Манчестър Юнайтед -Фулъм
3 - 1
Рууни, Скоулс, Нани
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- lrlazarov_19
- Контакти:
Разочарован съм... Обмислям дали да гледам следващият ни мач? Или да изчакам играчите и САФ да осъзнаят, че почивката им свърши и че колкото и нови попълнения да вземем, това не ни гарантира сигурни 3 точки във всеки мач. Знам, че съвсем скоро ще навлезем в топ форма и ще направим една хубава серия от резултати, но толкова ли пък беше трудно да се понапънат и да избутат до равен, та да не ни разочароват още на старта...
Уейн? Евра? Скоулс? Ще играем ли или ще изостанем с 6-7 точки от конкуренцията, понеже много ни бива в догонването... До кога ще сме отбор, който трябва да получи шамар, за да покаже максимумът си?
Уейн? Евра? Скоулс? Ще играем ли или ще изостанем с 6-7 точки от конкуренцията, понеже много ни бива в догонването... До кога ще сме отбор, който трябва да получи шамар, за да покаже максимумът си?
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Ако нямате нищо против, мога да правя класирането, докато Тевез го няма. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Ако нямате нищо против, мога да правя класирането, докато Тевез го няма.
Ок

Впрочем тъй като заминавам на село, ще си дам сега прогнозата за мача.
Манчестър Юнайтед 4:0 Фулъм
Рууни(2), Валенсия, Перси

Холандският защитник Александър Бютнер подписа петгодишен договор с Манчестър Юнайтед. Левият краен бранител премина на „Олд Трафърд“ от тима на Витес, като контрактът му е до 2017-та година.
23-годишният Бютнер бе част от разширения състав на Холандия за Европейското първенство това лято, но не попадна в крайната група. За отбора на Витес той е записал 119 мача за четири години.
„Александър е един от най-добрите леви бранители в Европа, и сме доволни, че подписахме с него. Наблюдаваме го от известно време. С неговото привличане, вече имаме достатъчно опции на този пост,“ коментира мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.
Самият Александър добави:„Това е един от най-хубавите дни в живота ми. От години се възхищавам на този клуб, и нямам търпение да се присъединя към новите си съотборници, и да дам своя принос към успехите на тима.“

23-годишният Бютнер бе част от разширения състав на Холандия за Европейското първенство това лято, но не попадна в крайната група. За отбора на Витес той е записал 119 мача за четири години.
„Александър е един от най-добрите леви бранители в Европа, и сме доволни, че подписахме с него. Наблюдаваме го от известно време. С неговото привличане, вече имаме достатъчно опции на този пост,“ коментира мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.
Самият Александър добави:„Това е един от най-хубавите дни в живота ми. От години се възхищавам на този клуб, и нямам търпение да се присъединя към новите си съотборници, и да дам своя принос към успехите на тима.“

Дано се наложи това момче, че Евра ми писна да го гледам как се дъни мач след мач 

Този нещо не ми вдъхва доверие. Ако беше толкова добър, щяха да му искат мн повече все пак е ляв бек, а добри леви бекове не се намират лесно. Дано греша, ама ми мирише на трансфер от типа на Обертан и Бебе. 

весел е и неговият вид,
fr3ak_boy написа:Този нещо не ми вдъхва доверие. Ако беше толкова добър, щяха да му искат мн повече все пак е ляв бек, а добри леви бекове не се намират лесно. Дано греша, ама ми мирише на трансфер от типа на Обертан и Бебе.
Чакай първо да го видим и тогава да му се дава оценка.....
Знаете ли някой сайт за спортни стоки онлайн. Искам да си поръчам тениска на Юнайтед ама нещо не намирам.
MuFc1878 написа:fr3ak_boy написа:Този нещо не ми вдъхва доверие. Ако беше толкова добър, щяха да му искат мн повече все пак е ляв бек, а добри леви бекове не се намират лесно. Дано греша, ама ми мирише на трансфер от типа на Обертан и Бебе.
Чакай първо да го видим и тогава да му се дава оценка.....
Виждал съм го в 2-3 мача как играе и не ме впечатли. А и скаутите на футбол мениджър също не са били впечатлени, а те често имат реалистична представа за играчите. Ако не се лъжа, чак Мойс имаше някакъв договор с тях и имаше достъп до тяхната база от данни. Дано греша!!
весел е и неговият вид,