Отделно не знам дали се е случвало да имаме двама вратари в резервите, толкова да няма кой да викне. Срещу Брайтън Амад беше единствения ни остър играч от триото в атака и е резерва. Не знам Рашфорд трябва да е някакъв изрод в тренировките, за да е титуляр в мач като този, друго обяснение не би било адекватно.
Иначе Маунт пак контузен, наченките да гледаме повторение на миналия сезон са на лице...
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Много сме леш в центъра, ако искаме точки днес ще се молим ВАР да отменя още голове, защото след първите 10 минути положението не изглежда добре за нас.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- Scholesy93
- Контакти:
И къде беше в тая ситуация лявото ни крило, което трябва да следи десния им бек...На десет метра от него, защото е звезда и не е длъжен да се връща. Колко гола трябва да изпусне и да подари на съперника тва лигаве, та да го забучи на скамейката Хага...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Ами върнахме си формата от миналия сезон . Зачетения гол е абсолютно копие на незачетения. Отворени в центъра, грешни пасове, последните 20 минути се оплашихме и дадохме инициативата....Искаме да вкараме гол с един пас. Освен това осем дни след последния ни мач още в 30тата минута изглеждаме окапали от умора . Дано второто Амад и ван Нистерлой ни върнат в мача. А ръководството да се оглежда, щото тоя треньор нов сезон не трябва да почва с нас
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Каземиро играе и се движи като ветеран!!! Пълна дупка:@:@:@:@:@:@
- Scholesy93
- Контакти:
Срамно поведение от този отбор в най големия мач за сезона. Дано ония заблудените фенове на Хага отвъд Ламанша, дето са си платили 200 паунда, да гледат внимателно. Щото в Англия големи молби имаше да го задържим още една година. На му ся шанс на тъпия. Главата ми не го побира как може такива мърди на терена да да нашите в този мач след осем дни почивка. Вижда се, че 2025 лятото пак ще се гледа този отбор ...
Тоя плешивак ако не смени бразилския дядо го признавам за най-некадърния треньор!!!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Още тази вечер да му пишат уволнение !!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Beloev написа:Тоя плешивак ако не смени бразилския дядо го признавам за най-некадърния треньор!!!
С кой да го смени ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тоби Колиер да вкарва!! Де Лихт, Мейно и Мазрауй сигурпо се чудят как могат да играят с такива неадекватници покрай тях. Единствено те къде знаят какво правят