава на раменете, рине терена, позиционира се и подава и с двата крака добре. Иска ми се малко и центрирания да почне, но за 15 милиона е един от малкото ни добри трансфери през последното десетилетие. Дано да продължава така.
Иначе през целия сезон Мазрауи е топ. На фона на всичките изпотрошени пари тоя от първата до последната минута си взима дуелите, играе с глава на раменете, рине терена, позиционира се и подава и с двата крака добре. Иска ми се малко и центрирания да почне, но за 15 милиона е един от малкото ни добри трансфери през последното десетилетие. Дано да продължава така.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
РВН за 4 мача направи много повече от ЕТХ за 2 сезона.
Надявам се да остане в клуба, заслужава го.
Зависи от Аморим вече, но ако не го иска и него ще разбера!
Надявам се да остане в клуба, заслужава го.
Зависи от Аморим вече, но ако не го иска и него ще разбера!
- redhooligan
- Контакти:
Не гледах мача, защото следях отчайващото Бг първенство по това време. Така че не мога да кажа как според мен са се представили играчите на мача срещу Лестър, но видях, че са постигнали победа с 3:0, което е радващо.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Достатъчно е да видиш репортаж с головете. Класически атаки ала Юнайтед, които бяха абсолютно табу при ЕТХ
От 4 мача 3 победи и равен с Челси. Плодовете на "the project" :) :) :) Майтапа настрана, но едно голямо браво на Нистелрой и дано остане в клуба, заслужава го! Като гледах мача в нито един момент след като стана 2:0 нямаше усещане или напрежение, че няма да спечелим. Нямаше ги малоумните смени след които головете започваха да се пекат.
Само Рашфорд си се доказва, че вече няма място в този отбор и е абсолютен фигурант. Време е зимата или лятото да го продадем за макс 30м, защото когато можеше да му вземем 100+ милки Олето реши, че ще е нашата месия за години напред и му праснаха тлъсто договорче!
Само Рашфорд си се доказва, че вече няма място в този отбор и е абсолютен фигурант. Време е зимата или лятото да го продадем за макс 30м, защото когато можеше да му вземем 100+ милки Олето реши, че ще е нашата месия за години напред и му праснаха тлъсто договорче!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аморим се сбогува по подобаващ начин със Спортинг. Знаменит обрат срещу Брага като гост. 2:0 - 2:4
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ruben Amorim on Ruud van Nistelrooy: “He did a great job. I have to talk with him tomorrow. Then I will explain everything.
“I am very clear and I will tell you like it is. Let’s wait until tomorrow.” [lauriewhitwell]
-RS
“I am very clear and I will tell you like it is. Let’s wait until tomorrow.” [lauriewhitwell]
-RS
Малко по-добри условия остави Нистелрой. Все още сме във всички турнири. Леко подобрена атмосфера, защото всички ще искат да се доказват. Поне в началото :D